ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΛΗΝ


ΑΘΗΝΑ 14-9-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχει δυσκολία που δεν έχει λύση εν Χριστώ. Δώσου στον Χριστό κι εκείνος θα βρει λύση. Μη φοβάσαι τις δυσκολίες.
Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης.

Θέλουν οι ψευτορωμιοί να διατηρήσουν φοβικό τον ελληνικό λαό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο λαός κλείνεται στον εαυτό του και δεν διεκδικεί. Θέλουν τον ελληνικό λαό ηττοπαθή. Να μην πιστεύει μήτε στο Θεό μήτε στις δυνάμεις του. Γιατί θέλουν τον λαό να προσκυνά ξένες αξίες και εστίες. Αλλά ο Έλληνας έχει Παράδοση, έχει παρακαταθήκες, έχει δώσει αγώνες για πίστη και πατρίδα που αποτελούν το στήριγμα της Φυλής μας.

Ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης μάς είχε πει με την καθαρή καρδιά του πληρωμένη με τον σοφό λόγο τού Θεού ότι δεν υπάρχει δυσκολία που δεν έχει λύση εν Χριστώ. Δώσου στον Χριστό κι εκείνος θα βρει λύση, μας είπε ο Άγιος. Λάβε δηλαδή Έλληνα την κληρονομιά που σου έδωσε ο Πατέρας και εφάρμοσε το μάθημα της ζωής στην πράξη. Στηρίξου Έλληνα στα πόδια σου και κάνε το ιερό οικοδόμημα ακόμη πιο λαμπρό.

Αυτό εννοεί ο Άγιος Γέροντας Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης. Να φερθούμε συμφώνως με την φύση μας. Να φερθούμε ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Έλληνες αποστολικοί κοσμοπλάστες. Και μας είπε ακόμη ο Άγιος να βαδίσουμε μπροστά στον ίσιο και δημιουργικό δρόμο με θάρρος και τόλμη. Μη φοβάσαι τις δυσκολίες, μας είπε ο Γέροντας. Διότι ο δρόμος δεν είναι πάντα ευθύς. Συχνάκις έρχονται οι χαλαστήδες της παγκόσμιας σκλαβιάς και βάζουν εμπόδια, ανθρώπινα ή τεχνητά, για να μας αλλάξουν την πορεία. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον αγέρα του Δίκαιου και θα συντρίψουμε τα εμπόδια.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Μας το έχει δείξει απλόχερα ο Θεός και η ιστορία. Πορευόμαστε με γνώμονα τις αξίες μας και τον ελληνικό στρατηγικό σκοπό. Διατηρούμε αλώβητη την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα. Βαστούμε λεύτερο τον νου επάνω στον δικό μας οδικό άξονα, μακριά από ξένες εξαρτήσεις και μίζερες ιδιοτέλειες δήθεν ημέτερων. Κρατούμε ασύλητο τον Ναό και το Κάστρο. Εξαπλώνουμε τις αλήθειες, τα Προσκυνήματα της Φυλής, εθνικά λάβαρα και ψυχές, Πολιτισμό Ελληνικό. Γινόμαστε οι κοσμοκράτορες της Ελληνικής Πίστης και Δύναμης.

Κανείς δεν μπορεί να υποδουλώσει κανέναν, αν ο ραγιάς δεν έχει παραδοθεί στην οκνηρία και την ανηθικότητα τής απιστίας και τού εθνομηδενισμού. Κι όταν το φως έχει υποχωρήσει εμπρός στο σκοτάδι, τότε μια επανάσταση ψυχών μπορεί να φέρει με τον πυρσό της νέας φυλετικής ορμής τον πόθο της νέας δημιουργίας, καταλύοντας ολοκληρωτικά κάθε ίχνος δουλείας, εσωτερικής και εξωτερικής. Και σ’ αυτήν την περίπτωση ο Αρχηγός είναι Ένας και η σύγχρονη ιστορία θα κινήσει από την αρχή. Με Αρχηγό τον Θεό και Απόστολο την Μεγάλη, Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάδα.

Παίρνουμε πίσω την Ελλάδα μας με τα δικά μας καθαρά και ελληνικά χέρια. Γράφουμε την νέα ιστορία με τα ίδια πάντα δικά μας χέρια και τον ασίγαστο πόθο για το πλάτεμα χωμάτων και ψυχών. Το ανθοβόλημα θέλει εργασία και πόλεμο. Εργασία που σμιλεύει τα φυσικά προτερήματα της Φυλής και δίδει ενέργεια και αγαθά που κινούν το Έθνος. Και πόλεμο για να βαστήξουμε μακριά τον προαιώνιο εχθρό. Διότι η κοινωνία των εθνών βαδίζει ακατάλυτη ενάντια στον νεοταξισμό. Και ο Ένθεος Ελληνισμός συντρίβει τον Σατανά Σιωνισμό.

Ορθοδοξία και Ελληνικός Πολιτισμός είναι η Αλήθεια και το Δίκαιο τού κόσμου που έπλασε ο Θεός μας. Και αφού οι κακοί με τους προδότες θέλουν να μάς πάρουν ως λέγουν οι Άγιοι Γέροντες ακόμη και την στάχτη από το τζάκι, εμείς γινόμαστε οι ζωντανοί πυρσοί τού καιρού τής νέας δόξης.

Θέλουν να μάς πάρουν ολωσδιόλου τον κόσμο και την ίδια τη ζωή μας, για να χτίσουν το ναό τού Σκοτεινού ως παγκόσμια διοίκηση. Θέλουμε να φέρουμε ολάκερο τον Ελληνισμό κάτω από τα ένδοξα ελληνορθόδοξα λάβαρα. Στους πολεμικούς καιρούς που φέρανε, εμείς θα είμαστε οι νικητές και με το τρόπαιο που θα στήσουμε, ο Θεός θα μάς ανταμείψει και θα εμπνεύσουμε και πάλι στο ανθρώπινο γένος τα υψηλά ιδανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: