ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΠΑΡΑΓΜΟ


ΑΘΗΝΑ 17-6-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Τα Βαλκάνια είναι το διαχρονικό επίκεντρο όλων των γεωπολιτικών μεταβολών. Δίνουν πολέμους και καταλήγουν σε διεθνείς πολιτικές αποφάσεις. Διαθέτουν γεωφυσικό πλούτο και ανοίγουν το παράθυρο στην παγκόσμια εξουσία. Κι αυτή η τελευταία θέλει κατάργηση εθνικών συνόρων.

Φωτιές βάζουν νεοταξίτες και τεχνητά κρατικά μορφώματα στα Βαλκάνια. Κατάργηση τοπικών εκλογών και πολιτειακή σύγκρουση προέδρου και πρωθυπουργού στην Αλβανία. Ονειρώξεις για την δημιουργία τής Μεγάλης Αλβανίας με αρπαγή ελληνικών και σερβικών εδαφών, ακόμη και σκοπιανών πλην κατειλημμένων ελληνικών εδαφών. Ακύρωση εκλογών και πολεμικά συμβούλια στην Τουρκία. Λύκοι και αμνοί δαγκώνονται προκειμένου να μπουν από σιωνισμό και προσωρινές δυνάμεις βολικοί έπαρχοι σε μια ασύνορη ανθρωπότητα.

Στο ψευτορωμέϊκο η αστική δημοκρατία διαθέτει ήδη τούς βολικούς της έπαρχους τού νεοταξισμού. Στο κράτος μας που το κάνανε οι πολιτικοί διεθνές κέντρο διερχομένων και άθρησκη σύναξη, γίνονται προσλήψεις μουφτήδων των διερχόμενων. Την ίδια στιγμή πολλά ορθόδοξα εκκλησάκια μας, ζώσες εστίες ελληνοσύνης που όρισε ο ίδιος ο Θεός να λατρεύουμε τον Πατέρα μας, βεβηλώνονται από το ένα έως το άλλο άκρο τής ελληνίδας γης μαρτύρων, αγίων και ηρώων. Αλλά ο αμερικανός πρέσβης μάς συγχαίρει για την ψυχραιμία μας έναντι τής Τουρκίας…

Αυτή η γεωπολιτική κατάσταση δεν αποδίδει ποτέ ήρεμο πολιτικό περιβάλλον. Αυτή η κατάσταση δίδει την διευκόλυνση στην φυγάδευση των ασημικών τής Ελλάδος εκτός συνόρων που κι αυτά κινδυνεύουν. Εθνικό αποθεματικό στην οικονομία δεν υπάρχει και τα σκάνδαλα χορεύουν δένοντας πολιτικούς σε νεοταξικά κυβερνητικά παιχνίδια.

Η αναμέτρηση η πραγματική γίνεται ανάμεσα στις δυνάμεις τού εθνικού κράτους και τις δυνάμεις των ανοικτών συνόρων. Οι πολέμιοι των συνόρων λυσσομανάνε και έχουν από κοντά το παρακράτος, ελληνόφωνο και λαθροεισαγόμενο. Η Ελλάς θα χρειαστεί σύντομα πλέρια και αληθινή κυβέρνηση εθνικής ενότητος.

Η Ελλάς είναι Καστροπολιτεία τού Θεού και των Ελλήνων. Οφείλουμε λοιπόν άπαντες οι Πιστοί Έλληνες να σχηματίσουμε μια και μόνη πολιτική φωνή και μια και μόνη πολιτειακή συγκρότηση. Ισχυρή Εθνοκρατία στη Διοίκηση. Ισχυρό Στρατό στην αιχμή τού ελληνικού δόρατος. Αγαθά και γη ελληνική ανθίζουν και πλαταίνουν από χέρια απολύτως ελληνικά.

Αυτό είναι το ιδανικό ελληνικό πολίτευμα. Διότι θα γίνει γενική επιστράτευση μάς είχε πει ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης από κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης. Και η Ελλάς πρέπει να αναγεννηθεί ενωμένη. Ευλόγησον Άγιε Παίσιε. Με το Θέλημα τού Θεού Πατρός βαδίζει η Αληθινή Ελλάς. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: