ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 11-6-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το πολιτικό σύστημα τής νεοταξικής δημοκρατίας σε διεθνές επίπεδο εφαρμόζει την ποδηγέτηση των λαών με την εξαπάτηση των πολιτών. Η τυραννία τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης στερεί τις ανθρώπινες ελευθερίες με το πρόσχημα τού κατασκευασμένου κορονοϊού και τάζει την παροχή μέρους αυτών, ονομάζοντας την ελευθερία προνόμιο. Το κατοχικό καθεστώς συνδυάζει την συμμετοχή τού ραγιά στις κοινωνικές συναλλαγές με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Την ίδια όμως στιγμή οι διεθνείς εντολείς των ψευτορωμιών λένε ότι οι δήθεν σωτήριοι πλην θανατεροί εμβολιασμοί δεν θα ανακόψουν τα περιοριστικά μέτρα δήθεν για το καλό μας. Διότι πολύ απλά οι αντίχριστοι τύραννοι εμφανίζουν την σκλαβιά ως δήθεν αναγκαίο κακό.

 

Στόχος των κατοχικών αρχών είναι η καλλιέργεια τής κατάθλιψης, τής ηθικής ερήμωσης και τής ηττοπάθειας των συμβιβασμένων μαζών μέσα από την σκληρή ανταλλαγή όρων διαβίωσης. Εμβολιαστείτε για να μπορείτε να εργάζεστε λένε. Να μπορούν οι εταιρίες προκειμένου να έχουν την εύνοια τού καθεστώτος να λένε στους υπαλλήλους τους ότι αν δεν εμβολιαστείτε δεν θα μπορείτε να εργάζεστε. Αυτές είναι οι σκέψεις που κυοφορούνται για να λάβουν σχήμα πολιτικής πράξης από τούς προσκυνημένους. Την ίδια όμως στιγμή οι μάσκες, οι κοινωνικές αποστάσεις και επί τής ουσίας οι κοινωνικοί διχασμοί δεν θα φύγουν ποτέ από την ζωή των σκλάβων διότι οι δήθεν ευεργετικοί εμβολιασμοί είναι πολύ απλά βιολογικά όπλα και τίποτα άλλο. Όσοι λέγουν αλήθειες, στοχοποιούνται από τον αντίχριστο νεοταξισμό προς αμφισβήτηση, περιθωριοποίηση και φίμωση.

 

Κυβερνητικά στελέχη είπαν πως σύντομα μια επιχείρηση θα μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο που θα αρνείται να εμβολιαστεί, με την επίκληση τής προστασίας της από τον κίνδυνο τού κορονοϊού. Την ίδια στιγμή όμως ο πρώην αντιπρόεδρος τής Pfizer Yeadon τόνιζε την επικινδυνότητα των πειραματικών γονιδιακού τύπου εμβολίων όπως είπε, δήλωνε τρομοκρατημένος με τα λεγόμενα συμπληρωματικά ή πειραματικά εμβόλια, ενώ αναφερόμενος στα λεγόμενα πιστοποιητικά εμβολιασμού είπε ότι θα φτάσουμε στο σημείο να μην μπορούμε να αγοράσουμε βενζίνη χωρίς αυτά! Είπε ξεκάθαρα ότι τα εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί παγκοσμίως συμμετέχουν σ’ ένα πείραμα δίχως την παραμικρή ύπαρξη ασφάλειας. Συγχρόνως το γνωστό μας ΔΝΤ θυμάται ξανά την Ελλάδα και ζητά μειώσεις συντάξεων και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων επικαλούμενο την οικονομική ύφεση, παραβλέποντας βέβαια το εγκληματικό κλείδωμα τής παραγωγικής οικονομίας με πρόσχημα τον κορονοϊό.

 

Είναι σαφές λοιπόν ότι τα λεγόμενα προνόμια στους εμβολιασμένους δεν είναι τίποτα άλλο από την επιχείρηση δέσμευσης των ελευθεριών όσων αντιστέκονται με πίστη και ζωντάνια στην παγκόσμια νεοταξική τυραννία. Είναι οι Πιστοί στο Θεό και την Εθνική Ιδέα εκείνοι που αντιστέκονται και δεν τίθενται στον έλεγχο τού αντίχριστου νεοταξισμού. Η Πίστη μας στην Αλήθεια Τού Χριστού και το Δίκαιο τού Έθνους, η προστασία των παιδιών μας και τής Φυλής μας διασφαλίζουν το πανίερο δικαίωμα τής ανθρώπινης ζωής και τής εθνικής μας ελευθερίας που είναι αγαθά συντριπτικά ανώτερα και ισχυρότερα από τούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των αντίθεων και μισάνθρωπων νεοταξιτών. Είναι το ιερό χρέος και το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα κάθε ελεύθερου έθνους και λαού. Και η Ιερή Ελλάς ως Απόστολος Θεού και φορέας πολιτισμού, ως προαιώνιος υπερασπιστής δικαίου και υπέρμαχος κατακτητής τής αλήθειας κατά τού βάρβαρου ψεύδους οφείλει να δώσει τις απαντήσεις συντρίβοντας τούς ψευτορωμιούς υπηρέτες τής παγκοσμιοποίησης και τα αφεντικά τους.

 

Η αυτοδιάθεση τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας δεν εγκαταλείπεται στα χέρια ψευτοσωτήρων. Είναι οι ίδιοι  πολιτικοί ψευτοσωτήρες που διαλύουν τα εργατικά δικαιώματα που θέσπισε ο Εθνικιστής Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς και προωθούν ως δήθεν υπερασπιστές τους τούς αριστερούς συνεταίρους τους και τούς λαθροεισβολείς που ενσωματώνουν για να αντικαταστήσουν εν μέσω γενοκτονικού εθνικού μαρασμού εμάς τούς Έλληνες. Το πολιτικό σύστημα τού ψευτορωμέϊκου παρουσιάζει έναν ψεύτικο συρφετό προστασίας στον Ελληνισμό. Αλλά η θέση μας είναι σαφής και ισχυρή. Τιμή ημών των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η Αγάπη στην Πίστη και την Πατρίδα. Ο Έλλην βαστά απροσμάχητο το δικαίωμα στην ύψιστη επιλογή τής προσωπικής ελευθερίας και τής ζωής με απόλυτη προσήλωση στα υψηλά ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής. Και το κορυφαίο ιδανικό είναι Χριστός – Ελλάς – Οικογένεια  - Στρατός – Εθνικισμός!!! Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια!!! Η ζωή των παιδιών μας είναι ιερή και απαραβίαστη. Και η Ελλάς είναι Πατρίς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: