ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 3-7-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Είναι εκλογική συνήθεια τού ελληνικού λαού να ψηφίζει κάθε φορά το αντίθετο κόμμα από εκείνο που έχει βασανίσει με την κυβερνητική πολιτική του το λαό. Την ίδια στιγμή αποκλείει το κόμμα εκείνο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χαρακτηρίζουν ως ακραίο. Με τον τρόπο αυτό τα κυρίαρχα κόμματα καταστρέφουν το ένα αυτά τα ζητήματα που δεν μπορεί να καταστρέψει το άλλο.

Ο φιλελευθερισμός ξεπουλάει κυρίως τα οικονομικά ζητήματα. Ο αριστερισμός κατέλαβε τον χώρο που άφησαν κενό οι σοσιαλιστές που κατέστρεφαν κυρίως τα κοινωνικά ζητήματα και τώρα πλέον ξεπουλούν ελληνική γη στους παλιούς σκλαβωτήδες από ανθελληνικό μίσος. Οι δε σοσιαλιστές που έχουν παράδοση στη διάλυση παραγωγής και οικονομίας, προσκολλούνται αναλόγως των ξένων εντολών. Διότι εντολείς όλων αυτών των ελληνόφωνων καλοφαγάδων είναι οι διεθνείς νεοταξίτες. Κοινή θέση των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας είναι μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Και τώρα οι εντολείς τής παγκοσμιοποίησης θέλουν τούς ψευτορωμιούς ενωμένους.

Ο μνημονιακός καιρός έδειξε όλα τα ένοχα μυστικά που κρύβονταν παλιότερα. Ο δε Εθνικισμός μας κατηγορείται από τούς ψευτορωμιούς αυθαιρέτως ως ακροδεξιός, ακραίος, επικίνδυνος. Όμως ο Εθνικισμός μας αναφέρεται σε όλους τούς Έλληνες που πιστεύουν σε Θεό και Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Εθνικισμός μας είναι Έλληνας με κεφαλαία γράμματα, ενωτικός, κι όχι ακραίος, δηλαδή διασπαστικός.

Ο Εθνικισμός μας θέλει την διατήρηση τής θείας νομοτέλειας, την διατήρηση κάθε πατρίδος στα χέρια εκάστου φυλής και λαού, με την θρησκευτική, εθνική και φυλετική ταυτότητα αλώβητη. Είναι επομένως ο Εθνικισμός μας παραδοσιακός και οι εχθροί του ακραίοι πολέμιοι των παραδόσεων. Ο Εθνικισμός μας θέλει την ελευθερία και την κυριαρχία τού λαού που συνεργάζεται με άλλους λαούς χωρίς να υποτάσσεται σε παγκόσμια συμφέροντα, διότι ο Εθνικισμός μας είναι λογικός και πατριώτης, ενώ οι εχθροί του είναι επικίνδυνοι και προδότες.

Έλληνα, πες όχι σε όλους όσους σε παραδίδουν σε ξένα χέρια, κοινωνικά και οικονομικά. Πες όχι στους σκλαβωτές Ελλήνων παλαιότερων και νεότερων εποχών. Πες όχι στην παγκοσμιοποίηση. Πες όχι στην εναλλαγή κομματικών πραματευτάδων. Πες όχι στον αντίχριστο νεοταξισμό και κάθε είδους διεθνισμό.

Ο Εθνικισμός των Ελλήνων είναι Ορθόδοξος, Οικογενειοκράτης, Κοινωνικά Δίκαιος, Λάτρης τού Ελληνικού Αίματος, Λευτερωτής Ελλήνων. Έλληνα, πες ναι στην Ελλάδα Ελλήνων Χριστιανών και Καματάρηδων. Πες ναι στην αυτάρκη και ισχυρή Ελλάδα λεύτερων Ελλήνων, οικονομικά και εθνικά.

Έλληνα, πες ναι στην ελληνοποίηση τής γεωπολιτικής μας γειτονιάς και των διεθνών αποφάσεων από μια Μεγάλη Ελλάδα δίχως καμία σκλαβωμένη ελληνική πατρίδα. Πες ναι στην Ενωμένη Εθνικιστική Ελλάδα Όλων των Ελλήνων, με Βασιλέα τον Ιησού Χριστό και Θεό και καταστατικό χάρτη τον Ελληνορθόδοξο Πολιτισμό.

Πάσα εθνική και λαϊκή φωνή τού Ελληνισμού έχει ιερό καθήκον και όφελος να συμπτύξει μια κοινή εστία σύμπνοιας και συνεργασίας. Η Χρυσή Αυγή είναι ικανή εστία τού Ζωντανού Ελληνισμού μας. Η Αλήθεια και το Δίκαιο ενώνουν. Η Πίστη νικά. Και η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Πιστούς και Ισχυρούς Έλληνες. Ο Πατριώτης είναι Εθνικιστής γιατί αγαπάει το Έθνος του. Και ο Εθνικιστής είναι Πατριώτης γιατί αγαπά την Πατρίδα του. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, Πατριωτών και Εθνικιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: