ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΟΣ



ΑΘΗΝΑ 9-4-2017.

Τα ανδρείκελα τής νέας σιωνιστικής τάξης πραγμάτων, πολιτικοί και ψευτοανθρωπιστές, προβαίνουν στην παραχάραξη τής ανθρώπινης οντολογίας κατά τον ίδιο τρόπο που αρνούνται την εθνική ταυτότητα και ιστορία τού Ελληνισμού. Έχοντας ψηφίσει την αναγνώριση των ομοφυλόφιλων συνευρέσεων και ψευτογάμων, οι ψευτορωμιοί εισήγαγαν τις προάλλες στα σχολεία ως θεματική εκπαιδευτική ενότητα την δήθεν φυσιολογική ύπαρξη και την αποδοχή από την κοινωνία των αρνητών τής φύσης που τούς χάρισε ο Θεός!

Η μετατροπή τής ελληνικής κοινωνίας σε σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα είναι ένα βιολογικό μέσο που εισάγεται για να επιτευχθεί η ανηθικότητα και η στείρωση τής Φυλής μας. Η ομοφυλοφιλία αποτελεί την απόλυτη ύβρη στο πρόσωπο τού Θεού και την πλήρη παράδοση τού ανθρώπου στο εφήμερο και θνησιγενές εγώ του. Ο Θεός ευλόγησε τον άνδρα και τη γυναίκα μέσα από τον θεσμό τού γάμου για την διαιώνιση τής Φυλής και όχι για την μετατροπή τού σώματος ως εμπορεύσιμο σκεύος ηδονής. Η δε συνύπαρξη ατόμων τού ιδίου φύλου είναι φορέας θανατηφόρων ασθενειών και μέγα αμάρτημα, τόσο για την Εκκλησία μας όσο και για το αρχέγονο ελληνικό αξιακό κώδικα.

Στην ελληνική αρχαιότητα οι ανώμαλοι, οι αρνητές τής φύσης τους, καλούντο ως κίναιδοι, ως παρίες τής κοινωνίας που με τις έκφυλες πράξεις τους κινούσαν την αιδώ, την ντροπή τού κοινωνικού συνόλου που τούς απεστρέφετο. Μπορεί ο καθείς άνθρωπος να φέρεται στο σώμα του με τρόπο που συνάδει στην ατομική του βούληση, αλλά δεν δύναται στην περίπτωση που βιάζει τα χρηστά ήθη να προβάλλει το κουσούρι του και να το κάνει βατήρα προβολής και ανέλιξης. Οι ποινές στον αρχαίο ελληνικό κόσμο ανέρχονταν από την στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων έως την θανατική καταδίκη στην περίπτωση επαναλαμβανόμενης παραβατικότητας.

Ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησε και όρισε κάθε όργανο τού ανθρωπίνου σώματος να έχει την δική του μοναδικότητα και την δική του αποκλειστική λειτουργική χρήση. Όμως οι ακάθαρτοι θέλησαν να παρέμβουν στην διαδικασία τού μηχανισμού αναπαραγωγής τής εθνικής κοινότητας. Να μπερδέψουν τα όργανα μεταξύ τους και να κάμουν την ανθρωπογονία προϊόν συναλλαγής. Να διαλύσουν την οικογένεια και να βάλουν τούς ανώμαλους να συμπράττουν μέσα από παρανοϊκά συμβόλαια τού ψευτορωμέϊκου. Και κατόπιν να προβαίνουν σε αχρείες τεκνοθεσίες για να συνηθίσουν οι αθώες ψυχούλες το οικτρό και προσβλητικό για το Γένος των Ελλήνων «ήθος».

Είναι ένας ακόμη τρόπος για την επιβολή στον Ελληνισμό και την ανθρωπότητα εν γένει τής εσωτερικής και αναίμακτης τάχα γενοκτονίας. Έχουμε ζήσει την υποθήκευση τής εθνικής μας γης και περιουσίας. Έχουμε ζήσει την φορολόγηση τής ζωής από την πρώτη στιγμή τής γεννήσεώς της. Την αφαίρεση τής εργασίας και τού σπιτιού να οδηγούν είτε στην αυτοκτονία είτε στην άρνηση γεννητικότητας, εκθέτοντας το Γένος μας στην θανατερή υπογεννητικότητα. Έχουμε ζήσει την νεομετανάστευση Ελλήνων, κυρίως νεαρής ηλικίας, στο εξωτερικό, όταν η Ελλάς κυριεύεται από την λαθρομετανάστευση αλλοφύλων και αλλοθρήσκων. Τώρα βιάζουν νομότυπα τον Ελληνισμό μας.

Ο Ελληνισμός, είτε το θέλουν οι σιωνιστές εντολείς και οι σιωνιστοπροσήλυτοι εντολοδόχοι τους είτε όχι, είναι Θεοσεβές και Ανδρείο Γένος και ουχί ελαττωματικός εσμός. Είμαστε οι απόστολοι ιερών παρακαταθηκών που ορίζουν με σαφήνεια ότι οικογένεια σχηματίζουν αποκλειστικά ο άνδρας με τη γυναίκα που με την συνεύρεση αισθήματος και σώματος εξασφαλίζουν την εθνική και φυλετική μας συνέχεια. Είναι ο σεβασμός προς τούς Θείους και τούς Φυσικούς νόμους ταυτόχρονα, οι ψυχικές αρετές που οδηγούν την ύλη τού σώματος στην διαιώνιση και την προστασία συνάμα τής ζωής, δίχως βλάβες υγείας και στρεβλά πρότυπα.

Αυξάνεσαι και πληθύνατε και τον κόσμο κατακυριεύσατε. Να αγαπάτε και να τιμάτε τον πατέρα και τη μητέρα σας. Να μην μοιχεύετε και να αποτάσσετε την αρσενοκοιτία. Οι Εντολές τού Θεού είναι σαφείς. Ουδείς δύναται και ουδείς νομιμοποιείται να λάβει τη θέση τού Πατέρα και Δημιουργού μας μήτε να αντιστρέψει την φύση. Μα και εκείνοι οι άθλιοι νεοταξίτες που λέγουν πως η ομοφυλοφιλία δεν ήταν ποτέ νόσος ψεύδονται ασυστόλως, αφού έως το 1980 ακόμη και στις ΗΠΑ οι ομοφυλόφιλοι, με βάσει τεκμηριωμένες εξετάσεις και συμπεράσματα, θεωρούνταν φορείς τόσο ψυχοσωματικών όσο και αφροδισιακών νοσημάτων.

Είδαμε τις προάλλες το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών τού Ελσίνκι και φορείς κίναιδων να μηνύουν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, διότι σε τηλεοπτική συζήτηση αρνήθηκε την μετατροπή τού σώματος σε σκεύος προς χρήση διαβολικών προθέσεων. Μηνύθηκε ο Σεβασμιότατος διότι είπε τα προφανή. Ότι είναι θανάσιμη αμαρτία η αρσενοκοιτία όπως και η κτηνοβασία και πάση άλλη πράξη που αχρηστεύει το δώρο τής ζωής και προσβάλλει τον ζωοδότη Θεό. Όμως η απομείωση τής εθνικής και οντολογικής μας ταυτότητος είναι σημείο των καιρών τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης που θα καταπέσει σαν την παλιά εκείνη Βαβέλ και σαν το παλάτι πάνω στην άμμο που θα το ισοπεδώσει το καθάριο και χειμαρρώδες κύμα τής ελληνοσύνης.

Ούτε αποικία αλλοφύλων ούτε έρημος ηθών χώρα θα γενούμε. Βλέπουμε τα χτυπήματα που συμβαίνουν ταυτόχρονα στην Πίστη και την Ελληνικότητα τής Φυλής μας. Πλανάται πλάνη οικτρά ο Σατανάς τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Θα σπάσει τα μούτρα του, όπως και στην περίπτωση τής διαστρέψεως τού αυθεντικού Ελληνικού Εθνικισμού. Διότι εμείς είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι γιατί είμαστε Έλληνες και είμαστε Έλληνες γιατί ο Θεός μάς ενέταξε στην Ελληνική Φυλή ως χτίστες Αλήθειας και Πολιτισμού. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: