ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΟΓΟΙ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ


ΑΘΗΝΑ 2-4-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Όταν βρισκόμαστε κοντά στο Θεό και εφαρμόζουμε τις διδαχές τού Πατρός μας, βρίσκουμε πάντα τις λύσεις και πράττουμε τα σωστά έργα που προάγουν την κοινωνία και ευχαριστούν το Θεό. Όταν απομακρυνόμαστε από το Θεό και παρασυρόμαστε στις ορέξεις τού διαβόλου, τότε τα προβλήματα εξοντώνουν τις λύσεις και η κοινωνία διαλύεται, αφού αυτός είναι ο σκοπός τού πονηρού. Ο μηδενισμός Πίστης και Πατρίδος από την Παγκοσμιοποίηση.

Είναι απολύτως φυσιολογική κατάσταση, μέσα στον αδιάλειπτο ιστορικό χρόνο, να πάρει λάθος αποφάσεις σε κάποια ζητήματα και να οδηγηθεί σε κάποιες λάθος ενέργειες ο λαός. Αυτά τα λάθη είναι το συγκυριακό αποτέλεσμα κάποιων ηγετικών αβλεψιών και τής κοπώσεως τού λαού που μετουσιώνουν το φαινόμενο τής παρακμής. Όταν όμως τα «λάθη» επαναλαμβάνονται με τρόπο πάγιο και σταθερό, τότε δεν μιλάμε για λάθη, αλλά για προδοσίες και αμαρτίες συνειδητές.

Ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης μάς είπε με τη Σοφία τού Θεού ότι η αγάπη και ο σεβασμός συνυπάρχουν. Μέσα στην αγάπη, είπε ο Άγιος, είναι ο σεβασμός. Μέσα στον σεβασμό είναι η αγάπη. Αυτό το οποίο αγαπώ, το σέβομαι κιόλας. Και αυτό το οποίο σέβομαι, το αγαπώ. Έτσι μάς είπε ο Άγιος Πατέρας Παίσιος. Σέβομαι όντως τον Θεό όταν τον αγαπώ. Κι ακόμη σέβομαι την Πατρίδα και την Οικογένεια, όταν αγαπώ την Πατρίδα και την Οικογένεια. Διότι όποιος δεν αγαπά την ανθρώπινη ύπαρξη, όποιος δεν αγαπάει Θεό, Ελλάδα και Οικογένεια Ελληνική, πολεμά τις Αξίες μας για να τις καταστρέψει.

Οι πολιτικές αρχές τής αστικής κομματοκρατίας και οι θεσμοί της είναι υπάρξεις ξένες ως προς την ελληνική κοινωνία. Δεν έχουν μήτε ήθος μήτε αγάπη μήτε γνώση ελληνική. Είναι εντολοδόχοι τής παγκόσμιας νέας τάξης σιωνιστικών πραγμάτων. Κάνανε το ελληνορθόδοξο κράτος μας ουδετερόθρησκο προτεκτοράτο τού νεοταξισμού. Φέρανε τούς παλαιούς ενόπλους εχθρούς που διώξαμε το Εικοσιένα ως τοκογλύφους και ως λαθρομετανάστες. Εισάγουν την διάλυση τής οικογένειας με πολυπολιτισμούς και ανωμαλίες. Και τώρα απειλούμαστε με διαμελισμό σε Βορρά και Νησιά. Διότι οι ψευτορωμιοί δίδουν γη και ύδωρ.

Δεν υπάρχει λοιπόν μήτε λάθος μήτε ανικανότητα στις επιλογές των προδοτών. Διότι πολύ απλά, ο πιστός άνθρωπος είναι αυστηρός στην κριτική ακόμη και με τον ίδιο του τον εαυτό. Βλέπει τα λάθη του, ζητά συγχώρεση από τον Θεό και τα αδέρφια του και σπεύδει αμέσως να τα διορθώσει. Ο Μέγας Φώτιος είπε πάντα με την Σοφία τού Θεού ότι το καλύτερο για τον συνετό άνθρωπο είναι, ακόμη και αν πέσει, να σηκωθεί γρήγορα και να τού γίνει το λάθος μάθημα, ώστε να μην ξαναπέσει.  Αλλά οι ταγοί τής κατοχής είναι αντίχριστοι και ανθέλληνες.

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να γκρινιάζουμε με την πολιτική κατάσταση. Δεν έχει νόημα ο λαός να ψάχνει μέσα στους δωσίλογους τον … λιγότερο δωσίλογο. Είναι σαν να αναζητούμε παράταση ζωής μέσα σ’ ένα κλίμα θανατηφόρο. Και ακόμη, είναι σαν να ψάχνουμε ποιος θα μάς κοροϊδέψει και θα μάς πάει στα χέρια τού λιγότερο τύραννου. Είναι παραδοχή τού αφελληνισμού τής Πατρίδος μας μέσα από ένα άθεο ψευτορωμέϊκο δίχως Έλληνες. Έχουμε λοιπόν ιερό χρέος να εξαλείψουμε ολωσδιόλου το σάπιο.

Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε κυρίαρχοι τής ζωής μας, με την θρησκευτική και την εθνική μας ταυτότητα αμετάβλητη. Εμείς οι ίδιοι λαμβάνουμε τις αποφάσεις και ενεργούμε τα σωστά έργα για να αναπτύξουμε τις τοπικές κοινωνίες και την Πατρίδα μας. Ασκούμε κριτική στις κινήσεις και διορθώνουμε τις πράξεις μας, δίχως ξένες παρεμβάσεις. Θέλουμε αληθινή ζωή κι όχι ψεύτικες ανάσες. Δεν ψάχνουμε για ξένες πλάτες. Γινόμαστε εμείς οι ίδιοι αυτάρκεις, ελεύθεροι και ισχυροί τής πλάσης.

Πιστεύουμε με πάθος στον Πατέρα μας Θεό που μάς έπλασε με πλήρη συνείδηση τής Αλήθειας που μάς γνώρισε ο ίδιος ο Θεός μας. Θέλουμε την κοινωνία ασφαλή και ελληνική. Είναι το ομορφότερο κληροδότημα που μάς ευλόγησε ο Θεός να το κρατήσουμε όρθιο και να το αποδώσουμε αποκλειστικά και μόνον στα παιδιά μας, αποκλειστικά και μόνον στα ελληνόπουλα. Οικογένεια φτιάχνει ο Έλλην και η Ελληνίς, με γνώμονα να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα τής Ελληνικής Φυλής, μακριά από παρεκτροπές νεοταξικές.

Η λύση λοιπόν στο φτιαχτό πρόβλημα τής Πατρίδος μας είναι η ανατροπή τού σαθρού καθεστώτος. Η λύση είναι η επιστροφή στην ορθοκανονικότητα και τις ρίζες μας. Είναι η ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος με τον θρίαμβο τής Πίστης τής Αγίας εις Χριστόν και τής Πατρίδος την απόλυτη Ελευθερία. Είναι η ολοκληρωτικά Χριστιανική και Εθνικιστική Ελλάδα αναδομημένη από τον πιστό  ελληνικό λαό. Είναι μια ελληνική κοινωνία που ανθοβολεί πολιτισμό και ανάπτυξη με τα χέρια αποκλειστικά των δικών της παιδιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: