ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΥΠΕΡ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ 29-12-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ελληνικό κράτος γέμισε υποκριτές και φαρισαίους. Κοτζαμπάσηδες και επιτηδευμένους ραγιάδες ανάμεσα στο λαό. Οι παραδόσεις και τα ήθη μας βάλλονται πανταχόθεν. Και την ίδια στιγμή η αντίχριστη παγκοσμιοποίηση, Τούρκοι, πάσης λογής βάρβαροι, ξεσαλώνουν για τα παγκόσμια σκήπτρα και τα δεσμά τής δουλείας. Το ψευτορωμέϊκο όμως ξεκίνησε τούς εθνοκτόνους εμβολιασμούς. Ο δε λαός μας, διχασμένος και άπραγος, παρακολουθεί τα δεινά, τον όλεθρο, τον χαμό του. Και οι μαχόμενοι Έλληνες κι αυτοί σαν άλλοτε τυραννιούνται για να βρουν μια γραμμή πλεύσης ενιαία που όλο έρχεται και όλο ξεμακραίνει. Και η έγερση τού Ελληνισμού όλο και ξεμακραίνει και χάνεται, όταν ο Έλληνας τρώει τον Έλληνα για γαλόνια και διακρίσεις ενάντια στον αδερφό του.

 

Φέρανε λοιπόν στον κατακτημένο ραγιά το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Το κάνανε μάς είπανε ο πρωθυπουργός και κάποιοι άλλοι. Φέρνουν ακόμη τα ψηφιακά αεροπορικά διαβατήρια υγείας για όσους θέλουν να ταξιδεύουν εν μέσω τού κορονοϊού. Τα φέρανε με προπομπό την Singapore Airlines με σκοπό να τα επιβάλλουν και στον υπόλοιπο πολιτισμένο, πλην υπόδουλο κόσμο. Φέρνουνε ακόμη την ψηφιακή ανίχνευση των διαδικτυακών επαφών προκειμένου λένε να διασφαλιστεί η πιστοληπτική ικανότητα του… φρόνιμου δανειολήπτη. Και την ίδια στιγμή απειλούν τον ελληνικό λαό προκειμένου να υποκύψει και να κάνει το δήθεν αθώο εμβόλιο.

 

Είπαν σε έναν φίλο μου, όπως ακριβώς και στους συναδέρφους του, ότι προκειμένου να εξασφαλίσεις την παρουσία σου στην εργασία και το ψωμί σου, πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε το εμβόλιο για τον κορονοϊό γιατί είναι υποχρεωτικό. Ωστόσο, είπανε στον φίλο μου επιπλέον, θα υπογράψεις ότι θα το κάνεις εθελοντικά εν πλήρη γνώσει σου. Και ακόμη, θα υπογράψεις ότι για οποιαδήποτε τυχούσα παρενέργεια σε βάρος τής υγείας σου από το εμβόλιο, αποδέχεσαι ότι κανείς δεν φέρει καμία ευθύνη. Τόσο «αθώο» το εμβόλιο που κουβαλάει μαζί του την ψηφιακή ταυτοποίηση τού αντίχριστου χαράγματος στο χέρι…

 

Στα ζητήματα τής γεωπολιτικής γίνεται και εκεί χαμός. Η Γαλλία, όπως γράφει με νόημα το γαλλικό περιοδικό λε φιγκαρό, θυμίζει στην Τουρκία ότι η Συνθήκη των Σεβρών το 1920 οδήγησε στην διάλυση τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και μπορεί να επαναληφθεί. Το δε βαθύ αμερικανικό κράτος των σιωνιστών θέλει διπλό έλεγχο τής Ρωσίας και τής Κίνας με σύμμαχο την Ευρώπη, όταν η Γερμανία προτάσσει την ευρωπαϊκή ασφάλεια, τις συναλλαγές με την Κίνα και τις ενεργειακές επαφές με τη Ρωσία. Με τα αμερικάνικα ΜΜΕ να ψάχνουν τον παράγοντα που θέλει να κάνει πραξικόπημα στις ΗΠΑ, όπως λένε. Ένα παγκόσμιο σκηνικό πολέμου χτίζεται παντού. Όμως η Ελλάς αλλού τυρβάζει.

 

Είδαμε λοιπόν την Τουρκία στις πρόσφατες επισκέψεις τού υπουργού εθνικής αμύνης και τού αρχηγού των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στα νησιά μας προκειμένου να ευχηθούν για τα Χριστούγεννα στους στρατιώτες μας, να αντιδράει προκλητικά και να μάς απειλεί. Οι Τούρκοι μάς είπανε ότι κακώς έχουμε στρατιωτικοποιήσει την Λήμνο κατά παράβαση τάχα διεθνών συνθηκών. Μάς είπανε ακόμη ότι η Θάσος, τα Ψαρά, το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι δεν έχουν παραχωρηθεί τάχα μου με καμία επίσημη συνθήκη στην Ελλάδα μας. Και την ίδια ακριβώς στιγμή Σομαλοί, Πακιστανοί και Αφγανοί λαθροεισβολείς, άπαντες προερχόμενοι από χώρες φιλικές και συμμαχικές τής Τουρκίας, βρίσκονται στις ακτές τής κατεχόμενης από τούς Τούρκους ελληνικής μας Σμύρνης και ετοιμάζονται προκειμένου να κάνουν κάποια στιγμή μεθοδευμένη απόβαση στα νησιά μας. Κι αυτό, όταν μαθαίναμε ότι λαθροπρόσφυγες επιτέθηκαν σε 13χρονο ελληνόπουλο μαθητή στην Αγία Παρασκευή…

 

Οι Τούρκοι λοιπόν φτιάχνουν νεοοθωμανικά σχέδια και μάς κυκλώνουν, ενώ δεν διστάζουν να απειλούν ακόμη και τον λιβυκό εθνικό στρατό τού στρατάρχη Χαφτάρ. Αλλά εδώ στην Ιερή Ελλάδα, την Γη Τού Χριστού, Μαρτύρων και Ηρώων που επισφραγίστηκε με αίμα ελληνικό για την Πίστη και την Ελευθερία τής Πατρίδος μας, οι αριστεροί τού συστήματος μέσα από τις φυλλάδες τους τολμούν να εκστομίζουν ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής κάνει στημένη επίκληση στην Ελληνοορθοδοξία προκειμένου να πλησιάσουμε το λαό. Και συνεχίζοντας, μάς μιλάνε περί αντιφάσεως τάχα μου τού Ελληνικού Εθνικισμού και τής Χριστιανοσύνης. Ξεχνούν σκόπιμα ότι όταν εμείς μιλούμε για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια, όταν εμείς μιλάμε για Χριστό, Ελλάδα και Οικογένεια, στα προαιώνια χνάρια των προγόνων μας, όλοι αυτοί οι διεθνιστές πράκτορες τού νεοταξισμού, ολόκληρο το λεγόμενο δημοκρατικό τόξο, διώκουν τον Πατέρα μας Χριστό, κλείνουν τούς Οίκους Τού Πατρός μας, κλείνουν τις εκκλησιές μας, αρνούνται την αέναη και διαχρονική ύπαρξη τού Ελληνικού Έθνους και τής Ελληνικής Φυλής, σκορπίζουν τις οικογένειες με τα εξαχρειωμένα ήθη τους, την φτώχεια και την αντικατάσταση των Ελλήνων από λαθρομετανάστες.

 

Ας κοιτάξουμε γρήγορα τον καθρέφτη μας. Ας θέσουμε αναμεταξύ μας ένα σαφές και κατηγορηματικό ερώτημα. Θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ναι ή όχι; Θέλουμε λοιπόν να διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα που μάς έδωσε ο Θεός και μάτωσαν για την υπεράσπιση και την λευτεριά μας οι πρόγονοί μας; Θέλουμε κατά συνέπεια να ζήσουμε ως ακέραιο, μεγάλο και ισχυρό Έθνος ή να σβήσουμε δια παντός από τον χάρτη; Αν θέλουμε να αναγεννήσουμε τον Ελληνισμό μας, που σήμερα κινδυνεύει η ύπαρξή του, επί τη βάσει των αρχών, των παραδόσεων και τής αποστολής μας, να πάψουμε τώρα αμέσως να τρωγόμαστε.

 

Έλληνες, όσοι Ζωντανοί ΕΝΟΤΗΤΑ τώρα. Δεν μιλάω για όσους εγκατέλειψαν τα χαρακώματα μήτε για κείνους που προσκυνούν το ψευτορωμέϊκο μήτε για κείνους που πούλησαν την Πίστη για να στραφούν στον οικουμενισμό. Προσκυνημένοι, ελληνόφωνοι νεοταξίτες και οικουμενιστές δεν ανήκουν στην Ελλάδα. Μιλάω για εμάς που έχουμε δώσει όρκο ιερό να αγωνιστούμε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Μιλάω για εμάς που αγωνιζόμαστε για την νίκη και την υπερίσχυση τής Αλήθειας και τού Δικαίου. Αναφέρομαι στους συνέλληνες και τις συνελληνίδες που ξέρουμε ότι ο Ελληνισμός έχει μέσα στην καρδιά και τα κύτταρά του την ίδια ιερή παράδοση και την ίδια αποστολή είτε ως αρχαίος είτε ως μεσαιωνικός είτε ως σύγχρονος Έλλην. Θεός, Ελληνικό Αίμα, Ελληνικός Πολιτισμός, Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάς, Ελληνική Οικογένεια και Διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε τα χέρια και να κινήσουμε ευθύς αμέσως για το κτίσιμο τής Αληθινής Ελλάδος, για τη Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας, συντρίβοντας προδότες και εχθρούς.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: