ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ

ΑΘΗΝΑ 29-4-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Υπεύθυνος Τύπου τής παρατάξεως «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Η νέα τάξη πραγμάτων έχει δρομολογήσει την μετουσίωση τής παγκοσμιοποίησης με τον διωγμό τού Χριστιανισμού και την κατάργηση τού Εθνικού Κράτους. Ο διεθνής σιωνισμός φέρνει τον άνομο σατανά στον θρόνο τής ασύνορης ανθρωπότητας. Τα σημάδια είναι πολλά και σαφή. Αλλά εκείνοι που πολεμούν τον Θεό θα μάθουν ότι η αλήθεια είναι ανίκητη.

Τα τρομοκρατικά πλήγματα κατά χριστιανικών ναών ανά την οικουμένη συνοδεύονται συνήθως από ανθρώπινα θύματα που άλλοτε ομολογούνται και άλλοτε πάλι αποκρύβονται. Είδαμε την ύποπτη φωτιά στην Παναγία των Παρισίων που δεν είχε τάχα δόλιο σκοπό. Είδαμε την εκατόμβη των θυμάτων στη Σρι Λάνκα. Έχουμε πληροφορηθεί τον βανδαλισμό σε πολλά εκκλησάκια και ναούς τής Ορθοδοξίας μας ανά την ελληνική επικράτεια, με δράστες ισλαμιστές τζιχαντιστές και αναρχοπράκτορες τού νεοταξισμού.

Η ίδια η προδοτική πολιτική τού ψευτορωμέϊκου άνοιξε την σύγχρονη Κερκόπορτα. Έχουμε την αναγνώριση των διεκδικήσεων, από την Βόρειο Ήπειρο και τη Μακεδονία ίσαμε την Κύπρο μας, των προσωρινών γειτόνων που εγκατέστησαν στα πλευρά μας οι σταυρωτήδες. Έχουμε την πλημμυρίδα λαθρεποίκων προς «ελληνοποίηση». Έχουμε τούς Τούρκους να διακηρύσσουν την στρατιωτική ουδετεροποίηση των νήσων μας, την συνεκμετάλλευση τού Αιγαίου και των κυπριακών υδάτων. Αλλά οι πολιτικάντηδες ασχολούνται με την θρησκευτική ουδετεροποίηση τού κράτους και την κατάργηση χριστιανικών επιδομάτων, δώρων και αναφορών στο κράτος και τα σχολεία.

Οι Έλληνες οφείλουμε να αποδείξουμε ότι θέλουμε να παραμείνουμε Ζωντανός Λαός. Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι θέλουμε να διατηρήσουμε ατόφια την Ορθή Δόξα και Αλήθεια και την Ελληνική Φυλή, την Πίστη των Πατέρων μας που μάς έδωσε με Χρίσμα Αποστολικό ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας και το Ελληνικό Έθνος στο οποίο ταχθήκαμε πάλι κατά Θεία Νομοτέλεια. Διότι η Ορθοδοξία δεν είναι μια ακόμη δήθεν θρησκεία, αλλά η μία και μόνη Πίστη που συνιστά Ομολογία στον Αληθινό Τριαδικό Θεό. Το δε Ελληνικό Αίμα και τα έθνη είναι κτιστά κληροδοτήματα τού Θεού προς τον λαό μας και κάθε λαό.

Η Ελλάς εγείρεται και προμαχεί υπέρ των Προσκυνημάτων και τού Κάστρου τής Φυλής μας. Η Ελλάς διατηρεί και διαδίδει την Πίστη και τον Πολιτισμό της με το Δίκαιο για την μετάδοση τού Φωτός της και με το Ατσάλι σπάζοντας αλυσίδες αιχμαλωσίας και τρανώνοντας τον Ελληνισμό σε όλες τις εστίες του. Με την εθνική κυριαρχία στο κράτος και τις τοπικές κοινωνίες. Με την άσκηση αποφάσεων, έργων και δημιουργίας από ελληνικά χέρια. Με την κοινωνία απόλυτα ελληνική και ως εκ τούτου ασφαλή. Με την Ορθοδοξία και τον Πανελληνισμό στο τιμόνι τής Οικουμένης. Με τα ελληνικά λάβαρα στα ύδατα και την Ελληνίδα Ανατολή. Αυτός είναι ο θεμελιώδης Ελληνικός Εθνικισμός μας.

Έχουμε Βασιλέα Ιησού Χριστό και Θεό. Έχουμε λαμπρά προγονικά μονοπάτια που καλούμαστε να διευρύνουμε ως κληροδότημα τρανών ηρώων προς εμάς τούς νεώτερους συνεχιστές μιας αέναης, πιστής και ηρωικής ελληνικής γέννας. Έχουμε την ακλόνητη επιθυμία να ζωντανέψουμε τις γραφές και να γράψουμε την πλέον ένδοξη ελληνική ιστορία με τα δικά μας χέρια, με το πλάτεμα ελληνικών χωμάτων και ψυχών. Να λειτουργηθούν όλες οι εκκλησιές μας. Να σπείρουμε παντού το Λόγο τού Θεού. Να φτιάξουμε νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Ο Θεός μάς οδηγεί. Θα νικήσουμε. Και ο παγκοσμιοποιητής σατανάς θα νικηθεί δια παντός.

Χριστός Ανέστη!!! Χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα!!! Ο Χριστός μας και η Παναγιά μας πάντα Σκέπη και Οδηγός μας  στα παιδιά μας, στις οικογένειές μας, σε όλους μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: