ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΘΗΝΑ 29-6-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Νέες αντιλήψεις και νέα «ήθη» εισάγονται στις εγχώριες και διεθνείς πολιτικές επιλογές από τούς νεοταξίτες εντολείς και τούς πολιτικούς τους υπαλλήλους. Είναι η «κανονικότητα» στις ανθρώπινες σχέσεις με πρόσχημα τη δημόσια υγεία και η δήθεν διασφάλιση τής «ειρήνης» και τής συνεργασίας στα γεωπολιτικά ζητήματα με την υποχώρηση των προτεκτοράτων στα κρατικά βαποράκια τής παγκοσμιοποίησης. Είναι και αυτή η υποχωρητικότητα ένα ακόμη είδος νεοταξικής «κανονικότητας», αφού το προσκυνημένο καθεστώς νομιμοποιεί την κατοχική τυραννία του. Και  ο έως σήμερα ραγιάς ελληνικός λαός, έχοντας απέναντί του εχθρούς εσωτερικούς και εξωτερικούς, ελληνόφωνους και βαρβαρόφωνους, πρέπει πλέον να γυρέψει και να ανακτήσει την λευτεριά του.

 

Μέχρι σήμερα είδαμε τα βρώμικα παιχνίδια στο ζήτημα τής λεγόμενης υγειονομικής  κρίσης με πρόσχημα τον γνωστό πλέον κατασκευασμένο κορονοϊό. Μάς εμφάνισαν τούς εμβολιασμούς γενετικής τροποποίησης και ταυτοποίησης τού οργανισμού από τούς αντίχριστους νεοταξίτες με ολέθρια και θανατερά αποτελέσματα κατά τής ανθρώπινης ζωής. Μάς αφαίρεσαν όλες τις ανθρώπινες ελευθερίες και εν συνεχεία μάς είπαν πώς θα δώσουν «προνόμια» στους εμβολιασμένους. Τα «προνόμια» γίνανε «διευκολύνσεις» και οι εμβολιασμένοι μάς λένε ότι θα ενταχθούν πλήρως στις κοινωνικές διεργασίες χωρίς ελέγχους. Οι δε ελεύθεροι και πιστοί ανεμβολίαστοι θα μείνουν στον έλεγχο και το περιθώριο. O ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων τάζει 150 ευρώ στους νέους 18 έως 25 ετών μετά την πρώτη δόση τού εμβολιασμού και ο Κύπριος προεδρεύων προτείνει ειδικό βραχιολάκι για τούς ανεμβολίαστους. Ο αντίχριστος νεοταξισμός σφραγίζει τούς εκλεκτούς του, αλλά ο Θεός έχει Μαχητές τούς Πιστούς Του.

 

Η «κανονικότητα» επιπλέον προχωράει και στα εθνικά μας ζητήματα. Μετά από την αναγραφή τού ονόματος τής Μακεδονίας μας στις ποδοσφαιρικές φανέλες των Σκοπιανών, ήρθε η ματαίωση ενός διεθνή αγώνα αυτοκινήτου στις Σέρρες διότι η σκοπιανή ομοσπονδία επέμενε στον προσδιορισμό της ως δήθεν μακεδονική. Πλέον όλοι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών έχει την πλήρη στήριξη και κείνων που την υπέγραψαν και κείνων που ψευδώς δήλωναν αντιστασιακοί, έχει δηλαδή η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών τη στήριξη των προδοτικών κομμάτων τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας. Ειδικότερα οι σύλλογοι των Μακεδόνων αδερφών μας εκφράζουν αλλά και δύνανται να πράξουν την αντίδρασή τους με την στήριξη τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος.

 

Στο δε ζήτημα τής Τουρκίας η Ελλάς οδηγείται στη συντριβή από τις ενέργειες τού ψευτορωμέϊκου που ανοίγει το δρόμο στον Τούρκο των οθωμανικών ονείρων και τροχονόμο των νεοταξικών γεωστρατηγικών οδών. Από την μια πλευρά έχουμε την ανακοίνωση τουρκικών στρατιωτικών ασκήσεων με αληθινά πυρά μέσω ναυτικών διεθνών οδηγιών μέχρι το τέλος τού χρόνου πλην αργιών και σαββατοκύριακων στο Αιγαίο μας και την επίθεση σκαφών τής τουρκικής ακτοφυλακής σε κυπριακά αλιευτικά σκάφη. Και από την άλλη πλευρά έχουμε την αποδοχή τής τελωνειακής ένωσης Τουρκίας και ψευτοευρωπαïκής ένωσης με την ταυτόχρονη χρηματοδότηση των Τούρκων με 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ για τον γνωστό χειρισμό στο ζήτημα των λαθροπροσφύγων εισβολέων που εισέρχονται και ενσωματώνονται βάσει σχεδίου των σιωνιστών για την κατάληψη εδάφους και την αντικατάσταση των ελληνικών και των εν συνόλω χριστιανικών και ευρωπαϊκών πληθυσμών. Κι όλα αυτά όταν οι Τούρκοι αλαζόνες φτιάχνουν κανάλι στην Κωνσταντινούπολη για τον πλήρη έλεγχο των Στενών τού Βοσπόρου και τού Μαρμαρά υπερβαίνοντας ακόμη και τη Συνθήκη τού Μοντρέ περί ναυσιπλοΐας.     

 

Λοιπόν, η κανονικότητα τού Ελληνισμού για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές ακολουθεί το απαράβατο γράμμα τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας. Η Ελλάς ακολουθεί τις Παραδόσεις και τα Ιδανικά της χωρίς την παραμικρή υποχώρηση. Και η Ελλάς είναι Πατρίς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Η Πολιτεία των Ελλήνων δομείται με την Ελληνοορθοδοξία, την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ο μόνος διαχωρισμός των Ελλήνων είναι ανάμεσα στους Πατριώτες και τούς διεθνιστές. Οι αρνητές τής Πίστεως και τής Ελληνικής Φυλής διεθνιστές, ανεξαρτήτως κομματικής προελεύσεως, δεν έχουν δικαίωμα λόγου και παρουσίας πολιτικής και κοινωνικής στην Ελεύθερη Ελλάδα. Και η Ελεύθερη Ελλάς είναι κράτος Ορθόδοξο, Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό, κινούμενοι πάντα στην οδό για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού.

 

Οι κατακτητές ελληνικών εδαφών και ψυχών δεν έχουν καμία απολύτως νόμιμη και αναγνωρισμένη από εμάς κρατική υπόσταση. Αναφορικά με τα Σκόπια και την κατοχή εδαφών όπως το Μοναστήρι και η Γευγελή, πάσα αναφορά στο όνομα τής Μακεδονίας μας απηχεί την αναγνώριση τής ελληνικότητας των προσωρινά κατεχόμενων εδαφών μας. Στο δε ζήτημα τής Τουρκίας η διεκδίκηση ελληνικών εδαφών και κυριαρχικών δικαιωμάτων από θέσεως κατοχής προσωρινά σκλαβωμένων ελληνικών εδαφών συνιστά πρόκληση εχθρική. Στον ίδιο βαθμό συνιστά πρόκληση εχθρική και η εισβολή βάσει σχεδίου των ισλαμιστών λαθροεισβολέων. Δεν παραχωρούμε σπιθαμή ελληνικής γης. Διεκδικούμε την απελευθέρωση πάσης ελληνικής πατρίδας και την ενσωμάτωσή τους στον ελληνικό εθνικό κορμό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: