ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


ΑΘΗΝΑ 21-6-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και η προετοιμασία γενικευμένης παγκοσμίως διεθνούς κρίσης είναι τα συμπεράσματα που διαχέονται στην ενημέρωση. Ένας μεγάλος πόλεμος προπαγάνδας πριν την μεγάλη αναταραχή. Με τη διαφορά ότι η ώρα των μεγάλων αλλαγών απελευθερώνει αλήθειες στο βαθμό που το επιτρέπει ο νεοταξισμός.

Είδαμε λοιπόν τον ευρωπαϊκό οργανισμό σταθερότητας να βγάζει βιβλίο για την πορεία και τον λόγο ύπαρξης τού «ελληνικού» χρέους. Κανείς χώρος δεν υπάρχει για μείωση αφορολόγητου και παροχές, διότι δεν υπάρχουν δημοσιονομικά περιθώρια και το πλεόνασμα θα τηρηθεί σταθερά στο 3,5%. Ο οργανισμός μάς λέει πως υπήρξε σενάριο χρεοκοπίας και εξόδου τής Ελλάδος από το ευρώ. Μάς κράτησαν όμως προσωρινά μέσα για να σώσουν το ευρώ τους.

Η επιλογή είναι καθαρή. Ή προτεκτοράτο με κοινό νόμισμα δίχως εθνική κρατική υπόσταση ως παράρτημα τής παγκοσμιοποιημένης Ευρώπης ή εθνικό κράτος με εθνικό νόμισμα σε μια σχέση συνεργασίας ελεύθερων εθνών. Η στοχοποίηση τού Ιράν με την αγνώστου ταυτότητας επίθεση εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στον Κόλπο τού Ομάν φέρνει ενεργειακή ασφυξία που οδηγεί σε πόλεμο, προκειμένου να ελέγξει την παγκόσμια δεξαμενή τού πλούτου ο διεθνής εβραιοσιωνισμός. Η Ευρώπη θα μπει σε κραδασμούς και οι λαοί της θα αντιδράσουν. Και στη γειτονιά μας η Τουρκία και η Αλβανία θέλουν συγκυριαρχίες και αλλαγές συνόρων σε βάρος μας.

Ήρθε η ώρα να πάρει την Πατρίδα στα χέρια του το Ελληνικό Έθνος. Η κρίση θα συμπτύξει πολιτικές και θα φέρει χρεοκοπία. Και η σύγκρουση συμφερόντων σε παγκόσμιο επίπεδο θα φέρει λόγχες. Το Εθνικό Φρόνημα θα δώσει την Πατρίδα στο λαό. Υπεράνω όλων η Ελλάς. Να δώσουμε τέλος σε πάσης μορφής διεθνισμό. Εθνικοποίηση κοινωνίας και αγαθών. Και ο Εθνικός Στρατός εγγυητής πάσης ελληνικής κοινότητος, εντός και εκτός συνόρων, διότι κάθε ελληνική κοινότητα είναι Ελλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: