ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ

    

ΑΘΗΝΑ 8-5-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com  

 

Στις μέρες τής τυραννίας τής παγκοσμιοποίησης που ζούμε έως σήμερα, τα όρια τής ελευθερίας παραβιάζονται πολλαπλώς με την προσχεδιασμένη αποδοχή εκ μέρους τής κατοχικής πολιτικής εξουσίας. Τα εργαλεία και τα όπλα που χρησιμοποιεί ο εχθρός είναι η οικονομική λεηλασία, η κατευθυνόμενη υγειονομική κρίση και η προσβολή τής εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας. Όποιοι επιθυμούν να μάς πείσουν περί τού αντιθέτου, το μόνο για το οποίο μάς πείθουν είναι η δική τους ενοχική συμπεριφορά στην διαμόρφωση μιας μικρότερης Ελλάδος δίχως εθνική ταυτότητα και αυτοκυριαρχία.

 

Εν μέσω τής κυριαρχίας τού θέματος τού κορονοϊού και υπό την επισκίαση των άλλων ζητημάτων τής επικαιρότητας, είχαμε την επίσκεψη τού Τούρκου υφυπουργού εξωτερικών στη Θεσσαλονίκη και την Ελεύθερη Θράκη μας. Μάς λένε ότι το ψευτορωμέϊκο τής αστικής δημοκρατίας συζητά με την Τουρκία για την επίλυση των διαφορών μας. Όταν όμως ο Τούρκος στηρίζει το παράνομο κράτος του επάνω σε ελληνικά εδάφη, από την Ανατολική Θράκη έως τον Πόντο και ζητά να τού δώσει η Ελλάς κι άλλα εδάφη και δικαιώματα, τότε η συζήτηση είναι πρόκληση, ηττοπάθεια και ιεροσυλία. Κι έτσι ο Τούρκος υφυπουργός αποκάλεσε την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα τής Δυτικής Θράκης ως δήθεν τουρκική, με το ελληνόφωνο κράτος να τον επιβραβεύει ανοίγοντάς του το δρόμο για την περιοδεία στη Θράκη μας.

 

Την ίδια στιγμή ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών όδευε προς την Γερμανία προκειμένου να διατηρήσει την συμμαχική σχέση με την ψευτοευρωπαϊκή ένωση που θέλει να διαμορφώσει την γηραιά ήπειρο σε ένα πολυεθνικό και πολυθρησκευτικό υπερκρατικό μόρφωμα. Κι αυτός είναι ο λόγος που έχει στοχοποιηθεί ο χριστιανισμός και η λευκή αυτόχθονα φυλή. Η Τουρκία λοιπόν είναι η γέφυρα προς την πολυπολιτισμικότητα που επιθυμεί ο διεθνής σιωνισμός με την εντεταλμένη προώθηση ισλαμιστών λαθροεισβολέων. Κι έτσι στον Έβρο δήθεν όλως τυχαία η προώθηση των λαθροεισβολέων φουντώνει τούτες τις στιγμές και πάλι βαθμιαία. Οι δε γεωπολιτικές διαφορές μεταξύ των προσωρινών μεγάλων δυνάμεων φουντώνουν όταν ακόμη και ο αρχηγός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων μιλάει για γεωπολιτικές αναταράξεις, την Κίνα και τις αλματώδεις τεχνολογικές καινοτομίες στο στρατιωτικό εξοπλισμό.

 

Όμως το ψευτορωμέϊκο ασχολείται με την ανάγκη να αυξηθούν οι εμβολιασμοί στον γενικό πληθυσμό, συμπεριλαμβάνοντας τις εγκύους γυναίκες και τα παιδιά. Την ίδια στιγμή όμως οι παρενέργειες και οι θάνατοι που ακολουθούν τούς εμβολιασμούς τού κορονοϊού φουντώνουν και μάλιστα σε συνανθρώπους μας χωρίς ιατρικό ιστορικό όπως μια 44χρονη Ελληνίδα και μάνα δύο ανήλικων παιδιών που έχασε τη ζωή της. Στις δε ΗΠΑ μια μοριακή βιολόγος και τοξικολόγος ζητάει παύση των εμβολιασμών γιατί προκαλούν ως λέγει η ίδια όχι μόνο θρομβώσεις, αλλά επιπλέον υπογονιμότητα και εξασθένηση τού ανοσοποιητικού συστήματος. Όμως οι ελληνόφωνοι εξουσιαστές και δυστυχώς ακόμη και κάποιοι δεσποτάδες ζητούν επίσπευση των εμβολιασμών και των ενσώματων ψηφιακών ταυτοποιήσεων, συνδέοντας τις υποχρεωτικές αυτές πράξεις με την δυνατότητα ή μη συμμετοχής στην κοινωνία, την παιδεία, την εκκλησία και την εν γένει επιβίωση.

 

Ο Έλλην δεν σφραγίζεται και δεν εξανδραποδίζεται από αντίχριστους και βαρβάρους. Ο Έλλην δεν εγκαταλείπει τον Θεό, την Πατρίδα του και την Φυλή του. Η Ελλάς είναι η κοιτίδα τής Ελευθερίας και το απόρθητο Κάστρο που συντρίβει διαχρονικά τις βαρβαρικές επιδρομές, είτε με την μορφή τής πολεμικής εισβολής είτε με την μορφή τής πολιτικής επιβολής είτε με τον συνδυασμό και των δύο μορφών πίεσης. Προορισμός τού Έλληνα είναι η δημιουργία σύγχρονου κάθε φορά ελληνικού πολιτισμού, η διατήρηση ατόφιας τής εθνικής του ταυτότητας και η υπερίσχυση των αξιών του και των Παραδόσεων του παράλληλα με την ισχυρή γεωπολιτική του παρουσία. Η ορθοδοξία και η ενίσχυση των ελληνικών εστιών, η αλήθεια και η σύμπτυξη των ελληνικών κοινοτήτων με την επιστροφή εδαφών μα και ψυχών που κάποιοι απομάκρυναν από την γη των προγόνων τους είναι η Αληθινή Ελλάς. Κι αυτή η Αληθινή Ελλάς είναι οπωσδήποτε Λαϊκή και Εθνικιστική.

 

Η ελευθερία είναι η δύναμη που παγιώνει και διασφαλίζει την εθνική επιβίωση. Διότι η ελευθερία είναι η σαφής ένδειξη τής προσωπικότητας τού Ζωντανού Έθνους. Ζωντανό είναι το Έθνος που ορίζει τόσο τον βιολογικό όσο και τον πνευματικό παράγοντα στον ίδιο βαθμό και τον ίδιο ιστορικό χρόνο. Διότι ελεύθερος είναι αυτός που εξουσιάζει τις ορμές και τις σκέψεις του, αυτός που αποφασίζει και εξουσιάζει, αυτός που ορίζει την δύναμη τής σωματικής και τής πνευματικής του υγείας. Είναι ο Έλληνας που λευτερώνει τον αδερφό του και δεν εκλιπαρεί τον εχθρό του. Ο Έλληνας είναι Απόστολος και Πολεμιστής τού Φωτός και τής Δικαιοσύνης. Ελεύθερος είναι οπωσδήποτε ο Ισχυρός Έλληνας. Η Ελλάς είναι η Γη τού Φωτός. Η Ελλάς είναι η Γη Χριστού, Αγίων και Ηρώων. Η γη μας είναι η ανεκτίμητη περιουσία μας, το ακριβότερο οικόπεδο τής γης. Ναός, σιτοβολώνας και κάστρο μαζί. Αρκεί το Έθνος να διοικήσει το Κράτος. Για την Ορθόδοξη, Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας που αντικρίζει ολόχρυση την αυγή τού Ελληνισμού. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: