ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 12-2-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Η ελευθερία και η κυριαρχία ενός κράτους τεκμαίρονται από τη λαϊκή συμμετοχή στις αποφάσεις αυτού και την υλοποίηση εθνικού στρατηγικού σκοπού. Το κράτος έχει νομική προσωπικότητα και σαφή λόγο ύπαρξης, όταν η εθνική του κοινότητα ασκεί αποκλειστικά εξουσία, εργασία και αυτόνομη παρουσία σ’ ολόκληρη την εθνική του επικράτεια. Όταν το Κράτος και το Έθνος ταυτίζονται, τότε και μόνον τότε υφίσταται αληθής λαϊκή κυριαρχία και εθνική βούληση.

Η χρησιμότητα τού πολιτεύματος ως καταστατικού χάρτη τής Πολιτείας προκύπτει από την ενότητα, τη σύμπνοια και τη μαχητικότητα που εμπνέει στο λαό, ώστε να λαμβάνονται οι σωστές αποφάσεις προς το συμφέρον και τα δίκαια ολόκληρης τής Εθνικής Κοινότητος. Ο λαός δύναται να υποβληθεί σε οποιαδήποτε θυσία και να υπερβεί εαυτόν προκειμένου να αναπτυχθεί η Φυλή και να καρποφορήσει η γη του, να πολεμήσει εφόσον χρειασθεί για να φυλαχθεί η ακεραιότητα τής Πατρίδος. Αλλά δεν έχει καμία απολύτως υποχρέωση να συρρικνώσει τα δικαιώματά του υπέρ τής οποιασδήποτε ψευδούς συμμαχίας και τού οποιουδήποτε ξένου σκοπού.

Για να υπάρξει συνειδητή και πραγματική λαϊκή κυριαρχία, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αυτοδιάθεση τής Εθνικής Κοινότητας. Όταν το Έθνος διάγει βίο υπό το καθεστώς τυραννίας είτε με τη μορφή στρατιωτικής καταλήψεως είτε με τη μορφή οικονομικής επιτροπείας είτε με τη μορφή υπαγωγής του σε υπερεθνικούς σχηματισμούς, ο λαός εξαναγκάζεται να υποκύπτει σε εκβιασμούς και εκπτώσεις που τού υπαγορεύονται. Είτε λοιπόν θα συνυπάρξουν λαϊκή κυριαρχία και εθνική βούληση είτε το Έθνος θα καταλυθεί και ο λαός θα κληθεί να ελευθερώσει τον Οίκο τής Φυλής του.

Η Ελλάς υπό το καθεστώς μιας διεθνιστικής πολιτικής τάξεως και στα πλαίσια ενός δήθεν ευρωπαϊκού σχηματισμού που οδεύει προς ενοποίηση με την παράλληλη οικονομική κηδεμονία, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μήτε κράτος μήτε ελεύθερη προσωπικότητα. Η εκχώρηση περιουσιακών στοιχείων και πολιτειακών δήθεν μεταρρυθμίσεων σ’ ένα σιωνιστικό διευθυντήριο που θέλει την κοινωνία των εθνών αποξενωμένη από την χριστιανική πίστη και την όμαιμη φυλετική κοινότητα, συνιστούν άγος που πρέπει να αρθεί με την επικράτηση τού Πατριωτικού και Εθνικιστικού Κινήματος.

Ας μην κοπιάζουν ματαίως να μιλούν οι διάφορες παρατάξεις τής αστικής δημοκρατίας περί τής μεταξύ τους ανύπαρκτης διαφορετικότητας. Το μόνο που τούς νοιάζει είναι το ξεπούλημα εθνικής γης και ο αφανισμός τής Ελληνικής Φυλής. Είναι ιδίωμα τού κομματισμού να αρνείται το δικαίωμα τής Εθνικής Κοινότητας στη δική της φυσική διαφορετικότητα και στα δικά της ήθη. Οι πολιτικοί αποδέχονται τις απαιτήσεις των αλλοτινών εισβολέων ως καλή τάχα θέληση και γειτονία. Το δε χρήμα και τα κοινά σκήπτρα λαμβάνουν διεθνή εξουσία.

Η Ελληνορθόδοξη και Εθνικοκοινωνική Ελλάς μας ανδρώνεται και επανδρώνεται με τα πιστά παιδιά της, με τα γεννήματα τής Φυλής της, με την Ελληνική Πίστη και Παράδοση. Το δικό μας κράτος είναι η δύναμη, η φωνή και η ενέργεια τού Ελληνισμού. Η Ελλάς είναι προορισμένη από τη φύση της να πορεύεται ως Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό Κράτος. Έλληνες άρχουν, Έλληνες άρχονται, Έλληνες διαβουλεύονται, Έλληνες αποφασίζουν, Έλληνες εργάζονται, μάχονται και κάμουν χώματα και ύδατα ελληνικά και πλατύτερα.

Πατρίδα των Ελλήνων είναι η Ιερή Ελλάς, όπως ακριβώς πατρίδες όλων των εθνών είναι τα κράτη και τα εδάφη που ορίζουν με τη δωρεά και την νομοτέλεια τού Θεού. Οι αλήθειες και τα δίκαια του Έθνους κοινωνούν την αυτοφυή ανάπτυξη, τον πλέον στέρεο πολιτισμό, την συναντίληψη των λαϊκών δυνάμεων τής Εθνικής Κοινότητας μα και την ειλικρινή συνεννόηση ανάμεσα στους λαούς.

Το Ελληνικό Έθνος είναι ο σπορέας τού Αληθινού Λόγου τού Θεού και γεννήτορας τού Πατριωτισμού που παράγει το έμφυτο ενδιαφέρον τής όμαιμης φυλετικής κοινότητος, με γνώμονα το κοινό αίμα και την αρετή τού ήθους σε πνεύμα δικαιοσύνης. Κάθε λαός κυρίαρχος τής υπάρξεώς του και όλοι οι λεύτεροι λαοί φρουροί τής ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας. Το δε Εθνικό Κράτος εκτείνεται σε όλη την επικράτεια, αναπτύσσοντας κάθε σπιθαμή ελληνικής γης με τον ενεργό και ζωηρό Ελληνισμό μας φρουρό τής Πατρίδος που συνεχώς τρανώνεται.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός λύνονται αυτοφυώς, με τις δικές του δυνάμεις και τη συγκράτηση των ζωτικών του κυττάρων, των δικών του παιδιών εντός των συνόρων και τής εθνικής ζωής τού Κράτους. Η προάσπιση και η διατήρηση τής εθνικής και θρησκευτικής φυσιογνωμίας, η στήριξη τού κοινωνικού ιστού τής Φυλής είναι το χρησιμότερο εργαλείο και η μέγιστη εγγύηση για την πρόοδο των πολιτών. Όποιος μάλιστα νοιάζεται για τη σωτηρία ενός λαού, δυναμώνει πρώτα τον δικό του λαό κι ύστερα βοηθά τον αδύναμο να ορθοποδήσει, έκαστος στο δικό του κράτος.

Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και τη Συνείδηση. Η Ελλάς έχει δικό της στρατηγικό σχεδιασμό, προκειμένου να ανθοβολήσει τα προτερήματα που γεννάει η γη της με τα χαρίσματα των Ζωντανών Ελλήνων που διαθέτουν όρεξη για μια ζωηρή και ισχυρή Ελλάδα.

Είναι η Αριστοκρατία τού Έθνους κι όχι ο εσμός των διεθνιστών χαλαστήδων τής κομματοκρατικής και νεοταξικής «δημοκρατίας». Είμαστε οι Έλληνες που δίδουμε το αίμα τής καρδιάς μας για περισσότερους Έλληνες που χτίζουν το μέλλον τους με σεβασμό στην Παράδοση και απόφαση να κάνουν την δική τους Ελλάδα λαμπρότερη όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: