ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 11-5-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η τυραννία έχει λάβει χρόνους πολλούς το πολιτικό ένδυμα τής αστικής δημοκρατίας. Γητεύει την ψήφο τού λαού με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και εν συνεχεία λεηλατεί πίστη, ελευθερίες και εθνικά ιδανικά. Διαθέτει διαχρονικά εφιάλτες και εξακολουθεί να ανοίγει κερκόπορτες. Επικαλείται την υγεία τού Έθνους, επιβάλλει υποχρεωτικά μέτρα ερήμην τού ελληνικού λαού και φέρνει τούς διαχρονικούς εχθρούς τής Φυλής μας στις πλάτες της. Κι όλα αυτά διότι πολύ απλά μήτε ανήκει μήτε πιστεύει μήτε αγαπά την Ελληνική Φυλή μα και τον ίδιο τον Θεό. Διότι το ψευτορωμέϊκο καθεστώς μισεί Θεό και Ελλάδα. Κι εμείς οι Πιστοί Έλληνες Εθνικιστές προασπιζόμαστε τα ιερά και τα όσια.

 

Στις εσχατολογικές ημέρες που ζούμε η Ιερή Ελλάς μας έχει βιώσει όλων των ειδών τα δεινά. Εθνικές τραγωδίες, οικονομικές ζημίες, πληθυσμιακές και κυριαρχικές συρρικνώσεις, στρατιωτικές και σύγχρονες λαθρομεταναστευτικές εισβολές. Δυστυχώς τα παθήματα δεν έγιναν μέχρι σήμερα επαρκή μαθήματα. Κι έτσι φτάσαμε στην υπέρτατη κρίση να μάς κλείνουνε τις εκκλησίες, να μάς θέτουν περιορισμούς και αλλαγές στον Οίκο Τού Θεού, να μάς θέτουν μηνύματα και αμφιλεγόμενους ελέγχους αυτοδιάγνωσης με αφορμή κατευθυνόμενη τον κορονοϊό για τις μετακινήσεις μας. Κι ύστερα μας φέρνουν εμβολιασμούς με παρενέργειες οδυνηρές και ομολογημένες, όταν επίσημες ιατροδικαστικές πηγές μάς λένε ότι οι ενδείξεις τού κορονοϊού συναντούνται και σε άλλες ασθένειες και τα κρούσματα καλά βαστούν. Και ξωπίσω οι προσκυνημένοι ξεπουλάνε την Πατρίδα και τον Ελληνισμό.

 

Οι ιατρικές πράξεις σαφώς δεν υπόκεινται σε κανένα είδος υποχρεωτικότητας και κανένα εμβόλιο έως σήμερα δεν έχει συνδεθεί με ψηφιακά πιστοποιητικά υγείας. Στη δε γειτονική μας Ιταλία ιατροί και νομικοί μέσα από συντονισμένες κινήσεις βγαίνουν επίσημα και μιλούν για θανάτους που οφείλονται στην μη χορήγηση στους ασθενείς ενδεδειγμένης φαρμακευτικής αγωγής. Την ίδια στιγμή οι έλεγχοι αυτοδιάγνωσης ακολουθούνται από την παροχή ειδικών προνομίων σε εμβολιασμένους, με επόμενο βήμα όπως μάς λένε την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών ακόμη και σε μικρά παιδιά. Κι όλα τούτα όταν οι θάνατοι και οι οδυνηρές παρενέργειες δεν έχουν πάψει. Και ο νους μου αμέσως στρέφεται στις προφητείες των Αγίων Γερόντων τής Ελληνοορθοδοξίας μας ότι θα μάς πουν πως όποιος δεν πάρει το «προνόμιο» τού αντίχριστου χαράγματος δεν θα μπορεί μήτε να πωλεί μήτε να αγοράζει μήτε να εργάζεται και να ζει κανονικά.

 

Οι προκλήσεις σε βάρος τής Πατρίδος μας επιπλέον συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα. Η είσοδος των λαθρομεταναστών συνεχίζεται αμείωτη και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ασκείται μεγάλη πίεση στον Έβρο. Στην δε Ορεστιάδα οι είσοδοι των λαθροεισβολέων συνδυάζονται με την εκτίναξη των κρουσμάτων τού κορονοϊού σε ποσοστό 161% καθώς μάς λένε. Οι Έλληνες όλως τυχαίως ωστόσο υπόκεινται σε περιοριστικά μέτρα, την ώρα που οι λαθρομετανάστες μετακινούνται ανενόχλητοι!!! Η θρησκευτική, εθνολογική και φυλετική μας μετάλλαξη συνεχίζεται απτόητη, όταν στην Γαλλία στρατιωτικοί εν ενεργεία καταγγέλλουν έστω και ανώνυμα με ανοικτή επιστολή την αποδοχή αυτής τής εισβολής μιλώντας για την απειλή ακόμη και εμφυλίου πολέμου, κάνοντας λόγο ότι εφόσον χρειασθεί θα επέμβουν.

 

Ο κόσμος όλος βράζει. Οι γεωπολιτικοί ανταγωνισμοί των φερομένων μεγάλων δυνάμεων διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο. Από τη Μαύρη Θάλασσα έως την Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή. Και από τούς Τούρκους που κλείνουν τον Ευφράτη ποταμό προς τη Συρία, στο Ισραήλ γίνονται συγκρούσεις γύρω από το Τέμενος Αλ Ακσά με φόντο τον σχεδιαζόμενο από τούς Ισραηλινούς νέο ναό τού Σολομώντα. Γεγονότα που η Αποκάλυψη και οι προφητείες των Αγίων Γερόντων τής Ελληνοορθοδοξίας μας σαφώς περιγράφουν στο δρόμο για την επιδιωκόμενη αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση.

 

Η πτώση των εθνών και τού Χριστιανισμού είναι στα σχέδια των σατανάδων νεοταξιτών. Αλλά η υποχρεωτικότητα των μέτρων τής παγκόσμιας τυραννίας έχει ισχυρή απάντηση. Και η απάντηση αυτή είναι η αδάμαστη δύναμη τής ελευθερίας. Είναι η απόλυτη και θυσιαστική προσήλωση στην εθνική μας ταυτότητα, στον Πατέρα μας Θεό και την Ελληνική Φυλή. Και ο Ελληνισμός μας είναι ο ακατάλυτος Απόστολος και Πολέμαρχος υπέρ τής Αλήθειας και τής Δικαιοσύνης.

 

Τα δήθεν υγειονομικά ψηφιακά πιστοποιητικά τού νεοταξισμού δεν θα χαράξουν ποτέ τα τέκνα τής ζωηφόρας Ελληνοορθοδοξίας μας. Εμείς οι Έλληνες μαχόμαστε και θα το επαναλάβουμε για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ισχύ και Ελευθερία. Η Ελλάς φυλάσσεται από Πιστούς και Εθνικιστές και ανήκει αποκλειστικά στο λαό της. Η κάθαρση θα γίνει, προδότες και βάρβαροι θα συντριφτούν και η Ελλάς θα μεγαλυνθεί με τα ιδανικά και τη δύναμή της στην κορυφή της οικουμένης.  Η Ρωμανία τού καιρού για την ολόχρυση αυγή τού Ελληνισμού έρχεται!   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: