ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΑ ΖΥΜΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΑΘΗΝΑ 16-7-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ο καιρός των «δημοκρατικών» μνημονίων και των κατοχικών κηδεμονιών ανακάτεψε τις ιδεολογίες και τις συρρίκνωσε αναλόγως με τις εκδουλεύσεις των προθύμων προς το νεοταξικό σύστημα εξουσίας. Το ωστικό κύμα των πιέσεων προς τα λαϊκά στρώματα δοκιμάζει τις αντοχές τού εθνικιστικού κινήματος, αφήνοντας δίχως κοινοβουλευτική εκπροσώπηση τον ελληνικό πατριωτισμό. Αλλά χωρίς πατριωτισμό, βούληση ελληνική που είναι το αληθινό ζητούμενο δεν νοείται. Διότι βούληση ελληνική χρειαζόμαστε και όχι κοινή βούληση εμπόρων τού έθνους.  

Η απομείωση των ηθικών αξιών φέρνει μοιραία την απομείωση των εθνικών ιδεωδών. Οι δε γκρίνιες ουδόλως ωφελούν τον Ελληνισμό. Είναι το ίδιο αναποτελεσματικές με την επιλογή τού λαού σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στο πρόσωπο τού επόμενου διαχειριστή αντί τού προηγούμενου συνδιαχειριστή που είναι αμφότεροι το ίδιο πρόθυμοι δωσίλογοι και απομειωτές τού Ελληνισμού. Ο δε Ελληνικός Εθνικισμός οφείλει να διαγράψει τούς ριψάσπιδες και να γίνει ένα με τον λαό, διεισδύοντας στην κοινωνία.

Τα κομματικά τείχη δεν αντιστοιχούν στο Εθνικιστικό Κίνημα. Ο Εθνικισμός δεν είναι συγκυριακό κόμμα. Ο Εθνικισμός είναι στάση ζωής και αξιακός κώδικας. Τα τείχη τού Εθνικισμού ξεμακραίνουν και απλώνονται όπου ζει η πίστη και η πατριωτική συνείδηση. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η φωνή τού Ελληνισμού. Ο Θεός είναι Ένας. Ο Ελληνικός Λαός είναι Ένας. Ο Ελληνισμός είναι Ορθοδοξία. Ο Ελληνισμός είναι Ελληνική Φυλή. Ένας λοιπόν πρέπει να γίνει και ο Ελληνικός Εθνικισμός.

Είδα προσεκτικά τι συνέβη στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις όπως και σε όλα τα μνημονιακά χρόνια. Τα ίδια μνημονιακά χάλια. Έβγαλα και συνέκρινα τα συμπεράσματά μου μαζί με όλα τα πέτρινα μα και ωφέλιμα μνημονιακά χρόνια. Πέτρινα διότι είναι κατοχικά. Ωφέλιμα διότι απέδειξαν κρυφές προθέσεις που έγιναν οδυνηρές πράξεις. Άκουσα παράπονα και καταγγελίες. Είδα διαιρέσεις και αποσχίσεις. Είδα τον λαό να αφήνεται έρμαιο στην απελπισία του και στην καλλιέργεια ωφελημένων και διπολικής τυραννίας. Να λέγεται τι έκανε στραβά και τι δεν έκανε ίσια το εθνικιστικό κίνημα.

Το ζήτημα είναι ότι ο κοινοβουλευτισμός φτιάχνει ένα προνομιακό πεδίο για λίγους που διαφεντεύουν τούς πολλούς. Το πολιτικό σύστημα δίδει ψωμί σε όσους τού δίδουν ανοχή στο ξεπούλημα εδαφών και πόρων με την μείωση τού Ελληνισμού. Αν λοιπόν η Ελλάς μείνει δίχως Εθνικιστικό Κίνημα με ισχυρό παρεμβατικό ρόλο, είναι ζήτημα πολύ λίγου χρόνου ο αφανισμός τού Ελληνισμού. Κι αν το Εθνικιστικό Κίνημα κλειστεί εκτός κοινωνίας και δεν δώσει λόγο στον Ελληνισμό, τότε δεν θα έχει μέλλον και λόγο ύπαρξης.

Το Εθνικιστικό Κίνημα έκανε σίγουρα τα δικά του λάθη. Το ζητούμενο είναι η διόρθωση αυτών των λαθών. Είναι η ζύμωσή του μέσα από την επαφή με τον ελληνικό λαό. Είναι η εμπέδωση των ελληνικών ιδανικών στο λαό μας που τον μάθανε ότι η αγάπη στο Έθνος είναι τάχα μου μίσος ή ξένο ήθος. Είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός που αγαπάει πάσα ελληνική ζωή και επομένως δεν μπορεί να ονομάζεται ακραίος από τούς ακραίους διεθνιστές.

Είναι η πολιτική επικοινωνία που διεισδύει σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε μέσο ενημέρωσης, θέτοντας ευθύνες και κάνοντας την ευθύνη τού Ελληνικού Εθνικισμού βήμα αναγεννήσεως τού Ελληνισμού. Είναι η συνύπαρξη κάθε πατριωτικής και εθνικής συλλογικότητας σε έναν μεγάλο και ενιαίο συνεταιρισμό εθνικής δράσης για να γίνει η Ελλάς χώρα Ελλήνων. Διότι όλοι μαζί θα πάμε μπροστά ή όλοι μαζί θα χαθούμε.

Κάποιοι μάς είπανε τον κοινωνισμό ότι είναι σοσιαλισμός. Κάποιοι άλλοι μάς είπαν τον εθνικισμό μη ελληνικό και μισερό. Αυτούς τούς γνωστούς ακραίους τής αλλοιώσεως τής Φυλής μας και τής κλοπής τής Πατρίδος μας πρέπει να τούς βγάλουμε έξω από τη ζωή μας.

Η κοινωνική αλληλεγγύη των Ελλήνων είναι Κοινωνισμός. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η αγάπη των παιδιών τής Ελλάδος στην Πατρίδα τους. Η γη τής Πατρίδος μας είναι η περιουσία μας τής οποίας το ανθοβόλημα και το τράνεμα είναι η ανάπτυξη τής ζωής μας. Ιδού οδός ωφέλιμη και εθνικιστική.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!! ΌΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΈΧΩ ΔΕΙ ΓΡΑΜΜΈΝΟ... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΑΡΧΊΣΕΙ... Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.Η ΌΧΙ..... ΠΙΚΡΊΑ.... ΛΆΘΗ..... ΕΝΏ Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ.... ΌΤΑΝ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΩΣ ΠΡΏΤΟ ΜΈΛΗΜΑ Η ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.. ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΓΏ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.. ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΚΟΝΕΩΣ ΤΟΥ