ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 14-1-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η υποκρισία των δημοκρατικών εκφραστών τού νεοταξισμού έχει περισσέψει στις ζωές των δήθεν ελευθέρων εθνών. Στη Γερμανία ο Καγκελάριος μεταθέτει την ευθύνη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά τάχα τού κορονοϊού  στους βουλευτές και τα κόμματα τού κυβερνητικού συνασπισμού που εκφράζουν διαφορετικές θέσεις. Το ίδιο συμβαίνει και στην Αυστρία. Στη Βουλγαρία γίνονται επεισόδια έξω από το κοινοβούλιο. Και στην εξίσου κατεχόμενη Πατρίδα μας τα τελευταία μέτρα με αφορμή πάντα το βιολογικό όπλο τού κορονοϊού παρατείνονται χρονικά, με προοπτική ωστόσο παραμονής τους έως την Άνοιξη και την Λαμπρή τής Ορθοδοξίας μας εις βάρος τού εκκλησιάσματος. Κάποιοι μάλιστα «υγειονομικοί ειδικοί» επιθυμούν να φυλακίζονται οι ανεμβολίαστοι ως υπεύθυνοι τάχα μου για την διασπορά τού κορονοϊού.

 

Η εντολή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό από τούς εντολείς τής παγκοσμιοποίησης είναι ειλημμένη. Κι έτσι απαιτούν την γενική υποταγή των λαών στον υποχρεωτικό εμβολιασμό που ανοίγει τον δρόμο στον έλεγχο μιας ανθρωπότητας αποδεκατισμένης ως αποτέλεσμα των παρενεργειών, των επικίνδυνων συστατικών στοιχείων των εμβολίων και των σκοπίμως αποδεκατισμένων δομών υγείας. Τι κι αν μελέτες σοβαρών διεθνών οργανισμών έχουν καταδείξει τον υψηλότατο αριθμό των εμβολιασμένων νοσούντων και τις ευθύνες άλλων παθήσεων στους θανάτους. Οι τύραννοι τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης μιλάνε για νέες εκκολαπτόμενες παραλλαγές, μέχρι και για την ευθύνη περαιτέρω και τής κλιματικής αλλαγής προκειμένου να οδηγήσουν τούς λαούς στην ηλεκτρονική αιχμαλωσία τής ψηφιακής ταυτοποίησης των ελεγχόμενων σκλάβων.

 

Στη Μεγάλη Βρετανία 4 στους 5 θανάτους τον Δεκέμβριο τού 2021 αφορούσαν πλήρως εμβολιασμένους πολίτες. Στις ΗΠΑ σύμφωνα με το κέντρο ελέγχου των νοσημάτων πάνω από το 75% των υποτιθέμενων θανάτων από κορονοϊό σημειώθηκαν σε άτομα με βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό παθήσεων. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο για τον Νόμο και τη Δικαιοσύνη δημοσίευσε μια αναφορά στην οποία γίνεται λόγος για περιπτώσεις δικαστικών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται ως κατηγορούμενοι μέλη ΜΚΟ στις οποίες είχαν στο παρελθόν συμμετάσχει δικαστές τού Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων τού Ανθρώπου. Στο δε ζήτημα τής διαβόητης κλιματικής αλλαγής που προωθείται από τούς ολετήρες τής αντίχριστης και αντεθνικής παγκοσμιοποίησης ως προέκταση τής λεγόμενης πανδημίας τού κορονοϊού και μιας εκκολαπτόμενης παραλλαγής ιού, οι τύραννοι αναφέρονται στο αφήγημα ότι οι θερμότερες νύχτες και το περισσότερο διοξείδιο τού άνθρακα βλάπτουν τις καλλιέργειες. Επάνω σε αυτό ακριβώς το θέμα είχε αναφερθεί στον καιρό των πυρκαγιών τής Εύβοιας ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός μιλώντας για την ανάγκη νέων μορφών τροφών και ενέργειας, προφανέστατα υβριδικής μορφής.

 

Στο ζήτημα τού κατασκευασμένου βιολογικού όπλου τού κορονοϊού τα στόματα των παγκοσμιοποιητών και των επιστημονικών και φαρμακευτικών τους εταίρων ανοίγουν και κάποιες άλλες αδέσμευτες φωνές καταγγέλλουν τις προθέσεις τους. Εις ό,τι αφορά τούς εμβολιασμούς, προβλέπεται η σύνδεση τού ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού με την ερχόμενη νέα ψηφιακή ταυτότητα, την γνωστή κάρτα τού πολίτη. Στην νέα ηλεκτρονική ταυτότητα θέλουν να ενσωματώσουν το βιβλιάριο υγείας, τα προσωπικά στοιχεία τού κατόχου και το ψηφιακό πορτοφόλι. Όλα αυτά με μια ενιαία ψηφιακή ταυτότητα ως δήθεν μέτρο προστασίας τού πολίτη για την άμεση εξυπηρέτηση από το κράτος και την επί τής ουσίας διαρκή παρακολούθηση τού πολίτη, αποκλείοντας τάχα την εξαπάτησή του. Το δε πιστοποιητικό εμβολιασμού θα διοχετευτεί με ένα ψηφιακό ηλεκτρονικό χάπι, ένα βιοτσίπ όπως μάς είπε ο κ. Μπουρλά τής Πφάιζερ εντός τού ανθρώπινου οργανισμού ως πομπός ανίχνευσης από τούς συστημικούς δέκτες ελέγχου τού εμβολιασμού.

 

Στον επόμενο τόνο δεν μένει παρά να συμβεί αυτό που επίσης έχουν προβλέψει οι Άγιοι Γέροντες Προφήτες τής Ορθοδόξου Πίστης μας. Οι σιωνιστές σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου θα προτείνουν ως απόλυτο προστατευτικό μέτρο από αδιάκριτα βλέμματα και κλοπές το ενσώματο αντίχριστο χάραγμα. Και θα συμβεί τούτο ούτως ώστε να μάς πουν αυτό που ήδη λένε με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ότι όποιος δεν το έχει δεν θα μπορεί μήτε να αγοράζει μήτε να πωλεί και να συναλλάσσεται. Μετατρέπουν συνεπώς οι υπηρέτες τής σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης τού αντίχριστου το ανθρώπινο σώμα σε βιομετρική ταυτότητα καθοδηγούμενη και ανιχνεύσιμη. Παράλληλα στα κοινοβουλευτικά όργανα τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης ελέχθη ως λόγος τής τήρησης τού λεγομένου μέτρου κοινωνικής αποστασιοποίησης η λήψη τού ηλεκτρονικού σήματος τής πιστοποίησης τού εμβολιασμού ενός εκάστου τού εμβολιαζόμενου πολίτη χωριστά και διακριτά. Αυτό όμως δεν αναφέρθηκε στον ελληνικό λαό προκειμένου οι παπαγάλοι τού συστήματος να μιλούν για δήθεν συνομωσιολογίες.

 

Τα πάντα δυστυχώς στο ψευτορωμέϊκο τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας εξαγοράζονται προκειμένου να καταλυθεί το εθνικό κράτος και να αφανιστούν η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός. Έντιμος ιερέας κατήγγειλε ότι στην περσινή καραντίνα κάθε Μητρόπολη έλαβε από την πολιτεία 1 εκατομμύριο ευρώ για να κλείσουν οι ιεροί ναοί, με την Διοικούσα Εκκλησία να τηρεί στο ταμείο της τα κοιμητηριακά  τέλη. Κατ’ αυτόν τον τρόπο προσκύνησε τα αντίχριστα εμβόλια και υιοθέτησε τα αισχρά μέτρα. Πολλά εκατομμύρια ευρώ εισρεύσανε επίσης σύμφωνα με μαρτυρίες σε ΜΜΕ, νοσοκομεία και άλλα θεσμικά όργανα τής κατεχόμενης πολιτείας.

 

Κι ενώ οι Έλληνες υπόκεινται στην ανεργία, την κατάρρευση τής παραγωγικής μηχανής και τής αγοράς εργασίας και στον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από την κοινωνική συμμετοχή, οι ισλαμιστές λαθροεισβολείς εισρέουν διαρκώς σε μεγάλα κύματα και τοποθετούνται σε καταυλισμούς μεγέθους πόλης με όλες τις υποδομές ενσωμάτωσης για την αντικατάσταση τού Ελληνισμού μας που αργοσβήνει. Οι λαθροεισβολείς τοποθετούνται ακόμη και σε ευαίσθητα ακριτικά σημεία που επιζητά να εισβάλει με την πρώτη ευκαιρία η Τουρκία, όπως στον Έβρο σε μια τελευταία περίπτωση.  Οι δε ισλαμιστές λαθροεποικιστές δεν υπόκεινται σε εμβολιασμούς διότι οι φαρμακευτικές εταιρίες και οι εμπλεκόμενοι κρατικοί θεσμοί δεν έχουν εξασφαλίσει την ασυλία από τις παρενέργειες όπως έχουν εξασφαλίσει σε βάρος ημών των στοχευμένων Ελλήνων. Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν Ρώσοι και Αμερικανοί προθερμαίνονται για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και οι Τούρκοι ψάχνουν λόγο εισβολής στην Ελλάδα στους εξοπλισμούς εκ Γαλλίας.

 

Η υποκρισία πρέπει πλέον να λάβει τέλος. Τα κατοχικά δημοκρατικά καθεστώτα στην Πατρίδα μας και ολάκερη την Ευρώπη υπηρετούν ξεκάθαρα τον σιωνιστικό νεοταξισμό νομιμοποιώντας με την υπεξαίρεση τής ψήφου τη μετατροπή τού λαού σε αποδέκτη τού ραγιαδισμού που τού υποκρύπτουν. Ο δε λαός υπομένει την δουλεία ως τάχα αναπότρεπτη μην τυχόν και λάβει ψίχουλα από τα δικά του χρήματα που αφαιρεί το προτεκτοράτο δίδοντάς τα στους εχθρούς τού Έθνους και τα τοκογλυφικά κοράκια τής παγκοσμιοποίησης. Όμως λύση υπάρχει απέναντι στην τυραννική υποκρισία και είναι η πρόταση απελευθέρωσης τής Πατρίδος που αντιτείνουμε εμείς οι Εθνικιστές Μαχητές τής εθνικής μας ελευθερίας. Είναι η ριζοσπαστική ελληνοποίηση ενός απόλυτα και ολοκληρωτικά Εθνικού και Λαϊκού Κράτους. Είναι η εφαρμογή τού αυτεξούσιου τής Πατρίδος μας στα χέρια των εθνικών και φυλετικών του δυνάμεων χωρίς εξαρτήσεις από ψευτοσυμμαχικά όργανα. Είναι ακόμη η επιστροφή τής εθνικής διακυβέρνησης και διαχείρισης στους τομείς τής υγείας, τής οικονομίας, τού επικοινωνιακού πεδίου τής ενημέρωσης, αλλά και επιπλέον των τομέων που έχουν πληγεί από τα δήθεν υγειονομικά μέτρα, όπως των τομέων των πρώτων υλών, των ενεργειακών πηγών και των μεταφορών με την αξιοποίηση ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων και έργων.

 

Είναι επιπλέον η εθνικοποίηση τής ιατρικής και τής φαρμακευτικής δραστηριότητας και ακόμη η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα τής δραχμής. Επίσης επιβάλλεται η πολιτική τής απομάκρυνσης τής ξενοκρατίας, λαθραίας και εκμεταλλευτικής που έχει εισβάλλει στην Πατρίδα μας. Η θωράκιση τής Ελλάδος με την ισχυροποίηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων έναντι των εχθρικών προκλήσεων και των προπολεμικών διεργασιών, διότι η Ελλάς λευτερώνει και δεν παραχωρεί εθνικό έδαφος. Είναι ακόμη η απόδοση τού αγροτικού και βιομηχανικού παραγωγικού κλάδου σε ελληνικά χέρια. Μιλάμε ξεκάθαρα για μια εγκατάσταση ενός γνήσιου καθεστώτος Εθνικής Λαοκρατίας στο πλευρό  και με τη συνδρομή τού ίδιου τού ελληνικού λαού ως συναγωνιστή τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος στην πορεία για την ανάδειξη τής Χρυσής Αυγής τής ολότελα αδέσμευτης  Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος ως Μεγάλης Δυνάμεως. Με την Ορθοδοξία πνευματική δύναμη και την Ευλογία Τού Πατρός Θεού μας και Τής Μάνας μας Παναγίας στην κεφαλή τής Ελλάδος.               

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: