ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΕΓΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ


ΑΘΗΝΑ 1-3-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Η Ελλάς, εν μέσω δεινής οικονομικής καταστάσεως και κοινωνικής αιμορραγίας των παιδιών της, δημογραφικής και μεταναστευτικής, με την παράλληλη είσοδο λαθρεποίκων, έχει εισέλθει σε μια παρατεταμένη κατάσταση τρομοκρατικού κλίματος και ξεπουλήματος των εθνικών της υποθέσεων, με την απόλυτη ευθύνη πολιτικών και παρακράτους.

Στο ζήτημα τής εκχωρήσεως «μακεδονικής εθνότητας» στα Σκόπια με την επαίσχυντη και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, τα προσχεδιασμένα παραγόμενα αποτελέσματα αυτής ήδη άρχισαν να εφαρμόζονται. Κι έτσι είδαμε στην ιστοσελίδα τού καναλιού BBC την επίσημη αναφορά περί υπάρξεως «μακεδονικών» και άλλων «εθνικών μειονοτήτων» στην Ελλάδα. Ιδού ο λόγος που οι προδότες τής αστικής δημοκρατίας ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι «μειονότητες» και ποιος ο σκοπός τής εφευρέσεως αυτών; Η πρώτη φυσικά «μειονότητα» είναι η ψευδεπίγραφη δήθεν μακεδονική εθνική μειονότητα. Κι έτσι είδαμε το πολιτικό κόμμα των ψευτομακεδόνων που χρόνια ολόκληρα υπέθαλψαν την πολιτική του παρουσία στην Πατρίδα μας όλα τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου ανεξαιρέτως, είδαμε το Ουράνιο Τόξο να αναγγέλλει την κάθοδό του στις ευρωεκλογές από τη Φλώρινα. Το Ουράνιο Τόξο αναφέρει όλες τις πόλεις και τα τοπωνύμια τής Ελεύθερης Μακεδονίας μας με τη χρήση παράνομων και αυθαίρετων σλαβικών ονομασιών, την ώρα που το Μοναστήρι και η Φιλιππούπολη μαζί με πληθώρα ελληνικότατων εδαφών μας βρίσκονται αιχμάλωτα στους προσωρινούς μας βόρειους γείτονες.

Οι εν Ελλάδι κομιτατζήδες μιλάνε για Έλληνες πολίτες … «μακεδονικής εθνικής καταγωγής» όταν αναφέρονται στον Μακεδονικό Ελληνισμό, ενώ δηλώνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους για την αυτοδιάθεση τής κατά τον σλαβικό παράγοντα «Μακεδονίας τού Αιγαίου», δηλαδή τής έως σήμερα Ελεύθερης Μακεδονίας Μας. Να ποιος είναι ο σκοπός τής Συμφωνίας των Πρεσπών. Η αρπαγή τής Ελεύθερης Μακεδονίας μας και η ενσωμάτωση αυτής σ’ ένα βαλκανικό μόρφωμα εκτός Ελλάδος.

Άλλη ψεύτικη εθνική μειονότητα είναι οι δήθεν Τούρκοι τής Ελεύθερης Θράκης μας. Είναι το σχέδιο τουρκοποιήσεως των Ελλήνων μουσουλμάνων τής Θράκης μας που εξυφαίνεται από καιρό βέβαια όπως καλώς γνωρίζουμε, μολονότι αναφέρονται στη Συνθήκη τής Λοζάνης ως θρησκευτική κι όχι εθνική μειονότητα. Αυτή φυσικά είναι η πλήρης και ιστορικά αποδεδειγμένη αλήθεια. Μετά από την υπογραφή τής προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, έρχεται επίσης προσχεδιασμένα ενθαρρυμένη η Τουρκία και διαπιστώνει συναφείς τουρκικούς εθνικούς προσδιορισμούς στην Ελεύθερη Δυτική Θράκη μας, όταν έχει ήδη σκλαβώσει από χρόνους πολλούς την Ανατολική Θράκη, την Ίμβρο, την Τένεδο, την Ιωνία και τον Πόντο μας.

Οι Τούρκοι, ομοίως με τούς Σκοπιανούς, έχουν δημιουργήσει από χρόνια τουρκικό κόμμα στην Πατρίδα μας, το οποίο, όπως ακριβώς και το Ουράνιο Τόξο, έχει σημειώσει παρανόμως, με την κάλυψη τού ψευτορωμέϊκου, νομιμοποιημένη πολιτική δραστηριότητα που ενισχύεται με την συνδρομή τουρκικού τραπεζικού και προξενικού παράγοντα. Τα δε τοπωνύμια αναφέρονται καταχρηστικώς με τις παράνομες τουρκικές ονομασίες. Τις ίδιες βλέψεις έχουν και οι Αλβανοί για την Ελεύθερη Ήπειρο, όταν η Βόρειος Ήπειρός μας παραμένει σκλαβωμένη και αδέρφια μας χάνουν τη γη και την ζωή τους ακόμη, με τελευταίο τον Εθνομάρτυρα Κώστα Κατσίφα. 

Και στην πρωτεύουσα τής κατεχόμενης από τον νεοταξισμό και την παγκοσμιοποίηση Πατρίδας μας, οι προδότες πολιτικοί ανοίγουν πλέον και τυπικά το Τζαμί στο Βοτανικό. Παράλληλα, τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο ανάφλεξης ενός νεότερου συμμοριτοπόλεμου, με τις επιθέσεις αναρχοπρακτόρων ενάντια στα αστυνομικά τμήματα τής χώρας, όπως στην τελευταία περίπτωση τής Ομόνοιας. 

Είναι σαφές ότι ο εχθρός θέλει να ρημάξει την Ελλάδα, να την λεηλατήσει και να την αφήσει πουκάμισο άδειο, δίχως Έλληνες, δίχως οικονομικούς πόρους, σ’ ένα πολυεθνικό συρφετό. Κι αυτή η επιδίωξη έρχεται μέσα από την πρόκληση πολιτειακής ανωμαλίας. Και ο εχθρός λέγεται παγκοσμιοποίηση. Αυτή καταστρέφει οικονομίες, αυτή στήνει πολέμους, αυτή κλέβει πατρίδες, αυτή στήνει δημοκρατικούς πολιτικούς ολότελα δικούς της που ανοίγουν κερκόπορτες. Διότι ξέρει ότι η Ελλάς υπό εθνική ηγεσία είναι ο μόνος κίνδυνος των νεοταξιτών. Θέλουν λοιπόν να μάς σβήσουν από το χάρτη για να φτιάξουν την σιωνιστική και ασύνορη παγκόσμια κοινωνία τους.

Ελλάς εγείρου και κατενίκησον τούς εχθρούς σου. Αδέρφια, αν θέλουμε να παραμείνουν τα παιδιά των Ελλήνων στον τόπο τους, αν θέλουμε να μείνει ζωντανή η Ελληνική Φυλή, αν θέλουμε να βαστήξουμε τα χώματα των ηρώων προγόνων μας ατόφια, πρέπει να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Να γίνει η Ελλάς αυτό ακριβώς που σημαίνει η λέξη Πατρίδα, η Γη των Ελλήνων Πατέρων. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να αποδιώξουμε Εφιάλτες και Βαρβάρους, σχεδιάζοντας ταυτόχρονα Ελληνική Εθνική Στρατηγική για ανάπτυξη και τράνεμα.

Να ενώσουμε τούς Έλληνες, να βαστήξουμε ολοκληρωτικά Εθνικό το Κράτος μας, να στηρίξουμε πάσα ελληνική κοινότητα, ξεκινώντας από την γεωπολιτική αυλή μας που πρέπει να γίνει προέκταση τής Ελλάδος, να θωρακίσουμε την εθνική μας ασφάλεια στρατιωτικά και να αποδιώξουμε κάθε διεθνιστικό στοιχείο από το Κράτος μας. Να φτιάξουμε Αληθινή Ελλάδα, επομένως Εθνικιστική Ελλάδα, τελειώνοντας δια παντός με το ψευτορωμέϊκο.

Στα εθνικά μας ζητήματα, να λευτερώσουμε ελληνικές ψυχές δίχως να χάσουμε σπιθαμή εδάφους. Και στη συμμαχική πολιτική, να φτιάξουμε με δική μας πρωτοβουλία συμμαχία με χριστιανικά και εθνικά κράτη. Να γίνουμε λοιπόν εμείς οι ίδιοι οι δυνατοί. Να αναστήσουμε την Μεγάλη Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: