ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 14-11-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Τα ψέματα κάποτε τελειώνουν και οι αλήθειες φανερώνονται. Η τεράστια συνομωσία τού σιωνιστικού νεοταξισμού και των δημοκρατών πολιτικών αθυρμάτων του σχετικά με την χρήση τού εργαστηριακώς κατασκευασμένου κορονοϊού και ο σκοπός της αποκαλύφτηκε. Η μείωση τού ανθρωπίνου πληθυσμού, η τρομοκράτηση των μενόντων εν ζωή ραγιάδων, η παγκόσμια χρεοκοπία και η ανακήρυξη τής παγκόσμιας διακυβέρνησης τού αντίχριστου. Αυτός είναι ο πόθος των σκοτεινών και βδελυρών παγκοσμιοποιητών με την πλήρη επίγνωση τής κρυπτόμενης πραγματικότητας από όλους τούς μετέχοντες θιασώτες και πολιτικούς οπαδούς τού σατανά.

 

Έπρεπε να οδηγηθούν οι αμερικανικές εκλογές στην αμφισβητούμενη και παραποιημένη δήθεν νίκη τού Μπάιντεν και τού δημοκρατικού κόμματος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές προκειμένου να ανακοινωθεί από τούς ανά τα δήθεν ελεύθερα έθνη τοποτηρητές τού νεοταξισμού το αντίχριστο εμβόλιο με την πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά των εμβολίων ακολουθία τής ψηφιακής ταυτοποίησης. Πρόκειται για ένα εμβόλιο που σύμφωνα με τις ομόθυμες τοποθετήσεις έγκριτων ιατρών δεν έχει υποβληθεί σε επαρκείς εργαστηριακές έρευνες και η αποτελεσματικότητά του δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση το ποσοστό τού 70%. Και φυσικά εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε την φύση τού κορονοϊού και την ύπαρξη φαρμάκου με κάποια αξιόπιστη έρευνα.

 

Την ίδια στιγμή τα εξοντωτικά μέτρα τής κατοχικής κυβερνητικής και πολιτικής διακομματικής σύμπλευσης κορυφώνονται και συνθλίβουν την ελληνική κοινωνία. Με αφορμή πάντα την αντιμετώπιση τού κορονοϊού επιβάλλεται η γενική πανελλήνια απαγόρευση τής κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, με εξαιρέσεις τούς εργαζόμενους, τις μετακινήσεις για σοβαρούς ιατρικούς λόγους και τούς συνοδούς κατοικίδιων ζώων σε κοντινές εκ τής οικίας αποστάσεις. Παράλληλα τα χειρουργεία σοβαρότατων παθήσεων τίθενται στην αόριστη παράταση τού χρόνου τελέσεως προκειμένου να δοθεί η απόλυτη προτεραιότητα σε κείνα τα χειρουργεία που χρεώνονται στους πάσχοντες από κορονοϊό όπως μάς λέγουν οι υπεύθυνοι.

 

Με απλά μαθηματικά, η οικονομική ζωή τού τόπου οδηγείται στην καταστροφή και η κοινωνία απειλείται με την μείωση τού πληθυσμού από το θάνατο συμπολιτών μας. Η συγκεκριμένη κατάσταση μάλιστα εφαρμόζεται σε παγκόσμιο επίπεδο και σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη. Η καθυστέρηση των χειρουργείων θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή συνανθρώπων μας που δεν έχουν άλλη οδό σωτηρίας και εκβιάζει την ανθρωπότητα για την αποδοχή τού αντίχριστου εμβολίου. Ο εγκλεισμός υπηρετεί την ίδια ακριβώς λογική με την κατάρρευση τής παγκόσμιας οικονομίας και την επιβολή τής παγκόσμιας χρεοκοπίας. Παράλληλα επεκτείνεται ο κίνδυνος τής ανεργίας ακόμη και στον κλάδο των ιατρών, όπως μάς εκμυστηρεύονται οι ίδιοι οι ιατροί που οι ειδικότητές τους δοκιμάζονται από την σκόπιμη αδράνεια.

 

Το εμβόλιο των πολυεθνικών κολοσσών ανακοινώθηκε από τούς γνωστούς σιωνιστές σε Γερμανία και ΗΠΑ με το άκουσμα τής στημένης «νίκης» τού Μπάϊντεν. Ο δε υφυπουργός υγείας μάς είπε ότι από τον Ιανουάριο θα γίνει μαζικός εμβολιασμός τού λαού μας. Έτσι νομίζουν οι αρχές τού αντίχριστου και αντεθνικού καθεστώτος που μάς λένε ότι αν μέσα σε έξι μήνες γίνει επαρκής εμβολιασμός των μαζών, θα βγούμε από το πρόβλημα τού κορονοϊού. Είναι επί τής ουσίας οι έξι μήνες τής πείνας που μάς είχε προφητεύσει ο Άγιος Πατέρας Παίσιος ο Αγιορείτης ότι θα διέλθουμε οι πιστοί Έλληνες μέχρι να οδηγηθούμε στην επιτυχή εκδίωξη των τυράννων από τη ζωή μας.

 

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μόρφου τής Κύπρου μας, ο κ.κ. Νεόφυτος σε μια από τις θεόπνευστες ομιλίες και κατηχήσεις στις οποίες προβαίνει με Αγάπη Θεού και Ελλάδος πάντα, έκανε μια συνταρακτική αποκάλυψη σε σχέση με τον προσχεδιασμένο ρόλο τού εργαστηριακώς κατασκευασμένου κορονοϊού. Ο σεβασμιότατος αναφέρθηκε σε μια παλαιά έκδοση τού γνωστού γαλλικού παιδικού περιοδικού Αστερίξ και Οβελίξ από το έτος 2017, δύο χρόνια πριν μάς παρουσιάσουν οι παγκοσμιοποιητές σταυρωτήδες τον γνωστό ιό, όπου στην ιστορία τού περιοδικού έχουμε την εμφάνιση στην Ρώμη ενός μασκοφόρου ανίκητου έφιππου ηνιόχου και ενός συνεργάτη του. Το όνομα τού αήττητου μονομάχου ήταν Κορονοϊός και τού συνεργάτη του Βάκιλος. Η δε Ρώμη γνωρίζουμε όλοι ότι αντίκρισε επώδυνα τον κατευθυνόμενο ιό…

 

Οι νεοταξίτες θεωρούν ότι θα καταφέρουν να πλήξουν τον χριστιανικό κόσμο και να τον οδηγήσουν στα δεσμά τού αντίχριστου. Η οικονομία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση μέσα από την εκμηδένιση τής εθνικής παραγωγικής μηχανής. Η ισλαμοποίηση με την ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων συνεχίζεται, όταν στις ευρωπαϊκές χώρες τα εγκλήματα των τζιχαντιστών σε βάρος των ντόπιων λαών εκτραχύνονται, όπως στο Λονδίνο που ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αστυνομικό τμήμα και στην Γερμανία όπου ένας ανήλικος ισλαμιστής απείλησε με αποκεφαλισμό δασκάλα του. Στην Ιερή Ελλάδα μας που μαστίζεται τόσο από την υπογεννητικότητα όσο και από την οικονομική δυστυχία, οι εκκλησιές μας κλείνουν και οι Τούρκοι με τα πολεμικά και ερευνητικά τους πλοία φτάνουν έως τα νότια τής Καρπάθου διεκδικώντας την ελληνική ζώνη κυριαρχίας από τα κρητικά ύδατα έως το ανατολικό Αιγαίο και από την Θράκη έως την Κύπρο μας.

 

Οι γραικύλοι πολιτικοί των Αθηνών κάνουνε λόγο για την υποτιθέμενη κόκκινη γραμμή αμύνης των 6 ναυτικών μιλίων παραιτούμενοι από τα 12 ναυτικά μίλια τού ελληνικού θαλασσίου χώρου που μάς παρέχει το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας. Την ίδια στιγμή οι ψευτοσύμμαχοι αμερικανοί κάνουν λόγο για τον ελληνικό εναέριο χώρο μας, τον οποίο μειώνουν από τα 10 στα 6 ναυτικά μίλια. Και λίγο πιο κει, οι Ρώσοι υποχρεώνουν τούς Αρμένιους να υπογράψουν συνθηκολόγηση με το Αζερμπαϊτζάν λόγω κοινών συμφερόντων γύρω από το θέμα τού αγωγού φυσικού αερίου, παρά την κατάρριψη εκ των Τούρκων παλαιότερα ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών.

 

Οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας έχουν προφητεύσει ότι θα θελήσουν οι αντίχριστοι σιωνιστές και οι δικοί τους πολιτικοί να φέρουν στην Ιερή Ελλάδα μας τις ηλεκτρονικές κάρτες τού πολίτη και το αντίχριστο χάραγμα. Μάς είπαν ακόμη ότι θα μάς φορολογήσουν τα πάντα και θα μάς φέρουν τη φτώχεια, αλλά δεν θα προλάβουν να μάς φέρουν το χάραγμα, διότι θα τούς προλάβει η μεγάλη καταιγίδα τού τρίτου παγκόσμιου πόλεμου που θα αφανίσει πολύ κόσμο και θα κοντύνει τις μεγάλες δυνάμεις. Η θύελλα θα περάσει από τα Θερμά Νερά μας, όμως η Αγία Ελλάς θα μείνει όρθια.

 

Η ώρα τής κρίσης είναι ενώπιον μας και μαζί της έρχεται η ώρα τής δικαίωσης για την γλυκιά Πατρίδα μας. Ο ελληνικός λαός θα κρατήσει την Πίστη του όρθια. Το Εθνικό Φρόνημα θα αναδειχθεί ως ο συνδετικός κρίκος τού Ελληνισμού με τις αξίες και τα ιδανικά του. Ήρθε η ώρα να ελευθερωθούμε Έλληνες. Ο Νέος και αναγεννημένος Ελληνορθόδοξος Εθνικισμός μας είναι ο Μύστης, η Φωνή και η Αρματωσιά τής Ελληνικής Φυλής. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς θα αναγεννηθεί και θα αναστήσει την Αγία Ρωμανία μας. Η Γη των Μαρτύρων και των Ηρώων θα ανθοβολήσει και θα γίνει Κάστρο άπαρτο, διασφαλίζοντας οικονομική ανάπτυξη, αυτάρκεια αγαθών και πολεμική επάρκεια ταυτόχρονα. Τα άγια προσκυνήματα θα λαμπρυνθούν και οι προαιώνιες εστίες θα γενούν και πάλι ελληνικές, από τα αδριατικά νερά έως τον Πόντο. Η υγεία τού Έθνους μας είναι η Πίστη και ο Εθνικισμός του με Βασιλέα τον Θεό μας. Ότι είμαστε οι απόγονοι των Αυτοκρατόρων Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Αγίου Ιωάννη Δούκα Βατατζή κι όχι δούλοι τού σκοτεινού σατανά. Εθνικιστικό Κίνημα, Ελληνικός Στρατός και ελληνικός λαός πορευόμαστε στην Νίκη την οικουμενική τής Ελληνοορθοδοξίας και τού Ελληνισμού.       

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: