ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΕ


ΑΘΗΝΑ 8-6-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Να γίνεται πολεμική προεργασία και προεκλογικός αγώνας ταυτόχρονα. Να χτυπιέται ο Ελληνισμός από τα μετόπισθεν με προσχεδιασμένη αιμορραγία στα εθνικά θέματα. Να δίνονται προεκλογικές υποσχέσεις και εξαγγελίες μπροστά σε μια ημιθανή οικονομία και μέσα σε κλίμα πολεμικής ετοιμότητας. Και να λεηλατείται υλικά και συνειδησιακά ένας ολόκληρος λαός. Ιδού θανάτου ύπνος…

Στην Ροδόπη εγείρονται ήδη οι απαιτήσεις τουρκικής ανεξαρτησίας τής ελεύθερης Θράκης μας μετά το θρίαμβο τού τουρκικού κόμματος στις εν Ελλάδι ευρωεκλογές. Αμερικανίδα βουλευτής μιλάει για την ελληνικότητα τής Μακεδονίας που αρνείται η … ελληνόφωνη πρεσβεία στις ΗΠΑ!!! Ο επικεφαλής τής ευρωπαϊκής επιτροπής ξεμπροστιάζει τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς που συμφωνούν όλοι τους από κοινού ότι η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών αφορά κράτη κι όχι κυβερνήσεις, ότι θα εφαρμοστεί δηλαδή από όλους!!!

Κλαίει ο Άγιος Γέροντας Παίσιος με τον όλεθρο που έρχεται στην Πατρίδα μας. Δύο εικόνες τού Αγίου μας δάκρυσαν στο εκκλησάκι του στην Αλεξανδρούπολη, στη Θράκη μας που δοκιμάζεται σφόδρα. Προδότες και σιωνισμός στην πολιτική. Αθεΐα στους θεσμούς τής χώρας. Λαθρόβιος ισλαμισμός και υλιστικός καιροσκοπισμός κατέχουν την κοινωνία. Το απόλυτο χάος παντού, όταν η ελληνική αεράμυνα είναι σε επιφυλακή έναντι τουρκικών απειλών και όπλων.

Κι όμως, η ελληνική κοινωνία διάγει εκλογικό βίο, με τα ρουσφέτια να παρέχονται ως κενό γράμμα σε μια ανύπαρκτη οικονομία. Χρήματα που έχουν φύγει μακριά από τη χώρα σαν τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις που τάχα αναζητούνται… Πολιτικοί κόβουν βόλτες από κόμμα σε κόμμα. Σοσιαλιστές στον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι σοσιαλιστές σε ΝΔ. Και το Ελληνικό Έθνος σε διαίρεση και ονείρωξη.

Ο Άγιος Γέροντας Παίσιος κλαίει για τη συμφορά και τον οδυρμό που έρχεται και όχι για τούς ελληνόφωνους υποκριτές. Κλαίει για τη φτώχια που έρχεται, για την πολιτειακή κατεδάφιση, για την απειλή εδαφικού μας ακρωτηριασμού, για την πολεμική φωτιά που έρχεται. Κλαίει ο Άγιος Γέροντας Παίσιος για την ερήμωση των αξιών και των ηθών που άνοιξαν την πόρτα τής κολάσεως.

Ο Θεός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Όμως πρέπει κι εμείς να κάνουμε τα πρέποντα. Η χρεοκοπία και ο πόλεμος έρχονται. Η κρίση θα περάσει από τούς οικονομικούς δείκτες στην απόδοση των ευθυνών. Τα κεφάλαια που συντηρούν το ψευτορωμέϊκο είναι τραπεζικά με μηδενική παραγωγική αξία. Είναι ξένα και θα φύγουν, ξεγυμνώνοντας την Ελλάδα. Τα προεκλογικά ταξίματα θα γίνουν καπνός. Θα ζητηθεί λογαριασμός νεοταξικός από οικουμενικό γκουβέρνο. Θα υπάρξουν λαϊκή αντίδραση, συστημική τρομοκρατία και λόγχες. Ο πόλεμος θα γίνει παγκόσμιος. Και η ψευτοευρώπη μέσω Βρετανίας θα διαλυθεί.

Η ευθύνη πλέον βαραίνει τις πλάτες των εθνικών μας δυνάμεων και τού εθνικού μας στρατού. Το ψευτορωμέϊκο δεν εκλογεύεται, ανατρέπεται. Ο όλεθρος δεν αρθρώνει λόγο, απομακρύνεται δια παντός. Η πίστη κυβερνά και η ύβρις διώκεται. Το Ελληνικό Έθνος αναγεννιέται ωσάν τον φοίνικα από την τέφρα του, καθαρίζοντας τον τόπο από την λέρα των εφιαλτών και ενεργώντας με τις ολότελα δικές του δυνάμεις και τα φυσικά του χαρίσματα. Και τότε ο Θεός τρανώνει τούς Δίκαιους και η Ελλάδα μεγαλώνει σε ψυχές και σύνορα. Υπάρχουν οι Πιστοί Έλληνες Άγιε Γέροντα Παίσιε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: