ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 28-1-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Συμπληρώνονται φέτος 26 χρόνια από την θλιβερή επέτειο των Ιμίων και ο νους μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο αντικρίζοντας τούς Ήρωες τού Ενδόξου Πολεμικού Ναυτικού μας Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό. Η θυσία των τριών Εθνομαρτύρων σηματοδοτεί τη διαχρονική διάσταση τού ιερού χρέους τής εκπληρώσεως τής εθνικής μας κυριαρχίας που προστάζει η γενναία ελληνική καρδιά των στρατευμένων Ελλήνων και τού ασίγαστου Εθνικού Φρονήματος και Πάθους έναντι τής αλίμονο κρατούσης έως σήμερα στάσεως πολιτικής συνεργασίας τού ψευτορωμέϊκου με τον άξονα των διεθνών μισελλήνων. Τέλη Ιανουαρίου τού 1996 το ελικόπτερο που επέβαιναν οι Ήρωες κατέπεσε στα γαλανά και αιματοπότιστα για την λευτεριά μας νερά τού νυν και αεί ελληνικού Αρχιπελάγους Αιγαίου, οδηγώντας τους στη γειτονιά των Αγγέλων, σιμά στον Πατέρα μας Θεό.

 

Το ολέθριο σχέδιο των μισελλήνων που εξυφαινόταν και εφαρμόζεται σήμερα ήταν η αφαίρεση τής εθνικής μας κυριαρχίας επί τού μισού Αιγαίου και η αρπαγή του από τούς Τούρκους με την υψηλή επιστασία τού σιωνισμού και των λοιπών ψευτοσυμμάχων τής Εσπερίας. Μέγα έπαθλο και σκοπός τής αρπαγής αυτής υπήρξε η κλοπή τού τεράστιου γεωφυσικού πλούτου των υδάτων μας και ο έλεγχος τού διαμετακομιστικού περάσματος στρατευμάτων και εξοπλισμού από τα Στενά τού Βοσπόρου μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο. Χαρακτηριστικό σημείο τού θαλασσίου πλούτου μας είναι ότι στην περιοχή των Ιμίων υπάρχει η συντριπτικώς μεγαλύτερη ποσότητα παγκοσμίως τού Οσμίου, στοιχείο που έχει μεγάλη συμμετοχή στην κατασκευή πυρηνικού οπλοστασίου. Η μέθοδος που ακολουθείται είναι η συνήθης. Παραβίαση των εθνικών μας κυριαρχικών ορίων και δικαιωμάτων σε θάλασσα και αέρα, κατάλυση των διεθνών κανόνων τής ναυσιπλοΐας, εγκατάλειψη τής επέκτασης των 12 ναυτικών μιλίων που μάς δίνει το διεθνές δίκαιο τής θάλασσας που το προδοτικό ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς υποκριτικά επικαλείται και ουδέποτε εφαρμόζει στο Αιγαίο πέλαγος.

 

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις καταθέτουν πάντα την ψυχή και το αίμα τους στο Πεδίο τής Τιμής και στο τέλος το ελληνικό αίμα πάντα προδίδεται από τούς κατοχικούς πραιτοριανούς των κομμάτων τού δημοκρατικού τόξου υπέρ των διεθνών παγκοσμιοποιητών εντολέων τους. Η ίδια ακριβώς τακτική που ακολουθήθηκε από τούς χρόνους τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης και από την Εθνική μας Επανάσταση τού 1821 έως τις μέρες μας. Ο λαός και ο Στρατός μας μάτωνε για την Εθνική μας Απελευθέρωση και Ολοκλήρωση, οι δε πολιτικοί δανείζονταν, συνομιλούσαν, συμβιβάζονταν λόγω τάχα τής δικής μας αδυναμίας, κερδοσκοπούσαν, κυβερνούσαν και οι εχθροί μας κέρδιζαν ελληνικά εδάφη, ύδατα και πλούτο. Αυτό ακριβώς συνέβη και στις μέρες των Ιμίων και διαχρονικά έως σήμερα. Το αίμα όμως των Ηρώων μας, τού Βλαχάκου, τού Γιαλοψού, τού Καραθανάση, όπως και πάντων των Εθνομαρτύρων μας, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί. Αν θέλουμε να ζήσουμε και να μην σβήσουμε από τον χάρτη ως Έθνος Ελληνικό οφείλουμε να δικαιώσουμε την θυσία των αδερφών μας μεγαλώνοντας και όχι μικραίνοντας την Ελλάδα μας.

 

Τις τραγικές εκείνες στιγμές των Ιμίων υπηρετούσα τη στρατιωτική μου θητεία στη Μυτιλήνη, στο 98 Τάγμα Εφοδιασμού Μεταφορών Εθνοφυλακής. Τα αληθινά περιστατικά τής εθνικής μας τραγωδίας που ζήσαμε δεν τα έμαθε ποτέ ο ελληνικός λαός, σε αντίθεση με όσα διέδιδαν τα καθεστωτικά μέσα μαζικής επικοινωνίας, καθιστώντας τον λαό μας ανενημέρωτο, φοβισμένο και ηττοπαθή δούλο. Προκάλυμμα τής ηττοπάθειας υπήρξε η υποτιθέμενη επιχείρηση αποτροπής ενός ελληνοτουρκικού πολέμου και τής προοπτικής μιας υποτιθέμενης στρατιωτικής μας ήττας. Κι όμως, η αλήθεια είναι ότι εμείς από την πλευρά μας ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι και σίγουροι για την επικείμενη νίκη των ελληνικών όπλων που βαστούσαμε με ψυχή λεόντων. Η Ελλάς θα κραταίωνε την εθνική της κυριαρχία και θα έλεγχε τα θαλάσσια περάσματα προς επίτευξη τού εθνικού στρατηγικού σκοπού επεκτάσεως τής γεωπολιτικής μας παρουσίας. Τουναντίον, η ήττα επήλθε με την πολιτική συμφωνία για την ουδετεροποίηση τής κυριαρχίας των Ιμίων.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο προσάραξε εσκεμμένα πάνω στα Ίμια τα Χριστούγεννα τού 1995, ένα μήνα πριν την τραγική κατάληξη. Οι αρχές τής Καλύμνου επιχείρησαν να εφαρμόσουν το σαφές δικαίωμα τής έρευνας και διάσωσης που διέθετε η Πατρίδα μας για την αποκόλληση τού τουρκικού πλοίου. Όμως ο Τούρκος πλοίαρχος αρνήθηκε την βοήθεια των ελληνικών αρχών υποστηρίζοντας ψευδώς ότι βρισκόταν σε τουρκική περιοχή. Η δόλια διαδρομή για την αμφισβήτηση των υδάτων μας και την παραπομπή στα διεθνή δικαστήρια είχε ξεκινήσει.

 

Ο ελληνικός στρατός ουδέποτε αιφνιδιάστηκε. Από την πρώτη στιγμή τής προσάραξης τού τουρκικού πλοίου στην μικρή Ίμια διαθέταμε τις κατάλληλες πληροφορίες και είχαμε λάβει τα επιβαλλόμενα μέτρα στρατιωτικής απάντησης. Από τον Δεκέμβριο του 1995 είχαν ανασταλεί όλες οι άδειες τού στρατιωτικού προσωπικού μας στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι ατομικές σκοπιές φυλάσσονταν από δύο φρουρούς και στα φυλάκια εκτελούσε ταυτόχρονα υπηρεσία όλο το προσωπικό. Η εντολή που λάβαμε ήταν να υπερασπιστούμε οπλισμό και σημαία ανά πάσα ώρα και στιγμή, καθώς οι εχθρικές κινήσεις είχαν ξεκάθαρα βολιδοσκοπηθεί. Την δε τελευταία ημέρα πριν την προδοσία των ψευτορωμιών και τον θάνατο των αδερφών μας, κληθήκαμε άπαντες στον στρατώνα από τις υπηρεσίες μας και ακούσαμε τον διοικητή μας να μάς λέει συγκινημένος και λιονταρόψυχος, όπως ήμασταν άπαντες, την μία και μόνη αλήθεια. Πάμε για πόλεμο. Θα κάνουμε το ιερό μας χρέος. Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσουμε. Ο Θεός μαζί μας.

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες τής 31ης Ιανουαρίου 1996 βγήκαμε από τον στρατώνα και οδεύσαμε στα προαποφασισμένα σημεία διασποράς για την εκκίνηση των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Όμως οι προδότες πολιτικοί είχαν δώσει τα χέρια με τούς εχθρούς τής Πατρίδος μας. Ο πρωθυπουργός Σημίτης είχε ευχαριστήσει τούς Αμερικανούς για την ολέθρια μεσολάβησή τους και την άσφαιρη ήττα μας. Κι εμείς γυρίσαμε στο στρατόπεδο ηττημένοι από την προδοσία, στερούμενοι το δικαίωμα τής νίκης στο Πεδίο τής Τιμής. Οι Εθνομάρτυρες Βλαχάκος, Γιαλοψός και Καραθανάσης είχαν βληθεί ύπουλα από Τούρκους κομάντος και είχαν περάσει στην αιωνιότητα. Το ελικόπτερο των αδερφών μας έφερε σαφή τα πλήγματα των τουρκικών βλημάτων, όταν οι ελληνόφωνοι σταυρωτήδες μιλάγανε ανερυθρίαστα για δήθεν βέρτιγκο των Ηρώων μας. Τα Ίμια είχαν λάβει παρανόμως αδιευκρίνιστο εθνικό χαρακτήρα. Λίγους μήνες μετά, τον Αύγουστο τού 1996 δολοφονήθηκαν οι Εθνομάρτυρες Τάσος Ισαάκ και Σολωμός Σολωμού γιατί θέλησαν, όπως ακριβώς και ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής με την ΕΟΚΑ, την Κύπρο μας ελεύθερη και ελληνική και όχι «ανεξάρτητη», ομοσπονδοποιημένη και τουρκική.

 

Στα επόμενα χρόνια οι προδοσίες βάθυναν. Οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές και τα πολιτικά τους υποπόδια στα αστικά δημοκρατικά καθεστώτα των δήθεν ελεύθερων εθνών είχαν ξεκινήσει την δέσμευση μεγάλων περιοχών στον παγκόσμιο χάρτη προκειμένου οι στημένες οικονομικές κρίσεις να ανοίξουν τον δρόμο σε μια παγκόσμια πολεμική σύγκρουση και την δόλια επανεκκίνηση τής παγκόσμιας διακυβέρνησής τους με την συντριβή των εθνών. Ένα σχέδιο που πάντα περνούσε από την Μαύρη Θάλασσα και τα Στενά τού Βοσπόρου έως την Ανατολική Μεσόγειο.

 

Η Ιερή Ελλάδα μας από τότε πέρασε από τα μνημόνια που υποθήκευσαν δήθεν τυχαία την εθνική μας κυριαρχία μαζί με τα περιουσιακά μας στοιχεία στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών για την υφαρπαγή τής ελληνικότητας τής Μακεδονίας μας και από τα εμβολιαστικά χαράγματα τού κορονοϊού έως την πορεία προς μια πτώχευση, όταν το ουκρανικό πεδίο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας σιγοβράζει και η Τουρκία στοχεύει μέσω των λαθρομεταναστών και των ελληνόφωνων συνομιλιών να αρπάξει ελληνική γη και ύδωρ. Όταν φέρνω στη μνήμη μου τις στιγμές εκείνες που έζησα ως Έλλην Στρατιώτης η μνήμη μου ζωντανεύει και η ψυχή μου θεριεύει. Διότι από τότε έχω δώσει μια υπόσχεση στον Παναγιώτη Βλαχάκο, τον Έκτορα Γιαλοψό και τον Χριστόδουλο Καραθανάση. Ότι το Ζωντανό Έθνος θα πάψει την εσωτερική γενοκτονία του και θα λάβει την Πατρίδα μας στα χέρια του. Αυτή είναι η υπόσχεση που δώσαμε μέσα μας όλοι οι Αληθινοί Έλληνες στην Πίστη, το Αίμα και τη Συνείδηση. 

 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα λέει την πάσα αλήθεια στον ελληνικό λαό. Όταν το κράτος υποκύπτει στα ξένα θελήματα, όταν η προδοσία λαμβάνει εξουσία, τότε το Έθνος ενώνεται και λαμβάνει το κράτος στα χέρια του, συντρίβοντας τούς επίορκους. Όταν ο αιώνιος εχθρός σου, όταν ο Σταυρωτής Θεού και Ανθρώπου και κάθε βάρβαρος θέλει να κοντύνει την ύπαρξη τής Ελλάδος και να την αφανίσει, τότε η Ελλάς ανταποκρίνεται στην αληθινή της φύση ως Μεγάλη Δύναμη Ισχύος και Δικαίου και λευτερώνει ψυχές και εδάφη ελληνικά. Όταν ο αντίχριστος παγκοσμιοποιητής ζητάει προσκυνήματα, γη και ύδωρ, τότε ο Ζωντανός Ελληνισμός με την Ορθοδοξία και τον Πολιτισμό του ορθώνει το ανάστημα τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος σβήνοντας το νεοταξικό σκότος με το ανίκητο Ελληνικό Φως και το Ατσάλι.

 

Οι Εθνομάρτυρες μάς ζητούν ξεκάθαρα να σπάσουμε τα πολιτικά και βαρβαρικά δεσμά και να μην δώσουμε ούτε ένα λίθο ελληνικό. Αφού λοιπόν οι δήθεν ισχυροί θέλουν παγκόσμια ηγεμονία, αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα που όρισε ο Θεός και προσμένει η Παναγιά από την Ιερή Πατρίδα μας. Και κείνοι που θέλουν να μάς βαστήξουν αιχμαλώτους με δήθεν υγειονομικά μέτρα και αντίχριστα εμβόλια, θα δουν την Ελλάδα να σηκώνει το ανάστημά της με μια γνήσια ελληνική, Λαϊκή και Εθνικιστική Κυβέρνηση που αξίζει στην νέα αυτοκρατορική Αγία Ρωμανία μας. Με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ασπίδα και δόρυ τής Φυλής μας. Έλληνες, ιδού η Ελλάς τής καρδιάς μας στο δρόμο τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας με Βασιλέα τον Θεό μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: