ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 30-10-2018.

Στο ψευτορωμέϊκο τής νεοταξικής προδοτικής «δημοκρατίας» των πάσης λογής γυρολόγων και προδοτών, οι ανθελληνικές ιδεοληψίες αντιμετωπίζουν τον θάνατο με επιλεκτικά κριτήρια. Η δολοφονία ενός Πατριώτη εξαγνίζεται, οι δε σκλαβωμένες πατρίδες τού Ελληνισμού αποκηρύσσονται και εγκαταλείπονται στους εχθρούς τής Ελλάδος που έχουν πολεμήσει σε βάρος της και έχουν δολοφονήσει Έλληνες.

Κι έτσι, είδαμε στην περίπτωση τής ειδεχθούς δολοφονίας τού Πατριώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα που σήκωσε την Ελληνική Σημαία κατά τον εορτασμό τής εθνικής επετείου τής 28ης Οκτωβρίου 1940 στο χωριό του Βουλιαράτες Αργυροκάστρου, ορισμένα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης να ονομάζουν την κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρό μας Νότιο Αλβανία!

Οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες δεν αντιδρούν στην ψευδεπίγραφη αλβανοποίηση τής ελληνικότατης και προσωρινά κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου μας. Και είναι ψευδεπίγραφο τούτο το βδελυρό ανοσιούργημα για δύο λόγους. Πρώτον, διότι η ελληνικότητα και η αυτονομία τής Βορείου Ηπείρου με την πλήρη άσκηση των διοικητικών εξουσιών έχει παραχωρηθεί εξ ολοκλήρου στους αδερφούς μας με το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας που υπεγράφη από Ελλάδα, Αλβανία και Συμμάχους. Πρωτόκολλο που έχει καταστήσει με παρανοϊκό τρόπο ανεφάρμοστο το ψευτορωμέϊκο, καίτοι ουδέποτε καταργήθηκε ή αντικαταστάθηκε με άλλη συμφωνία, παραμένοντας ενεργό και σε πλήρη ισχύ.  

Ο δεύτερος λόγος είναι η μεθοδευμένη ύπαρξη τού ψευδοκρατικού αλβανικού μορφώματος που δημιούργησαν οι ψευτοσύμμαχοι στις αρχές μόλις τού 20ου αιώνα στη θέση τής ελληνικότατης Ιλλυρίας που αποτελείται στην απόλυτη πλειοψηφία της από ελληνικούς πληθυσμούς. Είναι φυσικά οι Βορειοηπειρώτες, είναι επιπλέον οι Βλάχοι και επίσης οι Τόσκηδες, πληθυσμιακές ομάδες οι οποίες διακηρύσσουν την ελληνική καταγωγή τους. Ομιλούμε για ένα κράτος το οποίο έχει ως εθνικό του ήρωα έναν Έλληνα, τον Γεώργιο Καστριώτη.

Στην κορυφή τής υπόθεσης τής δολοφονίας τού Πατριώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα βρίσκεται ο σεβασμός τής ανθρώπινης ζωής που ποδοπατείται βάναυσα από τούς ανθέλληνες, ένθεν κακείθεν των συνόρων. Το δε αυθεντικό ελληνικό κράτος υποχρεούται να προστατεύει την ζωή των Ελλήνων ως πρώτιστη και κύρια αποστολή του. Οι Έλληνες στο Αίμα και τη Συνείδηση αποτελούν το ζωντανό Έθνος χάριν τού οποίου υπάρχει το κράτος. Αν το κράτος δεν μπορεί ή δεν θέλει να προστατεύσει τη ζωή των Ελλήνων, αν το κράτος δεν αναγνωρίζει την Ελληνική Φυλή, τότε το στρεβλό κράτος πίπτει και αντικαθίσταται από ένα αληθινό ελληνικό κράτος.

Το ψευτορωμέϊκο δεν τιμάει την πατριωτική προσήλωση των Ελλήνων στην Πατρίδα τους και το δικαίωμα αυτών στη λευτεριά τους. Το ψευτορωμέϊκο δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων. Το ψευτορωμέϊκο πιστεύει ότι οι Έλληνες που δολοφονούνται επειδή είναι Πατριώτες και Εθνικιστές, αγωνιζόμενοι για την οντολογική ύπαρξη τού ελληνισμού και την κυριαρχία τής Φυλής σε όλα τα εδάφη της, είναι φυσιολογικό να χάνουν τη ζωή τους, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι σχέσεις τού ελληνόφωνου κρατιδίου των πολιτικών με τούς κατακτητές ελληνικών εδαφών. Ακόμη και στην ελεύθερη τάχα μου Ελλάδα, η δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη τής Χρυσής Αυγής προσπεράστηκε και έμεινε ανεξερεύνητη λόγω τού «κακού ελληνικού εθνικισμού»!

Στην περίπτωση τής δολοφονίας τού Έλληνα μαχητή τής ελευθερίας τής ιδιαιτέρας πατρίδος του Βορείου Ηπείρου Κωνσταντίνου Κατσίφα, η υιοθέτηση εκ μέρους ελληνόφωνων καθεστωτικών τής αλβανικής θεωρίας πέριξ τής δολοφονίας τού Κωνσταντίνου υπήρξε αρνητικά θεαματική. Αναφέρθηκαν στην υποστήριξη τού θανόντος στην υπόθεση τού Μετώπου Απελευθέρωσης Βορείου Ηπείρου ( ΜΑΒΗ) με τρόπο τέτοιο ως να επρόκειτο για τρομοκρατική οργάνωση. Γιατί οι ψευτορωμιοί αστικοδημοκράτες δεν αναγνωρίζουν το ΜΑΒΗ ως νόμιμο, οι δε σοσιαλδημοκράτες και κομμουνιστές το θεωρούν τρομοκρατικό. Γιατί πολύ απλά θεωρούν ανύπαρκτη την Βόρειο Ήπειρο, υιοθετώντας πλήρως τη θεωρία των Τουρκαλβανών περί «Νότιας Αλβανίας».

Να ξεκαθαρίσουμε σ’ αυτό το σημείο πέρα έως πέρα ότι αυτοί που δεν αναγνωρίζουν την ελληνικότητα τής  Βορείου Ηπείρου, ονομάζοντας αυτήν ψευδεπίγραφα με τον ανύπαρκτο ιστορικά και καταχρηστικά επιβαλλόμενο γεωγραφικό όρο «Νότια Αλβανία», είναι προδότες και πρέπει να δικαστούν από δικαστήριο δοσίλογων σε μια εθνικά κυρίαρχη και ελεύθερη Ελλάδα. Αυτοί που ονομάζουν ακροδεξιά τα συνθήματα στα οποία αναφερόταν ο εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας, απορρίπτουν κατ’ αυτόν τον τρόπο τα συνθήματα Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική και Λευτεριά στην Βόρειο Ήπειρο.

Αν η λευτεριά των ελληνικών πατρίδων είναι ενοχή, τότε το σημερινό κράτος είναι επικίνδυνο για την επιβίωση τού Ελληνισμού και πρέπει να εκπέσει το δυνατόν συντομότερο. Είναι εκείνο το ψοφοδεές και μειοδοτικό κράτος που κάνει κουβέντες για την αλλαγή των θαλασσίων συνόρων κατά τρόπο που καλύπτει τις αλβανικές διεκδικήσεις σε βάρος τής Θεσπρωτίας μας, την οποία οι προσωρινοί μας γείτονες ονομάζουν αλβανική Τσαμουριά. Είναι εκείνο το κράτος που ανέχεται τις κουβέντες για τα δικαιώματα των δωσίλογων Τσάμηδων που διεκδικούν περιουσίες και γη, μιλώντας για την δήθεν γενοκτονία τους από τούς Έλληνες, όταν αποδεδειγμένα οι Τσάμηδες υπήρξαν προδότες και βασανιστές Ελλήνων, συνεργαζόμενοι με όλους τούς εισβολείς διαχρονικά σε βάρος μας.

Το ελληνόφωνο κράτος ανέχτηκε το 2010 την δολοφονία τού Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα στην Χιμάρα επειδή μιλούσε στην γλώσσα των Ελλήνων προγόνων του, των μόνων νόμιμων κτητόρων τής Βορείου Ηπείρου μας. Το ίδιο κράτος οδεύει τώρα στην ανοχή τής δολοφονίας τού Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτι Αργυροκάστρου επειδή ύψωσε στην εθνική επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου την Αιματοβαμμένη Σημαία των Ελλήνων. Στην Βόρειο Ήπειρο που βαστούν στα χέρια τους οι Αλβανοί που πολέμησαν στο πλευρό των Ιταλών και των κομμουνιστών για να βαθύνουν τις κατακτήσεις τους σε βάρος της Ελλάδος μας.

Ήρθε η ώρα τής αλήθειας την οποία οφείλουμε να αποκαταστήσουμε στην μνήμη των Αριστοτέλη Γκούμα και Κωνσταντίνου Κατσίφα. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές επιδιώκουμε την δικαίωση των ηρώων μας και την λευτεριά τής Βορείου Ηπείρου και πάσης αλύτρωτης ελληνικής γης. Σε αντίθεση με τούς πολιτικούς εκείνους που στέκονται στο πλευρό των Αλβανών και παντός σκλαβωτή, προδίδοντας ελληνική γη. Η ελληνική ζωή, η ελληνική λαλιά και η ελληνική σημαία συνθέτουν ακέραιη την υπόσταση τής Ελληνικής Φυλής. Αυτοί που φέρανε ξένες κηδεμονίες, πολιτικές και οικονομικές, αυτοί που γεμίσανε την Ελλάδα με λαθροεποικιστές, αυτοί που ανοίγουν το δρόμο στην αλλαγή των συνόρων σε βάρος τής Ελλάδος μας, αυτοί που προδίδουν την Μακεδονία μας δίδοντάς την στους σλαβοκομιτατζήδες, αυτοί που κάνουν φιλίες με Τούρκους και σταυρωτήδες, είναι εχθροί μας και δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας.

Η αληθινή Ελλάς διοικείται από το Ελληνικό Έθνος. Η αληθινή Ελλάς εξισώνει την ιστορία της με τη σύγχρονη γεωγραφική της πραγματικότητα. Η αληθινή Ελλάς ελευθερώνει υπόδουλους Έλληνες, μεγαλώνοντας το εθνικό της κράτος. Η αληθινή Ελλάς, όταν τής δολοφονούν τα παιδιά της, τιμωρεί αμείλικτα τούς δολοφόνους. Η αληθινή Ελλάς είναι αυτή που έχει εθνικιστική πολιτική ηγεσία και ισχυρό ελληνικό στρατό που ενεργούν από κοινού τα πρέποντα. Γκούμας, Κατσίφας και άπαντες οι Εθνομάρτυρες τού Ελληνισμού, ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: