ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 5-4-2017.

Η ιστορική δικαιοσύνη και η αλήθεια έχουν υποστεί απώλειες από την διεθνή οικονομική ολιγαρχία και τις βαρβαρικές ορδές της, αλλά η γεωπολιτική ισορροπία στον κόσμο επανακάμπτει. Το ένστικτο τής αυτοσυντήρησης μαζί με το ορμέμφυτο αίσθημα τής ελευθερίας οδηγούν τούς λαούς στην οδό τής Πίστης και τής Εθνικής Παράδοσης. Και έτσι παραμερίζουν τούς κερδοσκόπους και ενισχύουν τις Εθνικές Δυνάμεις.

Η ξιπασιά τού ματωμένου σιωνιστικού χρήματος αφυπνίζει τις κοιμισμένες συνειδήσεις και οδηγεί στην ανατροπή των σχέσεων ανάμεσα στις δυνατές χώρες. Οι παράλογοι πόλεμοι και οι εξωτερικές παρεμβάσεις σε ξένες υποθέσεις κουράσανε ακόμη και τούς αμερικανούς πολίτες που δεν επιθυμούν μήτε τα παιδιά τους να σκοτώνονται μήτε οι έριδες να μετακομίζουν από πατρίδα σε πατρίδα, χαλώντας ήθη και ζωές. Κάπως έτσι ανέθεσαν την εξουσία τού κράτους τους στον Πατριώτη και Χριστιανό Τραμπ.

Η επιχειρούμενη αλλαγή στον παγκόσμιο πολιτικό χάρτη είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Η τεχνητή σύγκρουση που εξέθρεψε ο Σταυρωτής με τον συνέταιρό του ακραίο ισλαμισμό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην συντριβή τού πολυφυλετικού και πολυπολιτισμικού μοντέλου κρατικής δομής που ευνόησαν οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι. Το σκεπτικό τού νεοταξισμού είναι η ένωση εθνών και θρησκειών κάτω από την δική του δήθεν ασφαλή δεσποτεία. Αλλά δεν υπολόγισε την πίστη τής κάθε κοινότητας στο δικό της αξιακό σύστημα που δεν επιδέχεται εκπτώσεις ή προσχωρήσεις σε άλλα συστήματα.

Οι νεοταξίτες επιχείρησαν να επιβάλλουν την αλλοίωση τής ιστορίας και την λοβοτομή των συνειδήσεων στα έθνη. Πήραν στα χέρια τους τούς μηχανισμούς τής εκπαίδευσης, τής οικονομίας, τού θεάματος και τής ενημέρωσης. Φτιάξανε «κακούς» Πατριώτες με δήθεν επικίνδυνα οπλοστάσια και «καλούς» Προδότες που διαχειρίστηκαν την πτώση των «κακών», υποθηκεύοντας ψυχές και εδάφη και αλλοιώνοντας σύνορα.

Το σκηνικό είναι διαχρονικό. Οι «κακοί» Πατριώτες κακομεταχειρίζονται φυτευτές και ανύπαρκτες μειονότητες, «μειονότητες» τόσο «αθώες» ώστε να εξοπλίζονται από τούς ισχυρούς «κατατρεγμένους» τού χρήματος. Οι στοχοποιημένοι χρεώνονται την εσωτερική τυραννία που προκαλούν με βίαια επεισόδια οι «μειονοτικοί» ή τούς πολέμους τούς τοπικούς που γίνονται παγκόσμιοι, προκειμένου να πάρουν οι ισχυροί πλούσια κοιτάσματα και γεωστρατηγικές ζώνες που οδηγούν στην παγκόσμια εξουσία.

Μ’ αυτό το τεχνητό σκηνικό αλλάξανε πολλές φορές τα σύνορα των ευρωπαϊκών κρατών. Όλως τυχαία τα μεγάλα θύματα είναι πάντοτε οι λευκοί χριστιανικοί λαοί. Η Ελλάς, η Σερβία και η Ρωσία γνωρίζουν πολύ καλά το μάθημα που λάβανε από μειοδοτικές δημοκρατικές ψευτοηγεσίες και από ψευτοσυμμάχους εμπόρους των εθνών που ανταλλάσσουνε χρήμα με σάρκα. Αλλά και οι ΗΠΑ που αποτελούν ανακάλυψη και γέννημα τού ελληνικού πολιτισμού από τα αρχαία χρόνια, από τα ομηρικά χρόνια, διαπίστωσαν ότι η εκμετάλλευση των ανθρώπων αφορά άμεσα και τον δικό τους λαό και πρέπει πλέον να  επέλθει το τέλος των δεινών.

Για να επέλθει η ισορροπία στα διεθνή πολιτικά πράγματα και στις σχέσεις μεταξύ των εθνών, πρέπει πρωτίστως να εκλείψουν οι γενεσιουργές αιτίες τού κακού. Να φύγουν από την μέση οι ξένες παρεμβάσεις. Να φύγει από τη μέση το άδικο. Να φύγει η νέα αταξία πραγμάτων και να αφεθούν τα έθνη στην εξουσιαστική διαχείριση και τις όποιες διορθωτικές παρεμβάσεις από τούς δικούς τους και μόνον λαούς. Και να ορθωθεί ένας νέος συμμαχικός άξονας με γνώμονα την πίστη και το δίκαιο, μια νέα μα πραγματική τούτη τη φορά Σταυροφορία που θα αναγεννήσει τον πολιτισμό επάνω στις ελληνικές αξίες που αποδέχεται ολόκληρη η ελεύθερη ανθρωπότητα.

Η επαρκής ιστορική γνώση παρέχει την εμπειρία για την ορθοτόμηση τής αληθείας που χαράζει ασφαλή εθνική στρατηγική. Ο αμερικανός πρόεδρος Τραμπ δείχνει να κινείται στην σωστή κατεύθυνση. Όμως είναι απαραίτητο να κλείσουν οι εστίες τού οικονομικού πολέμου. Πράμα που σημαίνει πως πρέπει να σταματήσει πάσα στήριξη στους εισβολείς των συνόρων και των ταμείων, καθώς επίσης και να αρθούν οικονομικές κυρώσεις που στήσανε οι εισβολείς μα και οι αναγνωρίσεις σε τεχνητά ψευδοκράτη.

Οι διεθνείς οργανισμοί δήθεν συνεργασίας και πλέον ποδηγετήσεως κρατικών εξουσιών εκ τής παγκοσμιοποίησης πρέπει να καταπέσουν και να καταργηθούν. Η ψευτοευρωπαϊκή ένωση, ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ έχουν γίνει ο βραχίονας επιβολής πάσης γεωπολιτικής τερατογενέσεως. Το ισλαμικό κράτος και ο σιωνισμός είναι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που δεν έχουν καμία θέση στα ελεύθερα έθνη μήτε στις διεθνείς σχέσεις. Ο Πούτιν στη Ρωσία και ο Νίκολιτς στη Σερβία είναι δύο επιπλέον αξιόπιστοι εταίροι. Και αυτό που απομένει είναι να ορθωθεί μια ισχυρή εθνικοκοινωνική διακυβέρνηση στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα, απαιτητική και διεκδικητική που θα εκτοπίσει με επαναστατική λαϊκή ορμή τούς υπηρέτες τού νεοταξισμού.

Τα Βαλκάνια θα γίνουν εκ νέου και διά παντός Χερσόνησος τού Αίμου με γνώμονα την Ορθοδοξία, το Ελληνικό Αίμα και την επιστροφή τής Ιστορίας στον τόπο που γεννήθηκε. Οι σπορές τής οθωμανοκρατίας δεν έχουν καμία θέση στην γεωπολιτική αυλή μας. Ο Δικέφαλος Αετός θα υψωθεί στους ελεύθερους αιθέρες μας και θα είναι ο Αετός τής Αγίας Ρωμανίας μας και όχι το πουλί των τουρκοπροσκυνημένων. Η Ιλλυρία, η Βόρεια Μακεδονία, η Ανατολική Ρωμυλία και η Ιωνία με τον Πόντο μας διαθέτουν ελληνικούς πληθυσμούς που προσμένουν τη λευτεριά τους.

Η Εθνικοκοινωνική Ελλάς μπορεί να ηγηθεί ενός Άξονα Ορθόδοξων και Ελεύθερων Εθνών με σαφή χαρτογράφηση αξιώσεων επί τής πραγματικότητας και τού εθνικού μας συμφέροντος. Τα εθνικά μας ζητήματα δεν λύνονται με ραγιάδικες συζητήσεις, αλλά με ελληνικό στρατηγικό σχέδιο, με σθεναρή διπλωματία και ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις.

Στη θέση των παλαιών οργανισμών πρέπει να εγερθεί η Κοινωνία των Ελεύθερων Εθνών. Και στο ζήτημα των ομογενειακών μας ζητημάτων πρέπει να θεσπισθεί το Συμβούλιο τού Πανελληνισμού. Τα δε χριστιανικά έθνη να διοικηθούν με γνώμονα τον θρησκευτικό και εθνοφυλετικό τους παράγοντα. Επιστροφή στην Παράδοση και τον Πολιτισμό. Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη ανθρωπότητα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: