ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΙΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟ

ΑΘΗΝΑ 12-7-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Στο ψευτορωμέϊκο διαχρονικά κουμάντο κάνει μια κουστωδία με αδυναμία στο χρήμα που κυνηγάει τούς ρατσιστές και "αντισημίτες". Οι διώκτες τού εθνικισμού έχουν αδυναμία και στο κόντεμα του ελληνισμού.

Οι ίδιοι που μιλάνε ενάντια στην τήρηση της εθνοφυλετικής μας ταυτότητας, αυτοί οι ίδιοι τηρούν την εβραιοσιωνιστική καθαρότητα αυστηρά ανέγγιχτη. Κι έτσι, διαβάσαμε στον Τύπο πως όταν ένα εβραϊκό νεκροταφείο βεβηλώνεται από αγνώστους, ο εγκληματίας πρέπει να είναι οπωσδήποτε ρατσιστής. Ενώ σε μια άλλη περίπτωση μάθαμε πως ένας εβραίος υπουργός μπορεί να ονομάζει γενοκτονία την παντρειά εβραίων με μη εβραίους.

Μα πως άνοιξε τάχα μου ξαφνικά αυτή η κουβέντα επί της προκυψάσης κυβερνητικής αλλαγής στην Ελλάδα; Πως συμβαίνει τούτο, όταν η Ελλάς βρίσκεται προσχεδιασμένα δίχως εθνικιστική κομματική παρουσία στο κοινοβούλιο; Και μάλιστα όλα συμβαίνουν όταν η γεωπολιτική μας γειτονιά υπόκειται σε πιέσεις διαρπαγής τού γεωφυσικού μας πλούτου στα θερμά νερά που οδεύουν να γίνουν ακόμη θερμότερα. Δήθεν δίκαιη μοιρασιά υπέρ τους θέλουν οι Τούρκοι. Η δε νεοταξική οικονομική κηδεμονία στενεύει τα περιθώρια τής ενισχύσεως των αδυνάμων Ελλήνων από την νέα κυβέρνηση, δίνοντας ουσιαστικά πλάτες στηρίξεως των πλάνων ελληνόφωνων πολιτικών που «θυμούνται» προεκλογικά τον λαό και προσκυνούν τα σιωνιστικά αφεντικά μετεκλογικά.

Η Ελλάς πρέπει να ζήσει και να αναπτυχθεί. Για να συμβεί αυτό πρέπει να διατηρήσει ατόφια τη φυσιογνωμία της και να ατσαλωθεί ως ένα σώμα ζωντανό και θεληματικό. Να αποδιώξει επομένως παράσιτα και ξένα σώματα. Η Ελλάς πρέπει να γίνει σε όλα τα επίπεδα πλέρια και αποκλειστικά ελληνική. Στο πολίτευμα, στο βουλευτήριο, στην κοινωνία, στην παιδεία, στη διπλωματία, στο στράτευμα. Αποφάσεις και πράξεις ελληνικές. Φιλοσοφία και καρδιά ελληνική. Οικογένεια και εργασία ελληνική. Στρατιωτική παρουσία, εγγύηση και ελευθερία ελληνική. Ενότης Ελλήνων και ισχύς ελληνική μες την Ελλάδα και την Οικουμένη. Τότε είμαστε όντως Έλληνες.

Το πολιτικό σκηνικό και η κοινωνία πρέπει να αναμορφωθούν και να αναβαπτισθούν. Η αγάπη στην Πατρίδα και η πίστη στο Έθνος στυλώνουν και αιμοδοτούν τον Ελληνισμό όπως ακριβώς συμβαίνει με τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρειάζεται κοινή πίστη και κοινός νους για να τηρηθεί ατόφιος και ακέραιος ο Ελληνισμός μας. Κορμός τού Έθνους η πίστη και ο πατριωτικός νους να δίδει ζωντάνια στις φλέβες τής Φυλής μας. Τα δε αντιφυσικά μικρόβια να τα πετάξουμε έξω από χώματα, αίματα και ψυχές ελληνικές. Διότι ο Έλλην ως μύστης Θεού, δημιουργός Ελληνικού Πολιτισμού και πολεμιστής κραταιώσεως τής Ελληνικής Φυλής, είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής.

Λαϊκή Εθνοκρατία με άμεση λήψη αποφάσεων είναι το ταιριαστό πολίτευμα τού Ελληνισμού μας. Βουλευτήριο τής Ελληνικής Φυλής είναι ολάκερη η ελληνική στο αίμα, την πίστη και τη συνείδηση κοινωνία. Σταθερότητα και νομιμοποίηση τής εξουσίας είναι η πλήρης ταύτιση θελήσεων ανάμεσα στον πολίτη και την πολιτεία. Η Αλήθεια τής Θείας Νομοτέλειας θέτει Αρχηγό τού Ελληνικού Κράτους τον Ιησού Χριστό και Θεό μας. Δύναμη τής Ελληνικής Φυλής είναι η Αλληλεγγύη των Ελλήνων και η εργασία τού λαού μας κτίζει οικονομία αποκλειστικά εθνική. Όλες οι Ελληνικές Κοινότητες διάγουν βίο ελεύθερο, χωρίς ούτε έναν σκλάβο αδερφό μας, χωρίς ούτε μια ελληνική κοινότητα σε ξένη κατοχή. Και ο Πανελληνισμός διαμορφώνει τη διεθνή παρέμβαση τής Πατρίδος μας.


Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Ελληνικός Εθνικισμός ηττάται ή εξαρτάται από τον οποιοδήποτε συγκυριακό κομματισμό και την μεθοδευμένη ήττα του. Κάνουν λάθος και πρέπει να λάβουν την δική μας αληθινά ελληνική απάντηση. Ο Πατριωτισμός και ο Κοινωνισμός των Ελλήνων συνενώνουν και πλαταίνουν τις ελληνικές καρδιές, φτιάχνοντας μεγάλο το μετερίζι των Αγωνιστών τής Ελληνικής Φυλής. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σμίξουμε μέσα από ένα κοινό και αδιαίρετο πολιτικό μετερίζι, να φτιάξουμε μια νέα, αδιαίρετη και διευρυμένη πολιτική παράταξη πάντων των πιστών και αληθινών Ελλήνων, παράταξη πλέρια ορθόδοξη και εθνικοκοινωνική. Να μετεξελιχθούμε σε παράταξη πάντων των Ελλήνων. Νεολαία, λαός και στρατός πρέπει να βρούμε κοινό κώδικα συνεννόησης. Ένας Θεός, Ένας Ελληνικός Λαός, ένας Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: