ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΘΗΝΑ 6-10-2018.

Ένα βιώσιμο κράτος, ένα κράτος αξιώσεων, επομένως ένα Εθνικό Κράτος πραγματώνει τις εξωτερικές του υποθέσεις εντός μιας συμμαχίας που το ίδιο το Έθνος έχει εγκρίνει. Το Έθνος, δηλαδή η όμαιμη φυλετική κοινότητα, ασκεί κατά αποκλειστικότητα τις εξουσίες τού Κράτους κατά τα δίκαια και τα συμφέροντα Έθνους και λαού.

Ο λαός έχει ως μία και μόνη πάγια Πατρίδα του το Εθνικό του Κράτος που αποτελεί νομοτελειακά την αρχέγονη μήτρα τής Εθνικής Κοινότητας. Καμία τυχαία και παροδική συμμαχία δεν πρόκειται ποτέ να γίνει πατρίδα τού λαού. Η Πατρίδα, το Εθνικό Κράτος είναι ο Οίκος τής Φυλής που πάσα Εθνική Κοινότητα διαφυλάττει και αναπτύσσει προς όφελος τού λαού. Η δε συμμαχία είναι μια κοινωνία συναλλασσομένων εθνών που θα συναλλάσσονται όσο διασφαλίζονται αμοιβαία σεβασμός και δίκαιο.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα εκφράζει την φυσική τάξη πραγμάτων και την αντικειμενικά ελεύθερη βούληση των λαών, όπως όρισε ο Θεός και όπως διασφαλίζουν οι αγώνες των Προπατόρων. Το Κράτος ορίζεται από την κοινή καταγωγή, την κοινή φυλή, την κοινή γλώσσα, τον κοινό πολιτισμό και την κοινή πίστη των πολιτών του, κατά την σοφή παρακαταθήκη τού Ηροδότου που εκφράζει την ίδια τη φύση. Το Κράτος κατά συνέπεια είναι εξ ορισμού Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό.

Άπαντα τα κράτη διεξάγουν εξωτερική πολιτική με την συνολική κοινωνία των κρατών και γνώμονα την επιμέρους αυτοτέλεια και την σύναψη διεθνών συνθηκών που περιγράφουν τούς όρους τής συνύπαρξης των εθνών μέσα σε μια συμμαχία. Σκοπός των συμμαχιών είναι η ασφάλεια των λαών, η αντιμετώπιση κοινών κινδύνων, η προστασία των ομογενών εκάστου έθνους και η προαγωγή των κοινών εργασιών για την επίτευξη καλύτερων οικονομικών αποτελεσμάτων. Τούτα προτάσσει ρητά το διεθνές δίκαιο και η συναφής διπλωματία που διέπει τα έθνη.

Ωστόσο, οι πολιτικές δυνάμεις τού διεθνισμού μέσα στα έθνη που διάγουν τον βίο τους υπό την καταχρηστική αστική δημοκρατία, έχουν αντικαταστήσει την φυσική με την νέα τάξη πραγμάτων. Μέσα στην Ευρώπη, η μετεξέλιξη τής αρχικής ευρωπαϊκής οικονομικής κοινότητας σε δήθεν ευρωπαϊκή ένωση έγινε με γνώμονα την εκχώρηση των κρατικών εξουσιών στο ευρωπαϊκό υπερκράτος με την υπερεθνική του διοίκηση.

Σκοπός των νεοταξιτών είναι η κατάργηση των εθνικών συνόρων, όπως ομολογούν πλέον ανοικτά οι διεθνιστές πολιτικοί τής παγκοσμιοποίησης. Επιδιώκουν την χρεοκοπία τού εθνικού κράτους για να το αντικαταστήσουν από ένα συνεταιριστικό κράτος. Μετατρέπουν δηλαδή τα κράτη τής Ευρώπης σε πολιτείες και την Ευρώπη σε κράτος που διαρκώς δέχεται ξένες εισόδους ανθρώπων και εμπορευμάτων. Σκοπός τής νεοταξικής πολιτικής είναι η διάρρηξη τού εθνολογικού ιστού και η παγκόσμια διακυβέρνηση επί ανέστιων και μη αντιστεκόμενων στη παραβίαση τής ζωής τους λαών.

Όμως η Ευρώπη σχηματίστηκε από το λυκαυγές τής ανθρωπότητος επάνω σ’ ένα πάγιο και θεμελιακό υπόβαθρο. Χτίστηκε ως μια αρμονική κοινωνία εθνών με γερά και ακλόνητα θεμέλια, μέσα από την αποφασιστική συμβολή των χτιστών τής ηπείρου μας Ελλήνων. Η Ευρώπη ορίζεται από την Χριστιανική Πίστη και τον Ελληνικό Πολιτισμό, σε απόλυτη συνάρτηση με την επί μέρους εθνική και φυλετική καταγωγή τού Λευκού Ανθρώπου. Μια Κοινότητα με κοινά χαρακτηριστικά και συμφέροντα, όπου κάθε γειτονιά τηρεί αλώβητο το σπίτι της.

Να διευκρινίσουμε στο σημείο αυτό ποιες είναι οι διεθνιστικές ιδεολογίες που στεγάζουν το πολιτικό προσωπικό τής παγκοσμιοποίησης. Διεθνιστές είναι τόσο οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλιστές όσο και οι κομμουνιστές με τα παραρτήματά τους, ολόκληρο το λεγόμενο συνταγματικό τόξο τής αστικής δημοκρατίας. Οι φιλελεύθεροι συναλλάσσονται στο σύστημα τής αγοράς με ανοικτά οικονομικά σύνορα. Οι κομμουνιστές καταρρίπτουν τα φυσικά σύνορα, κουβαλώντας ξένες μισθοφορικές μάζες που τις εκμεταλλεύονται. Και οι σοσιαλιστές ενώνουν τούς δήθεν πολιτικούς αντιπάλους στην ερχόμενη διευρυμένη διακυβέρνηση.

Τα διευρυμένα κυβερνητικά σχήματα επιβάλλονται μέσα στα έθνη ως πολιορκητικοί κριοί που θα συντρίψουν τις πύλες των κρατών μέσα από μια ομοίως διευρυμένη Ευρώπη. Βλέπουμε ότι οι πολιτικές ομάδες των κατ’ ευφημισμόν «ευρωπαίων» πολιτικών συνενώνονται κάτω από την πανθρησκεία και την πολυπολυτισμικότητα που προωθούν μέσα από τα πεσμένα σύνορα. Λένε ναι στα πεσμένα σύνορα, λένε ναι στη λαθρομετανάστευση, λένε ναι στον κιναιδισμό, λένε ναι στον αντιχριστιανισμό.

Όμως η ελευθερία και η αυτοδιάθεση των λαών είναι αρχέγονα ένστικτα επιβίωσης που συνθέτουν την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία που άνδρωσαν τον Ελληνισμό, τον κύριο αιμοδότη τής Ευρώπης. Παράλληλα, οι αντεθνικές συμφωνίες που προωθούνται σε βάρος τού Ελληνισμού και οι γεωπολιτικές συγκρούσεις αντικρουόμενων συμφερόντων που απλώνονται από την Ευρώπη έως την Ανατολική Μεσόγειο, εγείρουν τα εθνικά αντανακλαστικά. 

Η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών για την παραχώρηση τού ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» στα Σκόπια με την παραχώρηση «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας, φέρει την βούληση τού διεθνούς και ψευτοευρωπαϊκού σιωνιστικού νεοταξισμού διά των εκπροσώπων τους ψευτορωμιών. Στα Σκόπια εστιάζεται η διείσδυση εντός τής Χερσονήσου τού Αίμου τής σιωνιστικής Δύσης που θέλει να ελέγξει το κρατίδιο που βαστά αιχμάλωτα ελληνικά εδάφη, εκτοπίζοντας την παρουσία τής Ρωσίας.

Θέλουν οι Νεοταξίτες τα Σκόπια εντός τής «Ευρώπης» τους, οδηγώντας την Ελλάδα στον προς βορρά εδαφικό ακρωτηριασμό της. Το ίδιο που επιδιώκουν με την εισδοχή σε ΕΕ, ΝΑΤΟ και ΟΗΕ τής μεγάλης και καλά Αλβανίας που ζητάει την Ήπειρο μεταξύ άλλων βαλκανικών εδαφών, ονομάζοντας εμάς τούς Έλληνες Αρβανίτες ως δήθεν Αλβανούς. Και φυσικά, έχουμε υπόψη μας την Τουρκία που θέλει αναθεώρηση διεθνών συνθηκών και ελληνικά νησιά για λόγους νομής γεωφυσικού πλούτου μετά των ψευτοσυμμάχων μας.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα είναι εκφραστής τού Παραδοσιακού Κράτους. Η τήρηση των Εθνικών Παραδόσεων είναι ο ένας και μόνος καταστατικός χάρτης τής Πολιτείας. Είναι η Ελληνορθόδοξη Πίστη με Αρχηγό και Βασιλέα τής Ελλάδος τον Ιησού Χριστού. Είναι το Ελληνικό Αίμα που έχει ως απεικόνιση την όμαιμη φυλετική κοινότητα. Είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός που δίδει νέα έργα, μηδέποτε αποδεχόμενος ξένες παρεμβάσεις και ήθη. Αυτό λοιπόν το Ορθόδοξο και Εθνικιστικό Κράτος συνάπτει συμμαχίες με όσους αποδέχονται την διακριτή αυτοτέλεια και τον απόλυτο σεβασμό των δικαίων επιδιώξεών μας μέσα από ένα αμοιβαίο αξιακό κώδικα.

Η Ελλάς είναι κυρίαρχη δύναμη που μεταλαμπαδεύει εκ νέου τις αξίες της μέσα στην Ευρώπη και την οικουμένη εν συνόλω. Αξιοποιεί το πραγματικό της παραγωγικό, εθνικό και πολιτισμικό πλεόνασμα. Και φυσικά συνδέει όλες τις ελληνικές κοινότητες όπου γης με κοινές δράσεις, ώστε να αναπτυχθεί το Έθνος μας δια τού Πανελληνισμού του.

Η Ελλάς τηρεί αλώβητα σύνορα και ελληνικότητα, εντάσσοντας στο Εθνικιστικό της Κράτος τούς προσωρινά αλύτρωτους πληθυσμούς της από δυσμάς έως ανατολάς. Ωθεί την άνθιση τής μοναδικότητας όλων των λαών που διατηρούν την προσωπικότητά τους. Έτσι υφίστανται ελεύθερα έθνη και συμμαχίες, συντρίβοντας στην πράξη την αντίχριστη παγκοσμιοποίηση. Με την Ορθοδοξία και το Εθνικό Φρόνημα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: