ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ»

ΑΘΗΝΑ 23-4-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Στον απόπατο που το λένε ψευτορωμέϊκο, οι καθεστωτικοί πάσης μορφής, περισσότερο «δημοκράτες» και λιγότερο «δημοκράτες», έχουν δώσει τον δικό τους ορισμό στην πρόοδο. Τούς ακούμε να αποκαλούν πρόοδο την κατάργηση των ελληνικών αξιών και ιδανικών, την ώρα που συμπτύσσουν προοδευτικές συμμαχίες για να καταπολεμήσουν την «ακροδεξιά» όπως λένε, εννοώντας τον Ελληνικό Εθνικισμό. Με την διαφορά ότι ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν είναι λίγο ή πολύ δεξιός μήτε αριστερός και δεν ακολουθεί καμία απολύτως οδό τού αστικού δημοκρατικού συρμού. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η Ιδεολογία όλων των Ελλήνων που πιστεύουν στον Θεό, στην Ελλάδα, στην Ελληνική Φυλή, στην Ελληνική Οικογένεια, στην Αληθινή Ελλάδα των Ενωμένων Ελλήνων. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η συγκολλητική ουσία τού Ελληνικού Έθνους, η κατά κυριολεξία Εθνική Ιδέα.

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι στην πραγματικότητα είναι εχθροί τού Ελληνισμού και επομένως τού Εθνικισμού μας. Κι έτσι οι ανθέλληνες διώκουν τον Χριστιανισμό από το Σύνταγμα, από τα Σχολεία, από την Κοινωνία, με την ανακήρυξη ουδετερόθρησκου κράτους, με την εισαγωγή τής πανθρησκείας και τον αφελληνισμό τής ελληνικής ιστορίας στα ελληνικά σχολεία, με την προετοιμασία νέων αντίχριστων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων στην κοινωνία.

Εξισώνουν επιπλέον τούς αντιρρησίες συνείδησης με τούς κανονικώς στρατευσίμους Έλληνες. Γεμίζουν την ελληνική κοινωνία με λαθραία διακινούμενους ξένους πληθυσμούς, με λαθρεποίκους. Βγάζουν ο ένας τα σκάνδαλα τού άλλου στη φόρα για να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα διαφορετικό. Φέρνουν την κουβέντα με τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, τις οποίες όμως έχουν ναρκοθετήσει οι ίδιοι οι δημοκράτες με παλαιότερες συμφωνίες υποχώρησης που έχουν κάνει έναντι τού γερμανικού παράγοντα.

Φέρνουν στη φόρα τα διάφορα σχέδια πολιτειακής ανωμαλίας και βίας που συνεχίζουν να εφαρμόζουν οι ξένες μεγάλες δυνάμεις που τούς διατάζουν, προκειμένου να πάρουν το πάνω χέρι σε βάρος τού Ελληνισμού μας. Και στο τέλος μιλάνε για την οικουμενική κυβέρνηση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ολάκερου τού συνταγματικού τόξου που χάλασε πριν αλλά μεθοδεύεται τώρα, γιατί η υπαγωγή μιας μικρότερης Ελλάδος δίχως Έλληνες στην γαλέρα τής παγκοσμιοποίησης είναι το σχέδιο των «δημοκρατών» και τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης. Να γιατί πουλάνε Ελλάδα και διώκουν τον Εθνικισμό μας. Να γιατί έχουν απύθμενο το θράσος τους, όταν πληγώνουν Έλληνες και πετσοκόβουν Ελλάδα. Γιατί ετοιμάζονται για ακόμη πιο διευρυμένες προοδευτικές συμμαχίες.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε λένε ακροδεξιοί υποστηρικτές τού ακροδεξιού Παπαδόπουλου. Και ο λόγος είναι απλός. Γιατί είμαστε Πιστοί στην Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών. Γιατί είμαστε Πιστοί στο θεμελιακό δόγμα ζωής Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια. Γιατί δίδουμε Εθνικό Αγώνα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία. Γιατί θέλουμε την εξόρυξη και τη χρήση των άφθονων πλουτοπαραγωγικών μας πόρων υπέρ των παιδιών τής Ελλάδος. Γιατί θέλουμε παραγωγικότητα εθνική και λαϊκή, με την οικονομία υποστηρικτή της. Γιατί θέλουμε Ελλάδα αυτάρκη με περισσότερους Έλληνες, δίχως στημένα χρέη. Γιατί θέλουμε άπαντες τούς Έλληνες να έχουν εργασία και τα παιδιά μας να μαθαίνουν ελληνορθόδοξα, χριστιανικά και ελληνικά γράμματα και ήθη. Γιατί η Ελλάδα που θέλουμε βραβεύεται με την νοικοκυρεμένη κοινωνία και όχι με τις προδοσίες όπως σήμερα.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τούς οποίους μισούν οι ανθέλληνες τόσο τον Γεώργιο Παπαδόπουλο όσο και εμάς. Όμως εμείς οι νεώτεροι Έλληνες Εθνικιστές όχι απλώς θα προχωρήσουμε στην ίδια Ορθή Πορεία, αλλά επιπλέον θα κάνουμε βελτιώσεις, εγείροντας την Φυσική και Αληθινή Ελλάδα και αποκλείοντας την επιστροφή των φαύλων. Διότι εμείς οι Εθνικιστές είμαστε Έλληνες χωρίς ταμπέλες ευκαιριακές. Οι δε αντίπαλοί μας είναι Ανθέλληνες. Φέρνουμε λοιπόν Μεγάλη Ελλάδα Ισχυρών Ελλήνων Χριστιανών, λαμπρότερη πάσης άλλης φοράς. Με τούς Έλληνες και πάσα ελληνική γη γεμάτους με λάβαρα ορθόδοξα και ελληνικά. Κι αυτοί που διώκουν τον Χριστιανισμό, θα στραφούν στα οπίσω από τον Θρίαμβο τού Ιησού Χριστού και Θεού μας που είναι Αρχηγός και Βασιλεύς Ορθοδοξίας και Ελληνικού Έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: