ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 27-9-2019.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Ο αιώνιος εχθρός τού ένθεου Ελληνισμού από την αυγή τής ιστορίας των εθνών διαχρονικά είναι ο διαβολικός εβραιοσιωνισμός. Από τον Γεφυραίο Εφιάλτη, τη σύζυγο τού Ξέρξη Εσθήρ και τον στρατηγό του Μαρδοχαίο, ίσαμε τον Κίσινγκερ που είπε πως πλήττοντας θρησκεία και ιστορία πλήττεται η Ελλάς, η μεγάλη σύγκρουση συνεχίζεται έως αφανισμού.

Πρόμαχος αιώνιος τής πίστης και τής ελευθερίας είναι ο Ελληνισμός. Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί βάλθηκαν από τούς πρώτους μεταπολιτευτικούς χρόνους και με ακόμη μεγαλύτερη ένταση στα μνημονιακά χρόνια, να διαλύσουν τα πνευματικά αποθέματα τής Φυλής μας. Διότι τα πνευματικά μας αποθέματα είναι οι αξίες και οι αλήθειες που χαλυβδώνουν τον αγώνα για πολιτισμό και αυθυπαρξία, για την κυριαρχία των Ελλήνων.

Η εθνική μας παιδεία είναι η μνημοσύνη και το ξίφος τής Ελληνικής Φυλής. Στην αρχή λοιπόν μάς «εκσυγχρόνισαν» τη γλώσσα, για να την κάνουν τάχα πιο εύκολη στη μάθηση για τα παιδιά μας. Από τα αρχαία και τα καθαρευουσιάνικα μέχρι τα μαλλιαρά ελληνικά, συνέχισαν κατόπιν με την κατάργηση των τόνων. Μ’ αυτόν τον τρόπο απενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά και το τρόχισμα τής ανθρώπινης ευφυΐας. Και στο τελικό στάδιο, βγάλανε τεράστιες ιστορικές περιόδους ακμαίων χρόνων από τα ελληνικά σχολικά βιβλία και καθύβρισαν τούς ήρωες τού Ελληνισμού, για να υποστηρίξουν τον βιολογικό μας θάνατο.

Μάθαμε λοιπόν πως καθηγητής που διορίστηκε για να διδάσκει τα παιδιά χημεία σε σχολείο τής Κέρκυρας, κατηγόρησε τον Παύλο Μελά και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ότι δήθεν σκότωσαν παιδιά και γυναίκες. Υποστήριξε ακόμη ότι η Μπουμπουλίνα «εξαγόραζε» ζωές με χρυσαφικά, ζωές τις οποίες τάχα έσφαζε. Και στις δύο περιπτώσεις ο εν λόγω ανθέλληνας και ακροαριστερός καθηγητής, κάνοντας στα παιδιά μάθημα μισελληνισμού, αναφερόταν στην απελευθέρωση τής Τριπολιτσάς από τούς Τούρκους και τούς Εβραίους συμμάχους τους που είχαν στρατευθεί στο πλευρό των Τούρκων, πολεμώντας σε βάρος τού Κολοκοτρώνη και τού ελληνικού στρατεύματος.

Ο Κολοκοτρώνης αναφέρεται με σαφήνεια στα απομνημονεύματά του στη συμπόρευση Τούρκων και Εβραίων, τούς οποίους πολέμησε στα πλαίσια τής απελευθέρωσης τής Ιερής Ελλάδος μας και όχι για λόγους προσωπικής αντεκδίκησης. Ο Εθνάρχης μας Στρατηγός συγκρούστηκε με στρατό κατακτητών και όχι με ομήγυρη φιλήσυχων πολιτών. Η Τριπολιτσά, όπως και πάσα ελληνική γη, ανήκει μονάχα στους Έλληνες, οι δε εισβολείς αποδιώκονται. Και ο Έλληνας, κακούργοι σταυρωτήδες και διεθνιστές, δεν δολοφονεί γυναίκες και παιδιά όπως κάνετε εσείς σε βάρος των Ελλήνων σε όλες τις ιστορικές περιόδους, ίσαμε τον Πόντο, την Ιωνία και την Κύπρο.

Η Μπουμπουλίνα έδωσε τη ζωή της για την λευτεριά τής Πατρίδος, δίδοντας το παρών της σε όλα τα χερσαία και θαλάσσια πεδία των μαχών. Αγωνίστηκε κατά των βαρβάρων εισβολέων Τούρκων και δολοφονήθηκε από τούς ολέθριους σπόρους τού διχασμού που σπείρανε οι πολιτικοί και οι ψευτοσύμμαχοι. Είχε γνωρίσει την πολεμική θύελλα καλά και είχε δώσει περιουσιακά της στοιχεία για να ενισχύσει τον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα τού Εικοσιένα.

Ο δε Παύλος Μελάς, καίτοι καταγόταν από πλούσια αστική οικογένεια πολιτικών, είχε γαλουχηθεί στον πατριωτισμό και αγαπούσε στον μέγιστο βαθμό το αίμα τής Φυλής που τον βλάστησε. Πίστευε με πάθος στα Ιδανικά τού Χριστού και τής Ελλάδος, όπως όλοι οι Αγωνιστές τού Έθνους μας. Κολοκοτρώνης, Μπουμπουλίνα και Μελάς πολέμησαν για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία. Άπαντες πίστευαν στη Μεγάλη Ιδέα. Έτσι, έδωσαν το αίμα τους για να σπάσουν τα δεσμά τής σκλαβιάς και να απλωθούν τα λάβαρα τού Ελληνισμού σε όλες τις προσωρινά σκλάβες πατρίδες μας.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η φωνή τού Ελληνισμού και Πολέμαρχος τής Φυλής μας είναι ο ίδιος ο Θεός μας. Ο Εθνικισμός μας μετουσιώνει το πύρωμα τής ελληνικής καρδιάς και εκφράζεται από τούς Εθνομάρτυρες τής Ελληνοσύνης μας που σημαίνουν πάντα το ξυπνητήρι τής καρδιάς μας. Οι λόγχες των ελληνικών όπλων σε όλα τα μετερίζια τής αναγεννήσεως τής Μεγάλης Ελλάδος και των ελληνικών πόθων λαμβάνουνε πάντοτε την Ευλογία τού Θεού και τής Ορθόδοξης Εκκλησίας τού Χριστού μας. Αυτός είναι ο Αληθινός Ελληνισμός και ο Ελληνικός Στρατός που έχουν Αιώνια Πρωτεύουσα την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη.

Κάποιοι ανώτατοι αξιωματικοί τού Στρατού που ενοχλούνται στην ελληνική παραμεθόριο από το Τροπάριο τής Υψώσεως τού Τιμίου Σταυρού τού Χριστού μας και το Νίκας τοις Βασιλεύσι, δεν εκφράζουν το Ελληνικό Στράτευμα. Ουδεμία σχέση έχουν με την ελληνική κοινωνία και την Φρουρά τού Ελληνικού Έθνους. Κι εκείνοι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που φέρουν στο λαιμό τους τον Εσταυρωμένο ανεστραμμένο και την πεντάλφα, δεν δικαιούνται να λαμβάνουν αποφάσεις για τη Γενιά των συνεχιστών Ελλήνων Αγίων, Μαρτύρων και Ηρώων. Ότι η ελληνική ιθαγένεια και η ορθοδοξία δεν εκβάλλονται ποτέ και από κανέναν.

Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και τη Συνείδηση που χύνουν το αίμα τους και δίδουν το πολύτιμο δώρο τής ζωής τους στο όνομα τού Θεού, για τη ζωή των παιδιών τους και τη μεγαλοσύνη τής Πατρίδος. Η Ελλάς μεγαλούργησε, γέννησε πολιτισμούς και διέδωσε παλικαροσύνη, έχοντας ΕΛΛΗΝΕΣ βασιλείς και ΕΛΛΗΝΕΣ Εθνικιστές στο τιμόνι τής Φυλής μας.

Το Ελληνικό Έθνος το εκφράζουν αποκλειστικά η Ορθοδοξία και η Ελληνοσύνη. Η ελληνική γη και τα αγαθά της, τροφός και κάστρο μας, ανήκουν στους Έλληνες και μόνον. Η εθνική μας παιδεία σμιλεύει τις αλήθειες και τα δίκαια που θα πραγματώσουμε στο μετερίζι τού εθνικού αγώνος τής Αγίας τού Χριστού Ελλάδος και Ρωμανίας μας. Ζύγωσε ο καιρός Κυρά Δέσποινα Παναγιά μας πάλε δικά σου να είναι!!! Όσοι απλώνουν χέρια στα ιδανικά μας, στο πυρ το εξώτερο είναι η θέση τους. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Εθνικισμός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: