ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 4-12-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Πατρίς μας στενάζει μέσα σε ένα ιδιότυπο και γι’ αυτό επικίνδυνο καθεστώς σκλαβιάς. Έχει παντού απλωθεί το πνευματικό σκοτάδι τού επικοινωνιακού τρόμου τής παραπληροφόρησης και η προπαρασκευή επικίνδυνων μέτρων σε βάρος τού λαού μας που αποκαλύπτονται με αργό ρυθμό. Όλα αυτά συμβαίνουν πάντα με πρόσχημα και αφορμή τον γνωστό κορονοϊό και τελικό στόχο το αντίχριστο χάραγμα σε μια Ελλάδα θρησκευτικά, εθνικά και εδαφικά ακρωτηριασμένη. Αλλά η Ελλάς είναι η Μητροπολιτική Πατρίδα Τού Χριστού στην οποία έχει χυθεί ποτάμι το Τίμιο Αίμα Αγίων, Μαρτύρων και Ηρώων. Οι επαναστατικοί και λυτρωτικοί αγώνες των Ελλήνων έχουν δοθεί και θα δοθούν για πολλοστή φορά στην μακραίωνη ιστορία μας για την Αλήθεια και το Δίκαιο με σύνθημα καρδιάς Υπεράνω Όλων Χριστός και Ελλάς.

 

Η ώρα τής αλήθειας ήρθε. Ο αγών που θα δώσουμε είναι υπαρξιακός. Κρίνεται η αξιακή και η βιολογική συνέχεια τής Ελληνικής Φυλής. Καλούμαστε να απαντήσουμε εν πρώτοις στον ίδιο μας τον εαυτό και στους ανθρώπους που μάς περιβάλλουν αν θέλουμε να ζήσουμε ως Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ελεύθεροι άνθρωποι ή αν σβήσουμε από τον χάρτη τής ανθρωπότητας ως σκλάβοι που μοιραία θα οδηγηθούμε στο βιολογικό αφανισμό από τον σατανά τού νεοταξισμού. Καλούμαστε πλέον να δώσουμε την μάχη για να επικρατήσει το Φως τής Αλήθειας, συντρίβοντας το σκοτάδι τού ψεύδους. Κι αυτό μόνον με Αρχηγό τον Ιησού Χριστό και Θεό μας μπορεί να συμβεί μέσα από μια ισχυρή Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα πάντων των Πιστών Ελλήνων. Διότι η Ελλάς έχει το πεπρωμένο και την μοίρα της σαφώς προσδιορισμένα. Είτε θα υπάρξουμε ως Μεγάλη και Ισχυρή Αυτοκρατορική Ελλάς είτε θα πάψουμε να υπάρχουμε.

 

Τα επικοινωνιακά μέσα τού συστήματος ανοίγουν το στόμα τους μέρα με την ημέρα. Μάθαμε λοιπόν ότι φτάσανε στην Πατρίδα μας τα πρώτα επτά ψυγεία τοποθέτησης εμβολίων τού κορονοϊού. Κάθε ψυγείο έχει χωρητικότητα έως εκατό εμβόλια. Ακολουθούν όπως μάς λένε τα υπόλοιπα επτά ψυγεία τον παρόντα μήνα Δεκέμβριο. Μέχρι τα Χριστούγεννα έρχονται επιπλέον τα πρώτα 200000 εμβόλια. Κι όπως μάθαμε από την καθεστωτική εφημερίδα Βήμα και την ηλεκτρονική της σελίδα τής 29ης Νοεμβρίου, στόχος των ελληνόφωνων νεοταξιτών είναι ο εμβολιασμός τουλάχιστον τού 50% των Ελλήνων έως το Πάσχα. Τα δε εμβόλια τα οποία μάς κουβαλούν είναι τα γνωστά επιβαρυμένα από αποτυχημένες δοκιμές και επιβεβαιωμένα ως έχοντα στην ψηφιακή ταυτοποίηση το βιοτσίπ, αυτά τής Pfizer και τής Moderna των αμερικανών και γερμανών φίλων και συνεταίρων τού Γκέιτς.

 

Προς το παρόν η φιλελεύθερη κυβέρνηση παρατείνει διαρκώς την ημερομηνία τού ολιγοήμερου ανοίγματος των σχολείων και των καταστημάτων. Ευτυχώς τα σχολεία δεν φαίνονται να ανοίγουν μέσα στο Δεκέμβριο. Και λέω ευτυχώς, διότι τα νεοταξικά αποβράσματα θέλουν να προωθήσουν τα υποχρεωτικά τεστ και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στα παιδιά μας, ανοσιούργημα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε. Να θυμίσω εδώ ότι ο ψηφισμένος νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συμπεριλαμβάνει την υποχρεωτική νοσηλεία των παιδιών μας σε περίπτωση που υπάρξει η άρνηση ημών και των παιδιών μας.

 

Ήδη όπως μού καταγγέλλεται και έχω δει σχετικά δημοσιεύματα, σε κάποιες χώρες όπως η Νορβηγία έχουν υπάρξει αρπαγές ανηλίκων με δράστες διάφορες υγειονομικές επιτροπές σε περιπτώσεις στημένων καταγγελιών σε βάρος χριστιανικών ή και πατριωτικών και εθνικιστικών οικογενειών, επειδή κατηχούν οι γονείς αναλόγως τα παιδιά τους. Εύκολα λοιπόν μπορούμε να κατανοήσουμε ότι οι ίδιες και μάλιστα ψηφισμένες, νομικά επιβεβλημένες και προπαγανδιστικά ζητούμενες να επιβληθούν από τα καθεστωτικά ΜΜΕ διατάξεις θα επιβληθούν και στην περίπτωση τής νεοταξικά καθοδηγούμενης με πλαστά στοιχεία κρουσμάτων και θυμάτων «πανδημίας» τού κορονοϊού. Πολιτικοί και δημοσιογράφοι μάς λένε ότι το εμβόλιο πρέπει να το κάνουμε υποχρεωτικά όλοι και όποιοι δεν το κάνουμε ηθελημένα, θα πρέπει να το κάνουμε με το ζόρι! Ειδάλλως δεν θα μπορούμε κι εμείς και τα παιδιά μας να κυκλοφορούμε και να ζούμε ελεύθεροι.

 

Οι Άγιοι Πατέρες και Προφήτες τής Ορθοδοξίας μας μάς είπαν ότι όσοι δεν πάρουμε το ενσώματο χάραγμα τού αντίχριστου δεν θα μπορούμε μήτε να πωλούμε μήτε να αγοράζουμε μήτε να εργαζόμαστε μήτε να κυκλοφορούμε. Ιδού λοιπόν η επαλήθευση των θείων ρηθέντων. Και μάλιστα εδώ κρίνεται ακόμη και η ελευθερία και η ακεραιότητα των σπλάχνων τής καρδιάς μας, των παιδιών μας. Παράλληλα, προχωράει μεθοδευμένα και η φτωχοποίηση τού ελληνικού λαού με τρόπο τέτοιο ώστε όχι απλώς να μην προλάβει να αντιδράσει ο λαός μας, αλλά και στην επιλεγμένη από το καθεστώς τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας στιγμή τής χρεοκοπίας να θεωρηθεί ο ίδιος ο λαός ως υπαίτιος τής εξάρσεως των κρουσμάτων τού κορονοϊού που ετοιμάζονται να μάς φέρουν.

 

Οι υγειονομικοί συνεργάτες των ψευτορωμιών πολιτικών έχουν μιλήσει ήδη όπως ξέρουμε για το λεγόμενο τρίτο κύμα τού κορονοϊού που λένε μάλιστα ότι θα είναι χειρότερο τού τωρινού. Η κυβέρνηση για να κάνει την καλή στο πόπολο όπως θεωρεί υποτιμητικά τον Ελληνισμό μας, ετοιμάζεται να ανοίξει όπως ακούμε τα καταστήματα από τις 21 Δεκεμβρίου έως τα Θεοφάνεια προκειμένου να λειτουργήσει η αγορά, η οποία ωστόσο ήδη ασφυκτιά και οδηγείται στο τέλμα. Μετά όμως από τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια, τα παπαγαλάκια τής κυβέρνησης ήδη λένε αυτό που θα ακολουθήσει. Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα ως απάντηση στα αναμενόμενα από τούς νεοταξίτες περισσότερα κρούσματα κορονοϊού με στόχο την εκβιαστική επίσπευση των εμβολιασμών. Λένε λοιπόν ότι θα ακολουθήσει νέο κλείσιμο καταστημάτων και σχολείων, καθώς επίσης και κλείσιμο των σουπερμάρκετ που θα λειτουργήσουν με διανομείς παραγγελιών. Προβλέπεται ακόμη επιμήκυνση τής απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 5 το απόγευμα έως τις 6 το πρωί. Τα δε νέα μέτρα θα εφαρμοστούν τουλάχιστον έως τις 30 Απριλίου.

 

Την ίδια στιγμή ακούμε ότι επίκειται εισαγγελική παρέμβαση για τα αντικρουόμενα δεδομένα σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν δοθεί στην επικαιρότητα. Η απόπειρα ωστόσο τού ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστεί ως δήθεν κατήγορος τής κυβέρνησης, την ώρα που τα κυβερνητικά μέτρα τόσο στα υγειονομικά όσο και στα εθνικά ζητήματα έχουν ψηφιστεί από κοινού, δεν αφήνει την παραμικρή ελπίδα για την ευόδωση τής δικαιοσύνης υπό το προδοτικό καθεστώς. Στην δε Κύπρο ο εκεί Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος βάλλει κατά τού Πατριώτη Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου επειδή καλεί τον λαό και τον Ελληνισμό ολάκερο σε αγρυπνία και εκκλησιασμό με την προσευχή σε κάθε εκκλησία από 10 πιστούς χριστιανούς μέχρι το τέλος τού ερχομένου τρίτου παγκοσμίου πολέμου που θέλουν να φέρουν οι εβραίοι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές. Ο κ.κ. Νεόφυτος κατά τον αγιασμό που έκαμε σε αστυνομικό τμήμα είπε θαρραλέα στους αστυνομικούς ότι αν θέλουν να τού δείξουν το κελί που θα τον βάλουν, διότι ο ίδιος δεν θα κλείσει σε καμία περίπτωση τις εκκλησίες τής Μητροπόλεως του. Με τον Αρχιεπίσκοπο να τού λέγει ότι προτρέπει τούς πιστούς με τρόπο επικίνδυνο να αρρωστήσουν!

 

Ελληνικέ λαέ, ο εθνικός συναγερμός από εμάς τούς πιστούς μαχητές τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ηχεί. Ήδη οι κίνδυνοι στα εθνικά μας θέματα πυκνώνουν παράλληλα πίσω από τον κορονοϊό. Οι λαθροεισβολείς επιδοτούνται και σιτίζονται, όταν κάποιοι εισέρχονται κουβαλώντας ακόμη και οπλισμό. Οι Έλληνες που στερούνται ακόμη και στέγης ή ηλεκτρικού ρεύματος αυξάνονται δραματικά. Ακόμη και ηλικιωμένοι Έλληνες μένουν στο δρόμο. Οι Τούρκοι περιμένουν την ώρα που θα κινήσουν τούς εδώ συνεργάτες τους για να δημιουργήσουν σκοπούμενο θερμό πολεμικό επεισόδιο ώστε να αρπάξουν ελληνική μαρτυρική γη. Και στο Κάστρο που λέγεται Ιερή Ελλάς οι προδότες πολιτικοί ετοιμάζουν την χρεοκοπία και τον υποχρεωτικό αντίχριστο εμβολιασμό, με τον βόθρο των πολιτικών κομμάτων να ετοιμάζουν την προσχεδιασμένη πολιτειακή ανωμαλία, προκειμένου να σχηματίσουν οικουμενική κυβέρνηση όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων ως δήθεν λύση από τον διχασμό που οι ίδιοι προκαλούν ως προς τον τύπο τής δήθεν λύσης.

 

Ελληνικέ λαέ, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα των Πιστών Ελλήνων Εθνικιστών σε καλεί να δώσεις τον υπέρ πάντων αγώνα στο πλευρό μας. Διότι κι εμείς οι Εθνικιστές τής Χρυσής Αυγής έχουμε πάρει την απόφαση να δώσουμε αυτόν τούτον τον αγώνα για την Νίκη τής Ορθοδοξίας και τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος στο πλευρό σου. Υπεράνω Όλων Χριστός – Ελλάς – Ελληνική Φυλή!!! Νίκη – Νίκη – Νίκη!!! Δεν παραδίδουμε το Ιερό Βήμα τής Πίστης που μάς έδωσε ο ίδιος ο Χριστός μας. Ο Λόγος τού Θεού, η Ορθοδοξία μας, όχι απλώς δεν φιμώνεται, αλλά καθίσταται Οικουμενικός μαζί με τον Ελληνικό Πολιτισμό και τον Ελληνισμό μας. Η ζωή των παιδιών μας είναι ιερή και απαραβίαστη και όποια χέρια θελήσουν να τα αγγίξουν θα κοπούν από την ρίζα. Ο Ελληνισμός δεν μειώνεται. Ο Ελληνισμός θα αυξηθεί. Και η Ιερή Ελλάς δεν μειώνεται. Η Ιερή Ελλάς θα μεγαλώσει. Αντίχριστο ποδάρι, προδότες και βάρβαροι θα συντριφτούν. Το αντίχριστο χάραγμα δεν θα έρθει ποτέ στην Πατρίδα Μαρτύρων και Ηρώων. Εμπρός λοιπόν Ελληνίδες και Έλληνες, όπου κι αν βρίσκεστε, ας δώσουμε τον καλό και νικηφόρο αγώνα για την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών με Βασιλέα τον Χριστό μας και Υπέρμαχο Στρατηγό την Μάνα μας Παναγιά. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός !!! Νίκη – Νίκη – Νίκη – Νίκη - Νίκη!!!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: