ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ

ΑΘΗΝΑ 15-6-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στους έσχατους χρόνους τής παγκοσμιοποίησης το ψευτορωμέϊκο επιχειρεί να βυθίσει την Πατρίδα μας στα τελευταία σκαλοπάτια τού προτεκτοράτου. Κι είναι αλήθεια ότι το ολέθριο ανθελληνικό σχέδιο προχωράει έως τώρα άνευ αντιστάσεων. Με τον ελληνικό λαό μουδιασμένο, διαιρεμένο και αποπροσανατολισμένο, να δέχεται και να ανέχεται ιταμές προκλήσεις ενάντια στην αξιοπρέπεια, τις ελευθερίες του και τα εθνικά του ζητήματα. Κι όλα τούτα όταν οι καθημερινοί του κόποι και κάθε λίθος ελληνικός κρατούνται ως φόρος υποτελείας από τον σταυρωτή νεοταξισμό.

 

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος έχουν μετατρέψει τον οδυνηρό εμβολιασμό τού κατασκευασμένου κορονοϊού σε μηχανισμό διαιρέσεως και διχασμού των ραγιάδων. Τι κι αν έχουν χαθεί ζωές, τι κι αν έχουν γίνει αναφορές για νανοσωματίδια και ολέθριες συνθέσεις από επιστημονικά χείλη και έχουν διατυπωθεί διάφοροι προβληματισμοί. Τώρα πλέον τίθενται «προνόμια» για τούς εμβολιασμένους ή «κίνητρα» όπως αντιλέγουν τάχα μου οι αντιπολιτευόμενοι υποκριτικά με το ίδιο πάντα αποτέλεσμα. Όποιος θα εμβολιάζεται θα μπορεί να εργάζεται, να διασκεδάζει, να κοινωνικοποιείται, να παρακολουθεί αθλητικές δραστηριότητες κανονικά, όταν οι ανεμβολίαστοι θα εξακολουθούν να βρίσκονται στο περιθώριο. Κι όχι με πρόθεση την υγεία, αλλά την υποταγή τής ελληνικής κοινωνίας.

 

Την ίδια ώρα η οικονομία βυθίζεται στο χάος, η παραγωγή εθνικού προϊόντος εκμηδενίζεται, ο τουρισμός πλήττεται από την αρνητική προπαγάνδα τής επικινδυνότητας τού κορονοϊού και ο Έλληνας εργάζεται ατελείωτες ώρες άνευ οκταώρου και υπερωριών. Μισθοί και συντάξεις συμπιέζονται προς τα κάτω από τις πιέσεις των διεθνών τοκογλύφων που ζητούν απολύσεις πλέον και στον δημόσιο τομέα. Και κάτω από τον οικονομικό εκβιασμό για δύο αβέβαια ψίχουλα ψωμί, όταν λεηλατείται η υγεία και η περιουσία τού Έθνους, όταν δεσμεύονται οι ελευθερίες των Ελλήνων, τα εθνικά μας θέματα δοκιμάζονται με τον κίνδυνο απώλειας κυριαρχικών και εδαφικών μας δικαιωμάτων.

 

Σ’ ένα περιστατικό από αυτά που συμβαίνουν όλο και πιο συχνά στο Αιγαίο μας, συγκεκριμένα στα ανατολικά τής Λέσβου, περιπολικό σκάφος τής τουρκικής ακτοφυλακής παρενόχλησε κατά τις αρχές, εμβόλισε στην πραγματικότητα περιπολικό σκάφος τού ελληνικού λιμενικού προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές. Για μία ακόμη φορά οι Τούρκοι που ζητούν αποστρατικοποίηση των νησιών μας στο Ανατολικό Αιγαίο και έδαφος τόσο στην νησιωτική Ελλάδα όσο και στην ελεύθερη Θράκη μας, προκαλούν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, με τούς προσκυνημένους πολιτικούς να προχωρούν στο διάλογο τής υποταγής. Παράλληλα ο υπουργός εξωτερικών Δένδιας παρακαλεί τούς Σκοπιανούς ενόψει τού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου να βγάλουν το λογότυπο από τις ποδοσφαιρικές τους ενδυμασίες που αναφέρεται σε κράτος με το όνομα Μακεδονία, δικαίωμα που έχουν δώσει οι ψευτορωμιοί με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, και να τον αντικαταστήσουν με τον σφετεριστικό τής Μακεδονίας μας όρο «Βόρεια Μακεδονία».

 

Προτεκτοράτο σημαίνει κράτος καταλυμένο και σκλαβωμένο ακόμη και πολιτικά. Μια κοινωνία που ήδη αντιμετωπίζει άλλο ένα πρόβλημα παρελκόμενο τής κατοχής, την προχωρημένη πληθυσμιακή νόθευση με τούς λαθροεισβολείς. Αλλά δικαίωμα και χρέος τού πιστού και ελεύθερου στη συνείδηση Ελληνισμού είναι να λευτερώσει την Πατρίδα και να την καταστήσει Αληθινή Ελλάδα. Αληθινή Ελλάς μορφοποιεί το Έθνος των Ελλήνων, ο ελληνικός λαός στο αίμα και τη συνείδηση και κράτος ελληνικό διοικούν οι πιστές στην Ελληνική Ιδέα Εθνικές Δυνάμεις. Ότι Κράτος σημαίνει η οργανωμένη δύναμη των Ελλήνων των οποίων φωνή αποτελεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ότι Ελληνικός Εθνικισμός σημαίνει πίστη στο Ελληνικό Έθνος και τα ιδανικά του, ελευθερία και αξιοπρέπεια των Ελλήνων, κυρίαρχη Ελληνική Φυλή σε μια Αγία και Μεγάλη Ελλάδα με όλες τις ελληνικές πατρίδες λεύτερες και κυρίαρχες.

 

Η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς είναι κράτος ορθόδοξο, εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Κατοικείται, επανδρώνεται, εργάζεται, μάχεται και διοικείται με γνώμονα την ανάπτυξη και την υπηρέτηση εθνικού στρατηγικού σκοπού. Εθνικός στρατηγικός σκοπός σημαίνει κράτος αυτοφυές, οικονομικά αναπτυγμένο και στρατιωτικά ισχυρό με γνώμονα την κατάκτηση των δικαίων και των συμφερόντων τού Ελληνισμού από μια Ελλάδα με αυθυπαρξία, εθνική ασφάλεια και ισχυρή γεωπολιτική παρουσία. Ότι η Ελλάς βάσει τής πολιτιστικής της υποστάσεως και τής εθνικής της αποστολής οφείλει να καταστεί ως κράτος αληθινά Μεγάλη Δύναμη.

 

Εθνική μας αποστολή είναι η ακεραιότητα τής Ελληνικής Φυλής και η τήρηση των ιδανικών μας, τής Ορθοδοξίας και τού Ελληνικού Πολιτισμού, στην κορυφή τής οικουμένης. Είναι ακόμη η σύνδεση και εθνοφυλετική αλληλεγγύη όλων των ελληνικών κοινοτήτων ως ένα αδιαίρετο σώμα με την Μητροπολιτική Ελλάδα. Είναι η λειτουργία τού Λαϊκού Εθνικισμού μας, τού Ενωμένου Ελληνικού Λαού και τού Ελληνικού Στρατού ως Κάστρου απόρθητου από βαρβάρους και απρόσβλητου από προδότες. Είναι η ενίσχυση τής ελληνικής οικογένειας και η γέννηση περισσότερων ελληνόπουλων. Είναι η επιστροφή των Ελλήνων τής Διασποράς στην Μητέρα Πατρίδα. Η ελευθερία κάθε αρχέγονης ελληνικής εστίας. Η ανάπτυξη τής υγείας, τής οικονομίας, τής παιδείας και τής εργασίας με απολύτως ελληνικά χέρια προς όφελος τής Ισχυρής Ελλάδος. Διότι πρέπει να συντρίψουμε και θα συντρίψουμε οπωσδήποτε την αντίχριστη παγκοσμιοποίηση και τούς ελληνόφωνους εκφραστές της. Ότι η μόνη υποχρεωτικότητα είναι η διασφάλιση τής Ιερής Ελλάδος και το μοναδικό προνόμιο είναι να είσαι πιστός Έλλην.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: