ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 10-5-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέϊκο έχει βαλθεί να αποκρύψει τις ευθύνες τής σκόπιμης ομηρείας τού Έθνους μας που έθεσε στη διάθεση τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Τα πολιτικά κόμματα τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας ερίζουν μεταξύ τους υποκριτικά όχι όσον αφορά την ουσία των προβλημάτων αλλά την διαχείριση αυτών. Στην δε φιλελεύθερη κυβέρνηση τής Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν πολιτικοί παράγοντες που επικρίνουν τον κατοχικό πρωθυπουργό τού κόμματός τους για εθνικά εγκληματικές αποφάσεις και παραλείψεις χωρίς να τολμούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση, αφού η ευθύνη τού ξεπουλήματος τής Πατρίδος μας είναι συλλογική και καθεστωτική.

 

Οι κατά συνθήκη δήθεν αντιστασιακοί πολιτικοί τού κυβερνώντος κόμματος επιχειρούν να προσδώσουν στην ρητορική τους έναν φτιασιδωμένο πατριωτικό τόνο που ωστόσο εκθέτει τόσο τούς ίδιους όσο και το κόμμα τους. Η αντιπαράθεση επεκτείνεται στην επιχείρηση διακρίσεως τού πατριωτισμού από τον υποτιθέμενο κακό εθνικισμό. Κατά τούς ελληνόφωνους νεοταξίτες η αγάπη προς την Γη των Πατέρων μας είναι πράξη που δεν σχετίζεται με την αγάπη προς το Έθνος και την Φυλή των Ελλήνων. Όμως ο Πατριωτισμός προσκυνημένοι είναι η αγάπη και η αφοσίωση στη γη των Πατέρων μας, ο δε Εθνικισμός είναι η αγάπη και η αφοσίωση στο Έθνος και την Φυλή των Ελλήνων. Κι εμείς οι Εθνικιστές θέλουμε την Ελλάδα να ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες. Ενώ οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες θέλουν μια πολυπολιτισμική Ελλάδα με τούς Έλληνες μειοψηφία.

 

Στο τελευταίο συνέδριο τής Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς είπε κάποια πράγματα που οδηγούν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα προκειμένου να προσδώσει ένα «πατριωτικό» προσωπείο στο κόμμα του, κάνοντας την εσωκομματική αντιπαράθεση ένα υποκριτικό άλλοθι προς τούς εξαπατημένους ψηφοφόρους. Αναφέρθηκε στο ουκρανικό ζήτημα λέγοντας ότι τούς Ουκρανούς που μάχονται για την πατρίδα τους κάποιοι τούς αποκαλούν ήρωες ενώ τούς Έλληνες τούς αποκαλούν εθνικιστές. Και προσέδωσε στον Εθνικισμό ο πολιτικάντης αυτός την φτιασιδωμένη έννοια τής ακροδεξιάς που δεν χωρά στη δεξιά. Όμως ο Εθνικισμός κ. Σαμαρά δεν εκφράζει κανένα δεξιό ή αριστερό ή άλλως πως διαχωρισμό των Ελλήνων. Ο Εθνικισμός είναι η ιδεολογική φωνή Όλων των Ελλήνων που πιστεύουν σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό.

 

Κι επειδή οι εχθροί τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού επιθυμούν να προσδώσουν μια σκόπιμη σύγχυση περί τού Αρχέγονου και πηγαίου Ελληνικού Εθνικισμού με την λεγόμενη ακροδεξιά, ας ακούσουν λοιπόν την πραγματική αλήθεια που τόσο πολύ αγωνίζονται να κρύψουν. Ο Έλλην Εθνικιστής επιδιώκει να διοικήσει το ελληνικό κράτος υπηρετώντας το Ελληνικό Έθνος με το δικό του πρόγραμμα αρχών και θέσεων χωρίς την παραμικρή εξάρτηση από τον μισελληνικό νεοταξισμό και το ψευτορωμέϊκο. Ο ακροδεξιός συνεργάζεται με το σύστημα και αφομοιώνεται από αυτό. Και όσον αφορά τον διώκτη τού Λαϊκού Εθνικισμού και τής Χρυσής Αυγής ξέρουμε και ακούσαμε εκ νέου ποιος είναι. Αυτοί οι ίδιοι που συνεργάζονται με τούς ψευτοεθνικιστές ακροδεξιούς που προσκυνούν τον αμερικανοσιωνισμό όπως συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία.

 

Οι φιλελεύθερες εικονικές και μικροκομματικές αντιπαραθέσεις προβάλλουν ξεκάθαρα συμπεράσματα για το πώς ακριβώς μεθοδεύεται η διχοτόμηση και η εκχώρηση τού μισού Αιγαίου στους Τούρκους και τούς ψευτοσυμμάχους που καραδοκούν να ωφεληθούν. Η εξωφρενική ανάμειξη τής ελληνόφωνης κυβέρνησης στην αντιπαράθεση Δύσης και Ρωσίας όπως αυτή αναδύθηκε στο ουκρανικό πεδίο εξελίσσεται στην παράδοση τής Πατρίδος μας στις τουρκικές αξιώσεις με πρόσχημα την αξιοποίηση τού ελληνικού φυσικού αερίου τού Αιγαίου μας. Έτσι λοιπόν οι συζητήσεις για την άντληση τού φυσικού αερίου από κοινού μεταξύ ψευτορωμέϊκου και Τουρκίας έχουν ξεκινήσει. Την ίδια στιγμή η απαίτηση των Τούρκων για την αποστρατικοποίηση τού Αιγαίου μας γίνεται εντονότερη καθώς η Πατρίδα μας δέχεται πιέσεις από τούς ψευτοσυμμάχους προκειμένου να αποστείλει οπλισμό στην Ουκρανία. Οι νεοταξίτες θέλουν τον οπλισμό αυτόν να μετακινείται από το Αιγαίο αδυνατίζοντας την αμυντική μας ικανότητα.

 

Οι γαλάζιες αντιπαραθέσεις όμως βγάλανε κι άλλα μυστικά στη φόρα. Ακούσαμε τον Σαμαρά να αναφέρεται στην επιδίωξη προκλήσεως τουρκικών διεκδικήσεων στα Βαλκάνια και στη Θράκη με όχημα την τουρκοποίηση τού μουσουλμανικού στοιχείου. Επάνω σε αυτό το ζήτημα υπάρχει γνώση και το Εθνικιστικό μας Κίνημα έχει δώσει αγώνα υπεράσπισης τής Πατρίδος μας στο πλευρό τού Θρακικού Ελληνισμού. Αλλά τώρα ακούμε ότι στο έτερο φλέγον εθνικό μας ζήτημα τής Μακεδονίας μας κατατέθηκε στο αμερικανικό κογκρέσο ψήφισμα που αναφέρεται στην καθιέρωση μήνα «Μακεδονικής γλώσσας, ιστορίας και πολιτισμού στις ΗΠΑ» για τον προσεχή Σεπτέμβριο. Σχεδιάζονται μάλιστα στις ΗΠΑ εκδηλώσεις για την προσφορά των ψευτομακεδόνων στην τοπική κοινωνία. Όμως η ελληνόφωνη κυβέρνηση παραμένει στη θέση της και η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών εφαρμόζεται και τηρείται κανονικά από το σύνολο τού ψευτορωμέϊκου, συμπεριλαμβανομένων των δήθεν αντιρρησιών και των υπουργοποιηθέντων ακροδεξιών ψευτοεθνικιστών τής κυβέρνησης.

 

Όταν αγαπάς το Αίμα που σε γέννησε, τότε αγωνίζεσαι για να δικαιώσεις τις προγονικές θυσίες που σε κράτησαν λεύτερο και για να αποκαταστήσεις το Κάστρο τής Φυλής σου γράφοντας και το δικό σου όνομα στην ελληνική ιστορία με χρυσά γράμματα. Όταν αγαπάς τον Οίκο τής Φυλής σου, τότε αξιώνεις και επιβάλλεις την Θεία και Εθνική Νομοτέλεια να ανήκει ο Οίκος τής Ελληνικής Φυλής απόλυτα και ολοκληρωτικά στα ελληνόπουλα. Ο Έλλην που αγαπά το Ελληνικό Αίμα που τον γέννησε είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Ο Έλλην που αγαπάει τον Οίκο τής Φυλής του και θέλει να μείνει το Κράτος στα χέρια των παιδιών του είναι Πατριώτης. Ο Αληθινός Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής και Πατριώτης στον ίδιο ακριβώς βαθμό.

 

Ο Έλλην Εθνικιστής δεν μισεί τον Άνθρωπο και κανέναν λαό. Ο Εθνικιστής αγαπά με πίστη και προσήλωση τον Θεό και τον λαό στον οποίο ανήκει φροντίζοντας την διαιώνιση τής Φυλής του και την ελευθερία τής Πατρίδος του. Διότι μονάχα όταν αγαπάς τον λαό σου μπορείς να αγαπήσεις τον Άνθρωπο. Ο Έλλην Εθνικιστής εφαρμόζει το πολιτικό του πρόγραμμα αφενός μεν τηρώντας τις δεσμεύσεις του στον απόλυτο βαθμό ακέραιες και αφετέρου απορρίπτοντας πάσα εξάρτηση και συναλλαγή. Πολιτικός σύμμαχος τού Έλληνα Εθνικιστή είναι μονάχα ο Ανίκητος και Ενωμένος Ελληνισμός συντρίβοντας από κοινού κάθε είδους διαχωρισμό και πάσα αντίθετη επιβουλή. Ο Έλλην Εθνικιστής κυβερνάει το κράτος και υπηρετεί το Έθνος των Ελλήνων. Η Πατρίδα ανήκει σε όλους τούς Έλληνες. Ο Εθνικισμός μας εκφράζει ομοίως όλους τούς Έλληνες. Ιδού η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας.

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: