ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΘΥΝΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 4-9-2019.

Γράφει ο Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος
https://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Η Ισχύς προκύπτει εν τη ενώσει και τη ομοψυχία των Δυνάμεων τού Έθνους. Η ύπαρξη τάξεων και κομμάτων, η συντεχνιακή κατάτμηση τής κοινωνίας διαιρεί και αδυνατίζει το Κράτος. Όμως το Κράτος είναι η συμπαγής δύναμη τού Έθνους που εργάζεται και μάχεται για την αυτάρκεια τού λαού και την πληρότητα τού εθνικού εδάφους. Τότε και μόνον υφίσταται στην πραγματικότητα Κράτος.

Το Έθνος λοιπόν προκόβει όταν εφαρμόζει ενιαία στρατηγική σκοπών και στόχων. Όταν ο λαός είναι ζωντανός στο πνεύμα και αδέσμευτος στην σκέψη, λαμβάνει από κοινού τις αποφάσεις του μέσα από άμεση διαβούλευση, εργάζεται ο κάθε πολίτης από το πόστο του σε συνεργασία με τούς αδερφούς του, κάνει την δική του Εθνική Κοινότητα την ισχυρότερη μέσα στην κοινωνία των εθνών.

Η τροφή, η γνώση, η υγεία, η παραγωγικότητα, ο στρατιωτικός εξοπλισμός, η σύνδεση των εθνικών κοινωνιών με το Μητροπολιτικό Κράτος, η γεωπολιτική υπεροχή, είναι ζωτικές λειτουργίες που ενδιαφέρουν όλους τούς πολίτες τού Έθνους. Οι δε πολίτες τού Έθνους είναι αποκλειστικά και μόνον τα γεννήματα τής Φυλής. Οι πολίτες τής Ελλάδος καθορίζονται με γνώμονα το Δίκαιο τού Αίματος και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Οι Πιστοί τού Θεού και τής Ελληνικής Φυλής είναι ο Ελληνισμός μας, αφού κάθε κράτος έχει στην κεφαλή το Θεό και στην κοινωνική διάρθρωση αυτούς που το νοιάζονται και το κραταιώνουν, τα έθνη.

Το Ζωντανό Έθνος είναι το ένα και μόνο Βουλευτήριο τού Κράτους. Το Έθνος βουλεύεται, συσκέπτεται, καταστρώνει πρόγραμμα δράσης και πράττει ωφέλιμα έργα διαρκώς, κάθε ημέρα και όχι κάθε τετραετία. Το Ελληνικό Έθνος σκέφτεται και ενεργεί με τα δικά του χέρια και για το δικό του καλό. Σκέφτεται και ενεργεί ελεύθερα και ελληνικά ολότελα. Κατά συνέπεια, η Ιθύνουσα Τάξη τού Ελληνισμού είναι ενιαία και αδιαίρετη, είναι μία και εκπροσωπεί ολάκερη την Ελληνική Φυλή. Ένα Έθνος, ένας Λαός, μία Καθεστηκυία Τάξη, μία Εθνοκρατία, μια Εθνική και Λαϊκή, επομένως μια Εθνικιστική Ηγετική Τάξη, αφού ο Ελληνισμός ταυτίζεται με το Έθνος του και ο Εθνικισμός είναι η Φωνή τού Ελληνισμού.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι αν θέλουμε ένα Ζωντανό, που πάει να πει ένα ατόφιο και αδέσμευτο Έθνος, ή ένα «έθνος» διαμελισμένο, που πάει να πει αλλοτριωμένο και σκόρπιο στο πουθενά, ένα μη έθνος. Αν θέλουμε ένα Έθνος με λεύτερη υπόσταση και δική του βούληση, μια Ελλάδα δυνατή και συμπαγή, ή αν θέλουμε μια κοσμοπολίτικη μάζα, έναν γυρολόγο εσμό που εφαρμόζει ξένες διαταγές χωρίς ταυτότητα και σφρίγος. Όμως ο Ελληνισμός όπου κι αν έχει απλωθεί, έχει φτιάξει γερές και δημιουργικές ελληνικές κοινότητες και έχει παράξει καθάριο ελληνικό πολιτισμό. Θέλουμε λοιπόν το Ελληνικό Έθνος Ζωντανό, Ενιαίο, Οικουμενικό, με το Κράτος ως Διοικητήριο τής Ελληνικής Φυλής.

Η Πίστη στο Θεό και ο Κοινωνισμός των Ελλήνων είναι η δική μας Ιθύνουσα Τάξη. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Ορθόδοξοι, είμαστε Εθνικοκοινωνιστές. Ο Ελληνισμός έχει μία και μόνη τάξη πολιτών, έχει την Κοινωνία των Ενεργών Ελλήνων που κάμουν οικογένεια και εργάζονται για την ανάπτυξη και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Ο Έλληνας, όπου κι αν βρίσκεται, παίρνει πάνω του τον Ελληνισμό, εκφράζει μια ολάκερη Ελλάδα, με τον Ελληνισμό να ενεργεί ως ένα Φυλετικό Σώμα. Και ο Εθνικός Ηγέτης των Ελλήνων είναι Αρχηγός και Υπηρέτης Όλων των Ελλήνων.

Ένα Έθνος, ένας Λαός, μια Φυλή. Ο Ελληνισμός έχει πολίτευμα ολότελα δικό του την Εθνοκρατία. Όλα τα προβλήματα τού Ελληνισμού λύνονται από κοινού. Οι πόθοι για δημιουργία και υπεροχή αφορούν ολάκερο τον Ελληνισμό που τούς κάμει πραγματικότητα με την συλλογική εργασία. Εθνική Ηγεσία και Λαός αποτελούν από κοινού τον σιδηρόφρακτο Ελληνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: