ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΑΙΡΩΝ


ΑΘΗΝΑ 19-2-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Στις ηρωικές εποχές τής ιστορίας, οι διαμάχες γινόντουσαν στο φως τής ημέρας και οι αντιμαχόμενες πλευρές αντίκριζαν ο ένας το πρόσωπο τού άλλου. Στην σημερινή αντιηρωική εποχή τού ευτελισμού τής ανθρώπινης ζωής, ο εχθρός σκυλεύει τον αντίθετο με όπλο το χρήμα επάνω στο κρεβάτι τού πόνου. Υποπτεύεσαι την απειλή, μα την αντικρίζεις και την επιβεβαιώνεις ξάφνου μέσα στις γραμμές τού Έθνους να αφαιμάσσει τα ζωντανά κύτταρα τής κοινωνίας.

Μια από τις πλέον ύπουλες και σκοτεινές υποθέσεις είναι η φερόμενη ανακάλυψη νέων μορφών ασθενειών που κάνουν την εμφάνισή τους ως «εξέλιξη» παλαιών τύπων. Ενίοτε βρισκόμαστε μπροστά στην πρώτη εμφάνιση αγνώστων έως χθες νοσημάτων. Και στις δύο περιπτώσεις, η θεραπεία είναι ατελής έως και άγνωστη εν πολλοίς. Πρόκειται για νοσήματα που δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο σε όλα μαζί τα χρονικά τής ανθρωπότητας. Και τούτο τη στιγμή που έχουν σχολιαστεί αλλοτινές περιπτώσεις ασθενειών που σχετίζονται με εργαστηριακά πειράματα.

Πρωτόγνωρη στα ιατρικά χρονικά είναι η επέλαση τής διαβόητης ίωσης Η1ΝΙ, με οδυνηρές επιπτώσεις στον ελληνικό πληθυσμό. Πρόκειται για έναν ανεξερεύνητο ιό γρίπης που προέκυψε πριν από μερικά χρόνια, χωρίς ακόμη να έχει καταστεί δυνατή η απομόνωση και η έρευνα εξοντώσεως τού μικροβίου. Τα δε θύματα έχουν αυξηθεί σε δυσθεώρητο αριθμό, χωρίς καν να έχει δοθεί η δέουσα δημοσιότητα σ’ αυτό το μείζον ζήτημα. Ο συγκεκριμένος τύπος ίωσης θερίζει τις νέες ηλικίες με ιδιαίτερη έμφαση στις παιδικές ψυχούλες σε ευρεία κλίμακα, με τα νοσοκομεία τής χώρας μας να έχουν γεμίσει ασθενείς σηκώνοντας τα χέρια ψηλά.

Το γεγονός του θανάτου ασθενών αποτελεί πρωτοφανές και μέγα άγος για το ψευτορωμέϊκο που καμώνεται πως είναι ελληνικό κράτος. Ασθένειες που δεν έχουν ιστορικό παρελθόν και κλινικά ερευνητικά ευρήματα, για να πούμε τα πράγματα απλά και αληθινά, δεν συνιστούν τυχαία κατάσταση, αλλά χρήζουν ερεύνης για την πιθανότητα να αποτελούν προϊόν τεχνητής επεξεργασίας που σκοτώνει τον ασθενή. Αν ψάξουμε επιπλέον τις μεταλλαγμένες τροφές και την αλλοίωση τού περιβάλλοντος, τότε θα βρεθούμε μπροστά στο δεδομένο σχέδιο τού νεοταξισμού των Σταυρωτήδων που επιθυμούν την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού και την σύμπτυξή του σ’ ένα ενιαίο μόρφωμα πειθήνιων σκλάβων.

Στην εποχή των υποθηκευμένων οικονομιών, οι ανθρωπιστικοί τομείς τής κοινωνικής ζωής τού κράτους δεν έχουν εξαιρεθεί. Η υγεία έχει μπει στο χειρουργείο τής περικοπής δαπανών και τής δήθεν εξυγίανσης. Τα βαριά περιστατικά υποκύπτουν στην έλλειψη προγραμματισμού ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ηλικιωμένοι φεύγουν άνευ ουσιαστικής νοσηλείας. Και μικρά παιδιά μέσα σε λίγες ώρες πεθαίνουν από την αιφνίδια εξέλιξη τής νόσου που τα βασάνιζε. Μια ίωση έχει γίνει όπλο θανατηφόρο…

Το ψευτορωμέϊκο είναι η πραγματική νόσος τού Ελληνισμού μας. Αυτή είναι η αληθινή γάγγραινα τής Φυλής μας. Διότι το ύψιστο χρέος τού κράτους είναι η προστασία τής ανθρώπινης ζωής. Και ο μηχανισμός θεραπείας των ασθενών, η ιατρική κοινότητα, ο ερευνητικός τομέας και η φαρμακευτική βιομηχανία, πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται σε όλα τα στάδια κάτω από τον απόλυτο έλεγχο τού εθνικού κράτους και αποκλειστικά σε ελληνικά χέρια.

Πολυεθνικά νεοταξικά συμπλέγματα απαγορεύονται. Τότε, ούτε ανεξέλεγκτους θανάτους θα έχουμε ούτε πολλαπλούς νοσογόνους παράγοντες, όπως στην περίπτωση τού Μακαριστού Χριστόδουλου. Εις ό,τι αφορά τούς θανάτους αθώων Ελλήνων, ακόμη και παιδικών ψυχών, το αληθινό ελληνικό κράτος θα τούς διερευνήσει και η Δικαιοσύνη τού Έθνους θα στείλει στον Καιάδα τούς φυσικούς και ηθικούς υπαιτίους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: