ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΥΛΩΝ

ΑΘΗΝΑ 25-6-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Λυσσάνε οι ιερόσυλοι τής οικουμένης πάνω από τα ιερά χώματα που Κύριος μας και Θεός μας έδωσε στον Άγιο Ελληνισμό μας. Το ψευτορωμέϊκο υπηρετεί τούς ψευτοσυμμάχους και όλοι τους μαζί θέλουν να αφήσουν κουφάρι τη γη και την ψυχή μας ομοίως. Τα λέγαμε και τώρα ήρθε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη στην πράξη και με ατράνταχτες αποδείξεις.

Οι Ρώσοι τίθενται εν τοις πράγμασι απέναντι από τούς Αμερικάνους και λένε ότι οι ΗΠΑ στήνουν πόλεμο στον Περσικό Κόλπο. Τα αντίπαλα στρατόπεδα αφήνουν τα λόγια και κινούν να πάρουν τα όπλα. Η δε τουρκική γεώτρηση λαμβάνει ολοφάνερα μαζί με την παρανομία και τον χαρακτήρα τής εισβολής. Στα κατεχόμενα εδάφη τής Κύπρου μας οι κατακτητές προσαρτούν την Αμμόχωστο και θέτουν πάσα αλύτρωτη γη στη διάθεση τής Τουρκίας.

Το μόνο κρυφό χαρτί στον γεωπολιτικό πόλεμο που προηγείται τού ενόπλου πολέμου είναι η Συρία και ο κουρδικός παράγοντας. Κούρδοι και Αμερικανοί έχουν στενή σχέση, διότι και οι δύο θέλουν ένα Κουρδιστάν με αμερικανική επιρροή. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που θα χωρίσει στην πράξη και όχι στα λόγια ΗΠΑ και Τουρκία. Κι αυτό σημαίνει ότι η Τουρκία θα γυρέψει αντίβαρο με την αρπαγή ελληνικού εδάφους, ξεκινώντας από τα ύδατα για να πάρει θαλάσσια κυριαρχία και νησιά πριν κινηθεί στην Θράκη και την ενδοχώρα τής Πατρίδος μας.

Η Ελλάς πρέπει να σχηματίσει αρραγές εθνικό μέτωπο με καθαρές τις πλάτες από προδότες και πεμπτοφαλαγγίτες. Δεν επιτρέπεται να μείνουν τα κλειδιά τής εξουσίας σ’ αυτούς που βγάζουν το θρήσκευμα από τα απολυτήρια των παιδιών μας στα σχολειά δίδοντας δυνατότητα αναφοράς κιναιδισμού, σ’ αυτούς που στήνουν κρατικές εκθέσεις «ζωγραφικής» με την λοιδορία Αγίων μας και υπογράφουν συγκυριαρχίες, δηλαδή εκχώρηση εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας από τη Μακεδονία ίσαμε την Κύπρο στους εχθρικούς προσωρινούς μας γείτονες. Διότι ο κανόνας τής γεωπολιτικής είναι αμείλικτος. Όταν υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί διεκδικήσεων, ή θα βαστήξεις πάσα εθνική γη δική σου ή θα χάσεις τα πάντα.

Κι όμως, στο ψευτορωμέϊκο τα κόμματα και οι πολιτικοί ερίζουν αλλήλως. Διχάζουν τον ελληνικό λαό που δεν γνωρίζει σκοπίμως την αλήθεια. Διότι και οι κομματικοί τσακωμοί κι αυτοί είναι σκόπιμοι και ανταλλάξιμοι με στενά πολιτικά οφέλη. Το βλέπουμε αυτό όταν οι οικονομικοί διαχειριστές των μνημονίων στην ψευτοευρώπη που μάς τα επέβαλλαν, παραδέχονται ότι τα οικονομικά στοιχεία τής Ελλάδος αλλοιώθηκαν, ώστε να υποθηκευτεί στους τοκογλύφους η Πατρίδα μας, και οι διακομματικά πολιτικοί υπεύθυνοι κρύβονται. Όταν συμφωνίες οικονομικές και στρατιωτικές μένουν στη θέση τους με την οικονομία και την κοινωνία στα χέρια ξενοκρατίας και παρακράτους, τότε η ελληνική κοινωνία πρέπει να πετάξει τα τυραννικά βάρη στον καιάδα τής ιστορίας.

Η Ελλάς πρέπει να γυρίσει άμεσα στις ρίζες της. Η Ελλάς είναι η Πατρίδα τής Πίστης, τού Πολιτισμού, τού Εθνικού Φρονήματος και τής Στρατιωτικής Ισχύος. Αυτές είναι οι συνιστώσες τής αυθεντικής Ελληνικής Εξουσίας. Εθνική Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη οδηγούν στην μία και μόνη ασφαλή Ελλάδα. Η Ορθοδοξία, το Ελληνικό Αίμα και ο Στρατός των Ελλήνων σχηματίζουν τον αδιαπέραστο θώρακα τής Μεγάλης Ελλάδος. Κι όταν δεν θα υπάρχει πλέον ούτε ένας Έλλην σκλάβος καθ’ οιονδήποτε τρόπο, τότε ο Θεός θα μάς χαμογελάσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: