ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 13-5-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέϊκο καθεστώς έχει επιβάλλει στον ελληνικό λαό μέσω των θεσμικών και προπαγανδιστικών του εκφραστών την νοοτροπία τού περιορισμού των ελευθεριών του ως δήθεν αναγκαιότητα για την προάσπιση τής υγείας του στην περίπτωση τού κατασκευασμένου κορονοϊού. Η αρρωστημένη νοοτροπία τής αποφυγής ενός προβλήματος δίχως την ουσιαστική διερεύνηση των αιτιών που το προκαλούν είναι μια γνωστή τακτική τού σιωνιστικού νεοταξισμού και των πολιτικών του υπαλλήλων. Κατασκευάζουν το πρόβλημα για να φέρουν την λύση που εξυπηρετεί τον ερχομό τής τυραννικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 

Ένας νέος εγκλεισμός έχει ήδη προαναγγελθεί από την ψευτοευρωπαϊκή ένωση και είναι ζήτημα ολίγων ημερών η ενεργοποίησή του. Οι αρχές τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας έχουν σπεύσει να προετοιμάσουν το έδαφος κι όλα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν από τις 18 Μαΐου. Έτσι λοιπόν μετά από τον υγειονομικό εγκλεισμό σειρά έχει τώρα ο ενεργειακός εγκλεισμός. Είναι η γνωστή ραγιάδικη λογική τού παραλόγου ότι το πρόβλημα το λύνεις τάχα μου όταν κρυφτείς από αυτό. Και φυσικά κάτω από το πέπλο τού καλλιεργημένου φόβου οι μεθοδεύσεις σε βάρος τής εθνικής μας υποστάσεως και τής εθνικής μας ασφαλείας εντείνονται προκλητικά, με τον ελληνικό λαό να είναι τελείως αποπροσανατολισμένος από τα προπαγανδιστικά φερέφωνα τού ελληνόφωνου πολιτικού νεοταξισμού.

 

Η αιτία τού νέου ιδιότυπου εγκλεισμού που έρχεται είναι ο πόλεμος που λαμβάνει χώρα στο ρωσοουκρανικό πεδίο με πραγματικούς αντιπάλους το ΝΑΤΟ και τη Ρωσία. Η Ρωσία έκλεισε τούς αγωγούς τού φυσικού αερίου που είχαν προορισμό την Ευρώπη. Η ενεργειακή επάρκεια τής Ευρώπης μειώνεται δραματικά και έτσι δρομολογούνται μέτρα για την περιστολή των οδικών μετακινήσεων με σκοπό ως λέγεται την εξοικονόμηση ενέργειας. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λοιπόν θα ανακοινώσει την τριήμερη ανά εβδομάδα τηλεργασία, την εφαρμογή μειωμένων ορίων ταχύτητας, την εκ περιτροπής κίνηση των αυτοκινήτων υπό τον τύπο μονών και ζυγών αριθμών, το κλείδωμα των αυτοκινήτων τις Κυριακές, την μείωση των επαγγελματικών ταξιδιών με αεροπλάνα και την αντικατάσταση των αεροσκαφών από τα τρένα για τις μετακινήσεις.

 

Η παραγωγική μηχανή και η αγορά εργασίας θα γνωρίσουν περαιτέρω συρρίκνωση. Το ενεργειακό κενό δεν πρόκειται να αναπληρωθεί. Το κόστος των προϊόντων θα αυξηθεί περαιτέρω και οι πρώτες ύλες θα γίνουν είδος προς εξαφάνιση. Ήδη οι τιμές των καυσίμων έχουν υπερβεί κάθε προηγούμενο όριο και οι μεταφορές προσώπων και αγαθών θα βρεθούν στο όριο τού τέλματος. Οι ελλείψεις σε δημητριακά, σιτηρά, ζωοτροφές και πρώτες ύλες επιπλέον ουδέποτε αντιμετωπίστηκαν και παραμένουν ως έχουν. Οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών με το ζόρι έως τώρα εξασφάλιζαν τα μεταφορικά τους έξοδα. Η πιθανότητα πλέον τής επισιτιστικής κρίσης είναι προ των πυλών με την πείνα να απειλεί έντονα τα αστικά κέντρα. Αντί όμως να αναζητηθούν αναπληρώσεις των ενεργειακών αναγκών με δικούς μας πόρους, οι ψευτορωμιοί πολιτικοί κάνουν λένε εξοικονόμηση ενέργειας. Θέλουν να καλύψουν την υποθήκευση των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων στα ψευτοσυμμαχικά συμφέροντα την ώρα που η γειτονιά μας φλέγεται από τις γεωπολιτικές και πολεμικές προκλήσεις.

 

Η εμπλοκή τής Πατρίδος μας στο πλευρό τού ΝΑΤΟ και τής Ουκρανίας με τις ενέργειες των προσκυνημένων ελληνόφωνων νεοταξιτών πολιτικών συνεχίζεται όπως καταμαρτυρείται από την αποστολή νέου οπλισμού προς την Ουκρανία. Ο οπλισμός αυτός φαίνεται να αποσπάται από το Ανατολικό Αιγαίο κατά τις εντολές των νατοϊκών ψευτοσυμμάχων και προς ικανοποίηση των Τούρκων για την αποστρατικοποίηση και το αδυνάτισμα τής ελληνικής στρατιωτικής παρουσίας στο Αιγαίο μας. Κι όλα αυτά όταν οι Τούρκοι διεκδικούν το μισό Αιγαίο και επιδιώκουν την τουρκοποίηση των μουσουλμάνων στην Ελεύθερη Θράκη μας. Στο μεταξύ η περίπτωση ενός Σομαλού θανατοποινίτη στη χώρα του που απεστάλη στην Τουρκία προκειμένου να εκπαιδευτεί ως τζιχαντιστής και ο οποίος εντοπίστηκε στη Σάμο αποκαλύπτει τα τουρκικά σχέδια. Ο ίδιος ο λαθροεισβολέας μίλησε για τις εντολές που αναμένουν οι λαθρέποικοι από την Τουρκία προκειμένου να χτυπήσουν την Ελλάδα. Με τούς Τούρκους να έχουν εντείνει πάνω από τα νησιά μας τις υπερπτήσεις των πολεμικών τους αεροσκαφών ως συνέχεια των συνομιλιών τους με τούς γραικύλους για την συνεκμετάλλευση τού Αιγαίου.

 

Και στο ζήτημα τής Μακεδονίας μας οι προκλήσεις σε βάρος τής Πατρίδος μας έχουν την σφραγίδα προδοτικών χεριών. Σε αυτό το πλαίσιο και με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που αναγνωρίζει μακεδονική εθνότητα και γλώσσα να εφαρμόζεται από τούς κυβερνητικούς ψευτοπατριώτες, ο Τσίπρας επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη και μια Πατριώτισσα Ελληνίδα τον αποκάλεσε προδότη. Οι ασφαλίτες τού Τσίπρα την απομάκρυναν ενώ κάποια ενεργούμενα τού ΣΥΡΙΖΑ καμάρωναν λέγοντας ότι χάρη στη συμφωνία των Πρεσπών κράτησαν λένε τη Μακεδονία ενώ τα Σκόπια ονομάστηκαν Βόρεια Μακεδονία. Το ότι οι Σκοπιανοί πήραν μακεδονική ταυτότητα το αποσιωπούν. Δεν λένε βέβαια τίποτα για τις σκοπιανές διεκδικήσεις ούτε για τα αλύτρωτα αδέρφια μας στο Μοναστήρι, στη Γευγελή, στα Σκόπια ευρύτερα.

 

Την ίδια ακριβώς στιγμή το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως τού Πατριάρχη Βαρθολομαίου αναγνώρισε την ανεξαρτησία τής λεγόμενης «μακεδονικής εκκλησίας» των Σκοπίων, αποσπώντας αυτήν από τη Σερβία. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο επεκτεινόμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος κατεβαίνει στην γειτονιά μας, στην χερσόνησο τού Αίμου. Το δε Πατριαρχείο Μόσχας αποκαλεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο Πατριάρχη ΝΑΤΟ, ενώ Ρωσία και ΝΑΤΟ διαπιστώνουν την γενίκευση τού πολέμου με έπαθλο την παγκόσμια εξουσία. Το σχίσμα στην Ορθοδοξία βαθαίνει. Και η Ρωσία βλέπει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με τα πυρηνικά του οπλοστάσια να πλησιάζει ακόμη περισσότερο με την επιχειρούμενη ενσωμάτωση των σκανδιναβικών χωρών στο ΝΑΤΟ.

 

Φτωχοποίηση, Τουρκία και λαθρομετανάστες, πολιτειακή ανωμαλία και ένας παγκόσμιος πόλεμος συνιστούν μια απειλητική καταιγίδα γεγονότων στον καιρό ισχυρών γεωστρατηγικών μεταβολών. Φρουροί τού Έθνους στις επάλξεις. Η Ελλάς πρέπει επιτέλους να αποκτήσει εθνικό στρατηγικό σκοπό που είναι έργο μιας πολιτικής διοίκησης με εθνικό προσανατολισμό. Η Πατρίδα μας πρέπει να έρθει σε χέρια ελληνικά και οι αποφάσεις να ληφθούν με γνώμονα την εθνική μας αυτάρκεια, την εθνική μας ασφάλεια και ταυτόχρονα την ενίσχυση τού γεωπολιτικού μας ρόλου στα Θερμά Νερά τής περιοχής μας στο πλευρό των ακριτών αδερφών μας. Ο Πατριωτισμός που οι γραικύλοι πολιτικοί θυμούνται στο κοινοβούλιο τής ντροπής συγκυριακά δεν είναι γράμμα κενό περιεχομένου. Έχει εφαρμογή στην ενθάρρυνση και την ενότητα τού Ελληνισμού με ένα εθνικό όραμα άμεσα υλοποιήσιμο.

 

Το έργο τής εσωτερικής συνοχής και τής διασφάλισης τής εθνικής μας ακεραιότητας ανήκει στους Έλληνες που διαθέτουν το αίσθημα τής εθνοφυλετικής αλληλεγγύης και την ψυχική ορμή για την αναγέννηση τού Ελληνικού Έθνους ως αληθινά Μεγάλη Δύναμη. Είναι η Ελλάς που αξιοποιεί τον πρωτογενή τομέα των τροφίμων, τούς πλουτοπαραγωγικούς παράγοντες τής ενέργειας και τις στρατιωτικές της υποδομές με γνώμονα την επιβίωση αλλά και την ανάδειξή της ως σταθεροποιητικού παράγοντα μέσα στην πολεμική θύελλα που φέρνουν οι αλαζόνες τού νεοταξισμού. Είναι η συνειδητή επιλογή τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος που βλέπει ως πρώτο συμμαχικό παράγοντα τον Ελληνισμό που θα πιστέψει στις δικές του δυνάμεις.

 

Η δική μας Ελλάς δεν είναι εξάρτημα παγκόσμιων συμφερόντων και δεν συμμετέχει σε ξένες συγκρούσεις. Η Ελλάς στέκεται στο πλευρό των εθνικών μας κοινοτήτων πλαταίνοντας και ουδέποτε μικραίνοντας την γη της. Έχουμε οπωσδήποτε πατρίδες να λευτερώσουμε. Λίθο ελληνικό δεν παραχωρούμε σε καμία περίπτωση. Προδότη και βαρβάρου πόδι στην Γη Μαρτύρων και Ηρώων δεν χωράει. Η Πατρίδα μας είναι σιτοβολώνας και κάστρο άπαρτο. Βγάζει τρόφιμα και οπλισμό ταυτόχρονα. Κι εμείς έχουμε ψυχή ελληνική με ορμή ασυγκράτητη. Είναι η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού. Είναι η αγάπη μας στο Θεό, την Πατρίδα και την Ελληνική Φυλή. Ότι ο Ελληνισμός είναι γέννα αυτοκρατορική, συνεχιστής τής Αγίας Ρωμανίας κι έτσι θα επικρατήσουμε τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: