ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ,ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ

ΑΘΗΝΑ 8-12-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ζωή τού Ελληνικού Έθνους είναι η εξέλιξη τής πίστης και τής παράδοσης  στην διαχρονική ζωή τού τόπου με γνώμονα την απερίσπαστη και αναλλοίωτη διαιώνιση και εξέλιξη τής Ελληνικής Φυλής. Σκοπός τής πίστης και τής παράδοσης των Ελλήνων είναι η παγίωση τής λεύτερης ενέργειας και τής ελληνικής ισχύος των έργων και τού πολιτισμού τής ελληνοσύνης. Οι διαχρονικοί εχθροί τής Φυλής μας ωστόσο θέλουν να χαλάσουν την ταυτότητα και τον προορισμό μας μέσα από την καλλιέργεια τού φόβου για την απώλεια τής ζωής και τον κοινωνικό αποκλεισμό με το διαβόητο πλέον κορονοϊό που ξάφνου έβαλε στην άκρη τον κίνδυνο που συνιστούν Τούρκοι και λαθρομετανάστες για την εθνική ανεξαρτησία, άπαντες υποχείρια τής διεθνούς σιωνιστικής τυραννίας.

 

Ξάφνου λοιπόν στην Ελλάδα ζούμε περιστατικά κατοχικής αστυνόμευσης που δεικνύουν και αποδεικνύουν ότι ο λαός μας ζει κάτω από ένα ξενοκίνητο καθεστώς με το όνομα αστική δημοκρατία. Ζούμε καταστάσεις που δεν έχουν συμβεί ξανά ούτε καν σε περιπτώσεις στρατιωτικής καταλήψεως τής Ελλάδος. Βλέπουμε λοιπόν μέσα σε αυτό το αισχρό πλαίσιο τής απόλυτης παράνοιας όχι απλώς τούς ιερούς ναούς τής Ορθοδοξίας μας κλειστούς στους πιστούς, αλλά επιπλέον την αστυνομία να ζώνει τις εκκλησιές μας στις ημέρες εορτασμού των τιμωμένων κατά τόπους αγίων προκειμένου να μην επιτραπεί στους πιστούς να ανάψουν ούτε ένα κεράκι.

 

Την ίδια στιγμή η παιδεία που έχει κι αυτή δεχθεί την αλλοίωση τού εθνικού και θρησκευτικού της χαρακτήρα, δέχεται το πλήγμα τής εθνικής αλλοιώσεως τού πνευματικού τρόπου ζωής τής Ελληνικής Φυλής μαζί με την εισαγωγή των παιδιών μας στους μηχανισμούς ελέγχου και αιχμαλωσίας τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Την στιγμή λοιπόν που οι άγιοι, οι ήρωες και οι ένδοξες ιστορικές περίοδοι τής Μεγάλης Ελλάδος αποβάλλονται από την μάθηση των ελληνόπουλων, στο σχολικό βιβλίο Αγγλικών τής Α Γυμνασίου προβάλλουν και διαφημίζουν οι ελληνόφωνοι χαφιέδες και πραιτοριανοί τού νεοταξισμού με τρόπο θετικό το διαβόητο RFID τσιπάκι τού αντίχριστου που εισάγεται στο ανθρώπινο σώμα με ένεση στο χέρι. Παράλληλα οι διάφοροι υγειονομικοί συνεργάτες τής σατανικής παγκοσμιοποίησης προβάλλουν την αναγκαιότητα κατά αυτούς των υποχρεωτικών εμβολιασμών τόσο στις εισόδους στα πολυκαταστήματα όσο και στα σχολεία στους μαθητές και τις μαθήτριες προκειμένου να επιτραπεί η κοινωνική και η σχολική δραστηριότητα.

 

Απέναντι λοιπόν σε αυτήν την φρικώδη επιχείρηση μετάλλαξης τής ελληνικής κοινωνίας με τον φόβο, την πνευματική υποταγή και την αιχμαλωσία στα εθνοκτόνα δίχτυα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης, το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα ορθώνει το ανάστημά του και χαράζει ένα εθνικό σχέδιο επαναπροσδιορισμού των ελληνικών αξιών και ενότητας των Ελλήνων σε όλα τα επίπεδα τής κοινωνίας. Έχουμε αποφασίσει να προσεγγίσουμε με την σταθερή πάντα υπευθυνότητα την ελληνική νεολαία, την εργατική και παραγωγική τάξη, την ελληνική επιχειρηματικότητα ( μικρομεσαία αλλά και ευρύτερη ), με στόχο την ψυχολογική ενίσχυση αλλά και την καλλιέργεια απαιτητικών προς όφελος τής Φυλής και τού λαού μας στόχων. Κι όλα τούτα ενάντια στα δεσμά τού ελληνόφωνου νεοταξισμού που δεν μπορούν να φυλακίσουν τον Ελληνικό Εθνικισμό.  


Το πρόβλημα ελλείψεως τής ελευθερίας και η μείωση τής ελληνικότητας, δηλαδή ο αποκλεισμός των ελευθεριών στην κοινωνική ζωή και την πρωτοβουλία κινήσεων και ενεργειών και η μείωση των Ελλήνων νέων εν μέσω λαθρομεταναστών, έχουν αφυπνίσει τα ελληνόπουλα που στρέφονται γι’ αυτόν τον λόγο όλο και περισσότερο μαζικά στην εθνικιστική ιδεολογία τού Κινήματός μας, τής Χρυσής Αυγής. Και η απάντηση τού Εθνικιστικού μας Κινήματος στην παροχή διεξόδου προς την ελληνική νεολαία είναι η διαμόρφωση αυστηρών θέσεων ενάντια στο κατοχικό καθεστώς με την παροχή εθνικού οράματος και την ενθάρρυνση τής σημαντικότατης θέσης των ελληνόπουλων στην ανάπτυξη τής καθάρια ελληνικής εθνικιστικής κοινωνίας που φέρνουμε μέσα από τις πρωτοβουλίες τής νεολαίας μας στο κέντρο τής αναδημιουργίας τής Πατρίδος μας. Σκοπός μας είναι τα παιδιά μας να κατακτήσουν το μέλλον που τούς ανήκει και θα χτίσουν με τα δικά τους χέρια μέσα από τις γραμμές τού Λαϊκού Εθνικισμού.

 

Στο ζήτημα των εργαζομένων, η θέση μας ως ενεργοί πάντα Εθνικιστές είναι ότι οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι επιχειρηματίες τού Έθνους μας δεν είναι μήτε καημένοι μήτε ανεύθυνοι. Είναι χρήσιμοι Έλληνες που πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους όπως όλοι μας, ώστε να αναλάβουμε τις κοινές μας ευθύνες. Και σε αυτήν την περίπτωση θα παράσχουμε εθνικό όραμα και θα χτίσουμε την ενότητα των ενεργών Ελλήνων. Θέτουμε ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό που μοχθεί για το ψωμί των παιδιών του και ανακαλύπτει νέες τεχνοτροπίες στην αγορά εργασίας ότι το κράτος ανήκει στο Έθνος και το Έθνος είναι όλοι αυτοί οι Έλληνες στο Αίμα και την Συνείδηση που κάποιοι κρατικοδίαιτοι τεμπέληδες των δημοκρατικών αυτοαποκαλούμενων κομμάτων τούς θέλουν διχασμένους.

 

Λέμε λοιπόν ξεκάθαρα στον μισθωτό, στον συνταξιούχο, στον άνεργο, στον επιχειρηματία τού Ελληνισμού ότι αυτοί αποτελούν το Έθνος και ότι το κράτος το αληθινά ελληνικό που θα χτίσει η Χρυσή Αυγή είναι Εθνικό και Λαϊκό, θα το φτιάξουμε όλοι μαζί με τα δικά μας ελληνικά χέρια. Κι αυτό θα το επιτύχουμε καταργώντας την φτιαχτή πάλη των τάξεων και τούς διεθνιστές πάσης μορφής, όπως κομματικούς, συνδικαλιστικούς και μη κυβερνητικούς τάχα οργανισμούς μαζί με τούς υγειονομικούς εργολάβους και τούς επικοινωνιακούς εκβιαστές που λέγουν τάχα ότι χρειαζόμαστε διεθνή κηδεμονία. Θα αποβάλλουμε από την ζωή μας αυτούς που κλέβουν ελληνικό χρήμα, ταΐζονται από τον νεοταξισμό και διαλύουν την ελληνική κοινωνία.

 

Οι δε Έλληνες επιχειρηματίες που αποδεχόμαστε και βοηθούμε είναι αυτοί που θα δώσουν θέσεις εργασίας αποκλειστικά στους Έλληνες εργαζόμενους και βαστούν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα. Αυτοί θα αμειφθούν με χαμηλότερη φορολόγηση και κρατική επιδότηση από κοινού μαζί με τον Έλληνα εργαζόμενο. Οι Έλληνες εργαζόμενοι και η νεολαία μας θα λάβουν κρατική χρηματοδότηση από το Εθνικιστικό Ελληνικό Κράτος τής Χρυσής Αυγής προκειμένου να αυξήσουν τα εκπαιδευτικά τους προσόντα, να φτιάξουν μεγάλες ελληνικές οικογένειες και να αυξήσουν το εθνικό προϊόν και εισόδημα. Το δικό μας εθνικιστικό κράτος δίνει επίδομα εργασίας και όχι ανεργίας. Στηρίζουμε την ελληνική παραγωγική μηχανή την ώρα που ο δημοκρατικός κομματισμός σε πλήρη σύμπνοια κάτω από το πρόσχημα τής λαϊκής στήριξης επιχειρεί να διχάσει τον Έλληνα εργαζόμενο. Χτίζουμε ένα Εθνικό, Λαϊκό, Φυλετικό και Εργατικό συνάμα κράτος που παρέχει τα εργατικά δικαιώματα εκβάλλοντας από τον μηχανισμό τής εργασίας τον νεοταξικό κομματισμό και εργατοπατερισμό.

 

Στο ζήτημα τής εθνικής γεωπολιτικής, το Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής θα εφαρμόσει την διπλωματία των ανοικτών οριζόντων. Στόχος μας είναι η επιβολή και επίτευξη των δικαίων και των συμφερόντων τού Ελληνικού Έθνους. Οι σύμμαχοι που θα επιλέξουμε θα εξυπηρετούν τούς ελληνοκεντρικούς σκοπούς και τις εθνικές μας επιδιώξεις. Κανένας ξένος πόλεμος, συμβατικός ή συμφερόντων, δεν θα γίνει δικός μας, που πάει να πει ότι δεν σκοπεύουμε να παίξουμε το γεωπολιτικό παιχνίδι κανενός επιτήδειου ξένου. Πόλεμος πάσης φύσεως αποδεκτός είναι αυτός που διασφαλίζει την εθνική μας ανεξαρτησία και ακεραιότητα, αυτός που διασφαλίζει την ανέγγιχτη ζώνη εθνικής ασφαλείας.

 

Αυτό σημαίνει ότι ασκούμε στο ακέραιο τα διεθνώς κατοχυρωμένα κυριαρχικά μας δικαιώματα στον εναέριο χώρο, τα χωρικά μας ύδατα και την εθνική αποκατάσταση τής ελληνικής χερσαίας εκτάσεως. Εξασφαλίζουμε και αξιοποιούμε τον πλούτο και την παρουσία μας στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και στην ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, επεκτείνοντας τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια. Παράλληλα, νομοθετούμε και εφαρμόζουμε την Μεγάλη Ιδέα για την εθνική αποκατάσταση και την επιστροφή των ελληνικών σκλαβωμένων πατρίδων στην Μητέρα Ελλάδα. Αδριατικά Νερά και Μεγάλη Ελλάδα, Βόρειος Ήπειρος, Βόρειος Μακεδονία, Ανατολική Ρωμυλία, Κύπρος, Ίμβρος, Τένεδος, Ιωνία, Πόντος. Ο σύμμαχος τής Ελλάδος θα σεβαστεί την ισχυρή Ελλάδα. Ισχυρή Ελλάς είναι η Ορθόδοξη, Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς.

 

Κορυφαίος σκοπός μας είναι η επικοινωνία και η συνεργασία τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος με τον ενεργό στη συνείδηση ελληνικό λαό, με τον λαό που βράζει μέσα στις φλέβες του το ελληνικό αίμα για την υπεροχή τής Φυλής μας. Την ώρα που οι εχθροί τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού ασκούν εκβιαστική επιρροή στο λαό μας, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές συντρίβουμε την νεοταξική προπαγάνδα με την προπαγάνδα τής αλήθειας που λέγεται Ελληνικό Έθνος. Σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε την απόδοση τής αλήθειας, τής αγάπης, τής εργατικότητας και τής εκφράσεως τού Ελληνικού Έθνους μπαίνοντας στις καρδιές τού λαού και των παιδιών μας. Και μπροστά στην ανατολή τού ισχυρού και υγιούς Ελληνισμού, οι λογοκρισίες τού νεοταξισμού και των επικοινωνιακών του μηχανισμών θα καταρριφθούν.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: