ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΛΕΡΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΧΥ ΕΛΛΗΝΑ

ΑΘΗΝΑ 1-12-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η αρχέγονη Φωνή τού Γένους των Ελλήνων μάς καλεί να δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα τιμώντας την ιερή και πατροπαράδοτη παρακαταθήκη για την υπεράσπιση, διαιώνιση και κατίσχυση τής Ελληνικής Φυλής και των αξιών μας. Βρισκόμαστε στο υπέρτατο σταυροδρόμι τής μακραίωνης ιστορίας μας. Έφτασε ο καιρός να επανακτήσουμε πλέρια λευτεριά και αληθινή ισχύ Έλληνα. Ο εχθρός έχει παρεισφρήσει για πολλοστή φορά, μακρόχρονη τούτη η εσωτερική σκλαβιά, εντός των πυλών τού κάστρου τής Φυλής μας, εντός τής ελληνικής πολιτείας και πρέπει να τον εκβάλουμε οριστικά από την ζωή μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον βάρβαρο και αντίχριστο σιωνισμό. Γνωρίζουμε πολύ καλά τούς ψευτοσυμμάχους. Και δεν θα ανεχθούμε τον εσωτερικό εχθρό με το δημοκρατικό ένδυμα. Υπεράνω όλων η Ελλάς. Και η Ελλάς, δηλαδή οι Εθνικές Δυνάμεις και ο πιστός λαός, ένα και αδιαίρετο συμπαγές σώμα, ήρθε η ώρα να αναδείξουμε την Ορθοδοξία και την Ελληνική Ιδέα στο οικουμενικό βάθρο τού δικαίου νικητή, συντρίβοντας το νεοταξικό σκότος.

 

Οι μισέλληνες αποφάσισαν να χτυπήσουν την Πατρίδα μας δίνοντας άλλοθι στους προδότες πολιτικούς που έχουν συμφωνήσει να εκχωρήσουν εθνική και εδαφική κυριαρχία, καταλύοντας παράλληλα τις ψυχικές και οικονομικές αντοχές τού ελληνικού λαού προκειμένου να μην βρουν αντιστάσεις. Στην κατεύθυνση τού λαϊκού αποπροσανατολισμού συμμετέχουν τα θεσμικά κυβερνητικά όργανα τού προτεκτοράτου, τα μέσα μαζικής ψευτοενημέρωσης και οι πολιτικές δυνάμεις τής αντιπολίτευσης που καμώνονται τούς υπερασπιστές τής δημοκρατίας διχάζοντας τον λαό.

 

Ο αμερικανοσιωνιστικός παράγοντας που ελέγχει πλήρως την πολιτική των ΗΠΑ εξεφράσθη μέσω τού παλιού υφυπουργού τού Ομπάμα, τού δημοκρατικού Μπράιζα ο οποίος μάς είπε ότι για να λυθεί η ελληνοτουρκική διένεξη, για να επιτευχθούν δηλαδή οι ορέξεις τής Τουρκίας αφού η Ελλάς τού ψευτορωμέϊκου δεν διεκδικεί τίποτα, πρέπει να εγκαταλείψει η Τουρκία αυτά που δεν έχει και δεν τής ανήκουν, δηλαδή την Ρόδο και την Κρήτη και η Ελλάς να εγκαταλείψει το Καστελόριζο, να εγκαταλείψουμε δηλαδή ελληνικό έδαφος, ελληνικούς πληθυσμούς, ελληνικά χωρικά ύδατα, το Ανατολικό Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο με το Καστελόριζο και την Κύπρο μας και φυσικά τα 12 ναυτικά μίλια που μάς δίδει το διεθνές ναυτικό δίκαιο και το δίκαιο τού Έθνους που μάς υπαγορεύει την λευτεριά πάσης ελληνικής εστίας και Πατρίδος.

 

Την ίδια στιγμή η Τουρκία προκρίνει σε βάρος τής Ιερής Ελλάδος μας την στρατιωτική διπλωματία. Οι Τούρκοι έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι στην ελεύθερη Θράκη μας βλέπουν το επόμενο Ναγκόρνο Καραμπάχ που απέσπασαν στρατιωτικά από τούς Αρμενίους στο πλευρό των Αζέρων. Δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν λύθηκε πολιτικά επί 28 χρόνια και λύθηκε στρατιωτικά σε 44 μέρες. Οι ίδιοι οι λαλούντες υπέρ τής αλληλεγγύης των συμμάχων μάς λένε πλέον, προκειμένου να καλλιεργήσουν την αποδοχή τής ήττας από τον ελληνικό λαό, ότι οι ελπίδες μας στην ερχόμενη σύνοδο κορυφής τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης στις 11 και 12 Δεκεμβρίου είναι ελάχιστες.

 

Στο Αιγαίο ήδη το πολεμικό ναυτικό μας πραγματοποιεί μαζικές μεταθέσεις ναυτών στα πολεμικά μας πλοία. Η Τουρκία εξέδωσε και εκτελεί ΝΟΤΑΜ για την εκτέλεση αεροπορικής άσκησης ανατολικά τού 25ου μεσημβρινού όπου και ζητά αποστρατικοποίηση των νησιών μας. Στην δε Ξάνθη είδαμε την πραγματοποίηση ενός αδιευκρίνιστου συμβάντος με την αναγραφή τού συνθήματος Τούρκος καλός ο νεκρός στο σπίτι τού ψευτομουφτή Μέτε που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν όλες οι αρμόδιες τουρκικές αρχές, καταγγέλλοντας την Ελλάδα για ρατσιστική και επικίνδυνη τακτική σε βάρος τής δήθεν τουρκικής πλην ελληνικότατης μουσουλμανικής μειονότητας. Και φυσικά η Τουρκία είναι μια εγκληματική ύπαρξη που έχει βιάσει και κλέψει ελληνικές ψυχές και εδάφη και η μόνη ποινή που τής αξίζει είναι ο ολοσχερής αφανισμός της για την απελευθέρωση τού προσωρινά σκλαβωμένου Ελληνισμού. Το ψευτορωμέϊκο όμως βγάζει τον σκασμό απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.

 

Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί ωστόσο ασχολούνται με την αυστηρή και τιμωρητική τήρηση των μέτρων που έχουν επιβάλλει για τον περιορισμό των ελευθεριών και τού δικαιώματος των Ελλήνων στην μετακίνηση, στην τέλεση τού ελληνορθόδοξου εκκλησιασμού, στην εργασία, στην εκπαίδευση των παιδιών μας. Κι ενώ η ανθρώπινη ελευθερία ισχύει για αριστερούς και αλλοδαπούς, εξαιρείται και καταργείται ολοσχερώς για την Ορθόδοξη Πίστη στο Χριστό μας και τον Ελληνισμό που βυθίζεται μέρα με την μέρα στην απόλυτη φτωχοποίηση.

 

 Έτσι λοιπόν είδαμε έναν Έλληνα στην Κεφαλονιά να παρακαλεί ιδιωτικό υπάλληλο να τού κόψει το ρεύμα μια ώρα αργότερα γιατί το παιδάκι του έκανε τηλεκπαίδευση, με τούς γείτονες να μαζεύουν τελικά το ποσό. Είδαμε μητέρα με δύο παιδιά τού δημοτικού σχολείου στο Ρέθυμνο να κάνουν τηλεκπαίδευση στο πεζοδρόμιο με γραμμή διαδικτύου που τούς παρεχώρησε σουπερμάρκετ. Σε άλλο σπίτι με άρρωστο μέλος τής οικογένειας κόψανε το ρεύμα αν και είχε γίνει διακανονισμός πληρωμής γιατί άργησε λίγες μέρες να γίνει η αποπληρωμή μιας δόσης. Και μια έφηβη Ελληνίδα συνελλήφθη κοντά στο σπίτι της, ενώ επέστρεφε κανονικά πριν τις 9 το βράδυ και τής δόθηκε πρόστιμο 900 ευρώ λόγω άσκοπης παραμονής εκτός σπιτιού! Στον δε Άγιο Ανδρέα στην Πάτρα δόθηκαν πρόστιμα και έγιναν προσαγωγές από την αστυνομία κατά πιστών που θέλησαν να ανάψουν στο ναό το κεράκι τους και να προσευχηθούν!

 

Έλληνα και Ελληνίδα, εσύ που πιστεύεις σε Θεό, Ελλάδα και Ελληνική Φυλή, εσύ που διαθέτεις πλέρια ελληνικότητα στην πίστη, στο αίμα και τη συνείδηση, όλοι εμείς επομένως που τιμούμε τούς προγόνους μας και θέλουμε να διασφαλίσουμε τη ζωή των παιδιών μας, εμείς που θέλουμε να μείνουμε Ορθόδοξοι και Έλληνες, ήρθε η ώρα να δώσουμε τον υπέρτατο αγώνα τής ζωής μας. Ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε και να δικαιώσουμε τούς εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες των προγόνων μας που δώσανε στο πεδίο τής Τιμής εν όπλοις και προδώσανε οι πολιτικοί στα χαρτιά και τις διεθνείς πολιτικές και οικονομικές συμφωνίες, γιατί πολύ απλά οι πολιτικοί ανήκαν και ανήκουν πάντα σε δύο κατηγορίες, στους εβραιοσιωνιστές και τούς σιωνιστοπροσκυνημένους. Ήρθε η ώρα εμείς οι Αληθινοί Έλληνες να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, να κάνουμε το κράτος δικό μας ώστε να υπηρετήσει το Έθνος μέσα από μια γνήσια Λαϊκή Εθνοκρατία. Να δώσουμε οι Έλληνες τα χέρια και μονοιασμένοι να βαδίσουμε μπροστά. Να βοηθήσει ο Έλλην τον αδύναμο αδερφό του έως ότου να μην υπάρχει ούτε ένας Έλλην φτωχός, ούτε ένας Έλλην σκλάβος. Να συντρίψουμε την πανδημία που λέγεται παγκοσμιοποίηση. Διότι η υγεία τού Ελληνισμού μας είναι αυτή ακριβώς η πρόταση που κάνει τούτη την κρίσιμη στιγμή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

 

Τα κόμματα τής αριστεράς βρήκανε κοινό παρονομαστή την ψεύτικη και υποκινούμενη από τον νεοταξισμό «επανάσταση» τού πολυτεχνείου. Θίχτηκαν τάχα από τα προσχηματικά μέτρα τής κυβέρνησης. Κι έτσι είδαμε το ΕΠΑΜ να καλεί το Σύριζα, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 να δημιουργήσουν ένα «λαϊκό μέτωπο» για την υπεράσπιση τής δημοκρατίας και την «κατοχύρωση» της λαϊκής κυριαρχίας. Δημιουργούν έτσι το κλίμα ενός νέου διχασμού και ξεχνούν τάχα ότι τα μνημόνια και οι εθνικές προδοσίες σε βάρος τής Μακεδονίας και ολάκερου τού Έθνους μας φέρουν και την δική τους υπογραφή. Ξεχνούν τάχα να πουν ακόμη στον ελληνικό λαό ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με το αντίχριστο ενσώματο χάραγμα φέρει και την δική τους υπογραφή. Ξεχνούν ακόμη ότι η διάλυση τής εθνικής παιδείας, το κλείσιμο των σχολείων και η εισβολή των λαθρομεταναστών, όλα εν συνόλω τα δεινά, φέρουν την υπογραφή φιλελεύθερων, σοσιαλιστών και αριστερών, όλων των δημοκρατών.

 

Λοιπόν, τέρμα οι προδοσίες και οι διχασμοί. Οι προδότες και οι διχαστές δεν έχουν λόγο και δεν δικαιούνται παρουσίας στην Ιερή Ελλάδα μας. Όσοι Πιστοί σε Χριστό, Ελλάδα και Ελληνική Φυλή ελάτε να σφίξουμε τα χέρια μας και να δώσουμε τον ιερό αγώνα για την απελευθέρωση και την επανεκκίνηση τής Αληθινής Ελλάδος μας. Να πάρουμε τον έλεγχο τής γης μας, τής υγείας μας, τής παιδείας μας, των πατρογονικών εστιών σε μια Ελλάδα αδέσμευτη, ισχυρή, σωστή Μεγάλη Δύναμη. Όλοι ενωμένοι για την ανάδειξη τής Χρυσής Αυγής τής Αληθινής Ελλάδος μας. Στην ερχόμενη συμπλήρωση των 200 ετών από την Εθνική Επανάσταση του Εικοσιένα που οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες αναφέρουν στρεβλώνοντάς την, η δική μας Αληθινή Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών θα φτάσει στο μέγα ποθούμενο που χάραξαν ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης και οι συναγωνιστές του, την Αγία Ρωμανία με Βασιλεύουσα την Κωνσταντινούπολη. 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: