ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 18-5-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η γενοκτονία τού Ποντιακού Ελληνισμού είναι μια δραματική στιγμή που στιγμάτισε πολλαπλώς την ιστορική μας πορεία. Υπήρξε η απαρχή ενός οργανωμένου σχεδίου για τον ξεριζωμό τού Ελληνισμού από τις εστίες του στην Ιωνία και τον Πόντο. Υπήρξε η ενέργεια τού τουρκοεβραίου Κεμάλ τον οποίο ο δήθεν εθνάρχης Βενιζέλος επρόκειτο μετά από την μικρασιατική καταστροφή να τον προτείνει για το νόμπελ ειρήνης. Υπήρξε το αποτέλεσμα τής καλύψεως των δήθεν συμμάχων στα σχέδια τού σιωνισμού για την διοίκηση των προτεκτοράτων τής περιοχής, μεταξύ αυτών μιας βολικής Ελλάδος και ενός τουρκικού κράτους χωροφύλακα. Υπήρξε η απαρχή τής εγκατάλειψης τής Μεγάλης Ιδέας. Και οι ηρωικοί νεκροί τού Ιερού Ελληνισμού ζητούν έως τις μέρες των γεωπολιτικών ανακατατάξεων που ζούμε την μεγάλη δικαίωση.

 

Ήταν 19 Μαΐου 1919 όταν ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα προκειμένου να περάσει στην τελική φάση τής επιχειρήσεως ολικής εξόντωσης των Ελλήνων. Τα εγκλήματα των Τούρκων υπήρξαν αμέτρητα και φρικιαστικά. Σφαγές, βιασμοί, λεηλασίες, συλήσεις τάφων, πυρκαγιές και κάθε είδους καταστροφές. Οι Πόντιοι αδερφοί μας κατέφυγαν στα βουνά και οργάνωσαν ένοπλη αντάρτικη αντίσταση για την προστασία των οικογενειών τους και τής γης των προγόνων τους. Όμως το ελληνικό κράτος μετά τούς θριαμβευτικούς βαλκανικούς πολέμους που οφείλονταν αποκλειστικά στον ένδοξο ελληνικό στρατό, είχε περάσει στην ιστορική περίοδο τού διχασμού από πολιτικούς που υπηρετούσαν τις επιδιώξεις των ψευτοσυμμάχων. Η ύπαρξη εθνικού στρατηγικού σκοπού για την πλήρη απελευθέρωση των αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων είχε ατονήσει. Οι μεγάλες δυνάμεις θέλησαν την εξορία τού βασιλιά, οι πολιτικοί αναλώνονταν στις αλληλοκατηγορίες και οι κομμουνιστές καλούσαν τον ελληνικό στρατό σε λιποταξία. Κι έτσι η γενοκτονία τού Ποντιακού Ελληνισμού ακολουθήθηκε από την μετατροπή τής μικρασιατικής εκστρατείας σε τραγωδία.

 

Όταν ένα Έθνος αυτοκρατορικό εγκαταλείψει τις σκλάβες πατρίδες του και μετατραπεί σε αστικό προτεκτοράτο, όταν οι πολιτικοί του θητεύουν στις αυλές των νεοταξιτών εντολέων ως μαθητευόμενοι τύραννοι τού λαού στον οποίο τάχα ανήκουν, όταν οι ταγοί τού Έθνους στοχεύουν στους θώκους εξουσίας κομματιάζοντας την ενότητα τού λαού, τότε αυτός ο λαός θα αιματοκυλιέται και θα χάνει εδάφη και κυριαρχία μέχρις ότου λάβει στα χέρια του εξουσία και Πατρίδα. Αυτή ακριβώς είναι η πορεία τού Ελληνικού Έθνους που από αυτοκρατορική Αγία Ρωμανία, από Βυζάντιο, έγινε μια μικρή Ελλάδα που κοντεύει να μείνει δίχως Έλληνες, όταν η Τουρκία ζητάει να μάς πάρει ακόμη περισσότερα εδάφη, οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες εποικίζουν την ηπειρωτική, νησιωτική και ακριτική χώρα και η οικονομική καταστροφή επαυξάνεται με τα ερείπια που προστίθενται από την επιχείρηση εμβολιασμού τής ανθρωπότητας από τούς αντίχριστους νεοταξίτες. Και τα δεινά τής Πατρίδος μας, με πρώτες τις γενοκτονίες και συγκεκριμένα την γενοκτονία τού Ποντιακού Ελληνισμού ως απαρχή, έχουν όλα ενόχους πρωταίτιους τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς που ανοίγουν τις κερκόπορτες στους σατανάδες παγκοσμιοποιητές.

 

Οι γενοκτονίες τού Ποντιακού και τού Μικρασιατικού Ελληνισμού δεν υπήρξαν τυχαία γεγονότα. Υπήρξαν μέρος τού γενικού σχεδίου για την εξόντωση τού Ελληνισμού στον δρόμο προς την παγκοσμιοποίηση και την αντίχριστη διακυβέρνηση των σιωνιστών. Από την αρχή τής ιστορίας των κρατών δύο υπήρξαν οι αντίρροπες δυνάμεις τής οικουμένης. Από την μια πλευρά ο Ένθεος Ελληνισμός με την Ορθοδοξία και τον Πολιτισμό του που έδωσε το πνευματικό φως, τη γλώσσα, την πίστη, τις επιστήμες, την δομή κτήσεως των σύγχρονων πολιτειών ως κράτη. Και από την άλλη πλευρά  ο αντίχριστος σιωνισμός που στηριγμένος στην απληστία, στην εξαγορά και τον διχασμό των συνειδήσεων βάλθηκε να καταστρέψει την δημιουργία τού ελεύθερου κόσμου που έκτισε ο Ελληνισμός, στέλνοντάς μας αμέτρητους βαρβάρους από την μια πλευρά και προδότες από την άλλη στο διάβα τής ιστορίας μας. Από τής πτώσεως τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης κι ύστερα ο Ελληνισμός πέρασε έως τις μέρες μας σε δοτές εξουσίες που δεν δίστασαν να προδώσουν ακόμη και τις απελευθερωτικές επαναστάσεις των αγωνιστών τού Γένους μας, ώστε να αποκόψουν την Μητροπολιτική Ελλάδα από τούς λυτρωτικούς πόθους των ελληνικών κοινοτήτων.

 

Μάς λένε διαχρονικά οι ελληνόφωνοι πολιτικοί πως πρέπει να είμαστε φρόνιμοι, να κάνουμε αυτά που μάς ζητούν οι ξένοι δήθεν προστάτες μας, να στηρίζουμε τούς οικονομικούς και τούς στρατιωτικούς τους σχεδιασμούς, να δίδουμε ψήφους και ψυχές στα δημοκρατικά κόμματα που δεν πιστεύουν στο Ελληνικό Έθνος, να μην διεκδικούμε τίποτα και να δίδουμε τα πάντα, να αγαπούμε τα βάρη που μάς φορτώνουν ξένοι και ελληνόφωνοι τύραννοι, αλλά να μην αγαπούμε την ίδια την Φυλή μας. Που ήταν άραγε όλοι αυτοί οι ξένοι «προστάτες» όταν καιγόταν ο Πόντος και σφαγιαζόντουσαν τα αδέρφια μας; Που ήταν οι ίδιοι αυτοί «προστάτες», οι λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις, θεραπαινίδες τού διεθνούς σιωνισμού που η αμείλικτη ιστορική δικαιοσύνη θα τούς φέρει τον έναν ενώπιον τού άλλου να σφαγιάζονται για τον θώκο τής παγκοσμιοποίησης που σίγουρα χωράει λίγους και ακόμη περισσότερο έναν κι όχι όλους αυτούς τούς «μεγάλους» με τα γυάλινα πόδια; Όλοι αυτοί λοιπόν οι δήθεν προστάτες ήταν πίσω από τα όπλα που σφάγιαζαν τον Ελληνισμό με την δήθεν αδυναμία των ελληνόφωνων πολιτικών να αντιδράσουν. Πολιτικοί που υποτίθεται ότι αδυνατούσαν να αντιδράσουν στον Τούρκο και τούς φίλους του, αλλά την ίδια στιγμή ήξεραν να δημιουργούν διχασμούς για να διοικήσουν κατόπιν τούς αποδεκατισμένους Έλληνες.

 

Σήμερα οι ίδιοι παράγοντες, το ψευτορωμέϊκο από την μια πλευρά και οι διεθνείς σταυρωτήδες από την άλλη οδηγούν την Ελλάδα μας στο τραπέζι τής απώλειας εδαφών και κυριαρχικών δικαιωμάτων έναντι τής Τουρκίας με δήθεν έπαθλο την «ειρήνη», δηλαδή την νομή τής γεωπολιτικής μας θέσεως και τού γεωφυσικού μας πλούτου μεταξύ εχθρών και «φίλων». Ταυτόχρονα οι προδότες πολιτικοί τής αιώνια ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας βγάζουν τούς στρατευμένους από την Τουρκία λαθροεισβολείς από τις δομές φιλοξενίας και τούς εγκαθιστούν σε ελληνικά σπίτια με πληρωμένα έξοδα, θέσεις εργασίας, εκπαίδευση, υγεία και πλήρη ενσωμάτωση στην κατεχόμενη από τον νεοταξισμό ελληνική κοινωνία. Τον δε ελληνικό λαό και τα παιδιά μας μάς οδηγούν στον πλήρη εμβολιασμό και τις ψηφιακές ταυτοποιήσεις ελέω τού κατασκευασμένου κορονοϊού από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αλλιώς λένε τα παιδιά μας δεν θα μπορούν να πάνε στα σχολεία και εμείς δεν θα έχουμε εργασία. Όμως οι σύμμαχοί τους με αιτία τα αιματηρά γεγονότα μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών διαιρούνται. Ρώσοι και Τούρκοι από την μια πλευρά οδεύουν με τούς Παλαιστίνιους και οι Αμερικανοί με το ΝΑΤΟ τους με τούς Ισραηλινούς από την άλλη πλευρά.

 

Η Ελλάς είναι το Έθνος της, ο Ελληνισμός της. Μία είναι η Ελλάς, ένα το Ελληνικό Έθνος, μία η Ελληνοορθοδοξία. Μια Εθνική και Λαϊκή Εξουσία οφείλει και μπορεί να ενώσει τον Ελληνισμό βγάζοντας από τη ζωή του τούς εμπόρους τής γης του. Η Ελλάς διαθέτει το ακριβότερο οικόπεδο τής γης, τόσο από οικονομικής και παραγωγικής αξίας και δυνατότητας όσο και από γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής σημασίας και δυναμικής. Τα ιδανικά μας, οι Παραδόσεις μας, η ελευθερία των εστιών μας, η εθνική μας ολοκλήρωση και το πλάτεμα τού Εθνικού μας Κράτους είναι η οδός τής αναδείξεως τής Ελλάδος μας σε Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της. Οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις και συμμαχίες πρέπει να μάς βρουν με την διαμόρφωση μιας σαφέστατης ουδέτερης και ελληνοκεντρικής διπλωματικής στάσης.

 

Οι ξένες πολιτικές και στρατιωτικές επιδιώξεις δεν πρόκειται να γίνουν αντικείμενο ελληνικής εμπλοκής. Η Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάς μας έχει δικά της ζητήματα να ρυθμίσει. Βασικό μας δόγμα αποτελεί η απόφαση ότι ουδείς Έλλην σκλάβος νοείται και υφίσταται. Τα ψεύτικα χρέη και τα επιδημικά σχέδια τού νεοταξισμού θα ριχτούν στα σκουπίδια. Οι ζώνες εθνικής κυριαρχίας και τα δικαιώματα τής Πατρίδος μας θα ασκηθούν στο ακέραιο. Η εθνική μας οικονομία θα υπηρετήσει αποκλειστικά τον ελληνικό λαό που την παράγει και την εθνική του ασφάλεια και υπεροχή. Και ο Ελληνικός Στρατός θα εξασφαλίσει την εθνική μας ανεξαρτησία και την απελευθέρωση των προσωρινά σκλάβων ελληνικών πατρίδων που εκφράζει η Μεγάλη Ιδέα τού Γένους μας. Οι δε σύμμαχοι τής Πατρίδος μας είναι εκείνοι που αποδέχονται την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα ως διάδοχο τής Αυτοκρατορικής Αγίας Ρωμανίας στην οδό για την χάραξη τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: