ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΙΚΗΤΟ ΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 6-5-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι έννοιες τής αλήθειας, τής ελευθερίας και τού ήθους διαστρεβλώνονται από τις πολιτικές δυνάμεις τού νεοταξισμού σε διεθνές επίπεδο και με δημοκρατικό μανδύα. Η μοναδικότητα τού ανθρωπίνου προσώπου και τού έθνους αντιμετωπίζεται με παραλογισμό ως απαγορευμένη έννοια. Η μεθοδευμένη πολλαπλότητα των λαών που μεταβάλλονται σε πολυεθνικές μάζες, η διαστρέβλωση σε βάρος τής θείας νομοτέλειας στην ανθρώπινη δημιουργία ακόμη και στον ορισμό των φύλων, η χρέωση των χρεωκοπημένων πολιτικών αποφάσεων στον λαό δια τής ψήφου, όλα συνιστούν την πορεία των λαών προς τον γκρεμό τής παγκοσμιοποίησης. Όταν οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας έχουν φτάσει στο σημείο τής ποδηγέτησης τής ιατρικής και τής θρησκείας, τότε η μεθόδευση μιας παγκόσμιας σύγκρουσης μοιάζει απλά ως το έσχατο σκαλί τού κακού.

 

Η αναφορά στην λεγόμενη πανδημία τού κορονοϊού και των επερχομένων ή και αναμενόμενων μεταλλάξεων και παραλλαγών έχει εξελιχθεί σε μια μέθοδο τρομοκράτησης τού λαού. Πρόκειται για έναν φόβο απόλυτα ελεγχόμενο όσο και σκοπίμως διαδεδομένο. Σχετίζεται με την υποτιθέμενη λογική ότι το εμβόλιο είναι μεν προαιρετικό αλλά και απαραίτητο, σε βαθμό που κανείς από τις εμπλεκόμενες αρχές δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες των παρενεργειών. Όταν όμως αυτές εμφανίζονται, ο λαός χρεώνεται τις υποτιθέμενες επιλογές του. Το κράτος και οι διαβόητοι επιστημονικοί του συνεργάτες εμφανίζονται αμέτοχοι στο δια ταύτα. Και μέσα σε αυτή την παράνοια μαθαίνουμε ότι τα κρούσματα των καρδιακών νοσημάτων σε αθλητές και των καταθλίψεων σε παιδιά έχουν σημειώσει αύξηση από τα προηγούμενα μέτρα. Μέτρα που ενόψει τής τουριστικής περιόδου λαμβάνουν κι αυτά …καλοκαιρινή άδεια!!! 

 

Ζούμε μια ιδιότυπη τακτική ελέγχου τού λαού από τούς πραματευτάδες τής εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είναι η αυθυποβολή τής υποχρεωτικότητας των πολιτικών αποφάσεων και σχεδιασμών ως δήθεν μονόδρομος επιλύσεως των εμφανιζόμενων κρίσεων. Όταν όμως οι τελικές πολιτικές επιλογές ακολουθούνται πειθήνια από τον λαό, τότε οι αρνητικές επιπτώσεις αυτών των επιλογών αποδίδονται από τούς θύτες τής πολιτικής στον εξαπατημένο λαό που είναι το θύμα τους. Ό,τι πιο νεοταξικό και σατανικό σε μια ιστορική περίοδο όπου η προφητική αναφορά των Αγίων Γερόντων τής Ορθοδοξίας μας ότι θα μάς εμφανίσουν τα παράλογα για λογικά και τα λογικά για παράλογα αποδεικνύεται στην πράξη ως μια μέθοδος καταλύσεως τής ηθικής τού έθνους στον δρόμο τής ανήθικης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 

Και ενώ από τα μέτρα τής διαχειρίσεως των πανδημικών κρίσεων διαβαίνουμε στα αντίστοιχα μέτρα των πολεμικών κρίσεων, οι περιορισμοί των ανθρωπίνων ελευθεριών λαμβάνουν διεθνή χαρακτήρα και η φτωχοποίηση σκληραίνει δήθεν για το καλό μας. Στην αρχή είχαμε τον περιορισμό τής εργασίας και τής παραγωγικής οικονομίας για να μην ασθενήσει τάχα μου ο κόσμος. Κι έπειτα ήρθε ο πόλεμος στο ρωσοουκρανικό μέτωπο με αντιπάλους ουσιαστικά τη Δύση και τη Ρωσία. Κι έτσι άρχισαν οι μετακινήσεις στρατευμάτων πέριξ τού μετώπου, οι κινήσεις μισθοφόρων με πρόσχημα την δήθεν μη γενίκευση τού πολέμου, οι μετακινήσεις οπλικών συστημάτων και στο τέλος τα διεθνή οικονομικά μέτρα. Κλείσιμο των διεθνών μεταφορικών διαδρόμων και απαγόρευση των διεθνών συναλλαγματικών και εμπορικών σχέσεων. Το κράτος όμως δεν διαθέτει επάρκεια αγαθών και καυσίμων. Η αστυφιλία, τα δάνεια και τα μνημόνια έχουν ξηλώσει και υποθηκεύσει το χωράφι και τούς ενεργειακούς πόρους.

 

Τώρα λοιπόν ανοίγει η επόμενη εστία ξηλώματος τού εθνικού κράτους. Είναι η επισιτιστική και η ενεργειακή κρίση. Η Ελλάς που διαθέτει αποδεδειγμένα επάρκεια πόρων και αγαθών ξαφνικά βρίσκεται να έχει έλλειμμα προμηθειών τής αγοράς τροφίμων στα πλέον αυτονόητα αγαθά. Κι έτσι διαπιστώνουμε ότι η Πατρίδα μας δυσκολεύεται να καλύψει τις ανάγκες της σε σιτηρά, δημητριακά αλλά και ζωοτροφές. Γιατί πολύ απλά κάποιοι πολιτικοί και συνεταιριστικοί παράγοντες ξεχέρσωσαν το χωράφι. Το χωριό άδειασε από νέους ανθρώπους, η πόλη γέμισε, οι πολυεθνικές επιχειρήσεις υπερίσχυσαν των ελληνικών και τα στημένα χρέη άδειασαν την εθνική αποθήκη. Το δε ελληνικό πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, όλοι οι πλουτοπαραγωγικοί παράγοντες υποθηκεύτηκαν στους διεθνείς κηδεμόνες και τοκογλύφους των οποίων τα ταμεία και τις τράπεζες  ανακεφαλαίωνες, δηλαδή γέμιζες με τον δικό σου πλούτο ελληνικέ λαέ μου εξαπατημένε από τις πολιτικές σου επιλογές.

 

Και τώρα τι γίνεται; Ποια είναι η απάντηση των πολιτικών αρχόντων για την αντιμετώπιση τάχα των αδιεξόδων τού εθνικού κράτους που οι ίδιοι σκοπίμως προκάλεσαν; Τούς βλέπουμε ξάφνου να ασχολούνται με τα δήθεν δικαιώματα των κίναιδων περί οικογενειών και τεκνοθεσίας εδώ στο ψευτορωμέϊκο όταν στις ΗΠΑ το καθεστώς Μπάιντεν θέλει την νομιμοποίηση των αμβλώσεων. Με την πρώτη ματιά λοιπόν διαπιστώνουμε ότι η επιχείρηση εξαχρείωσης των ηθών και εν τέλει η μείωση τού πληθυσμού παραμένει διαπιστωμένος στόχος τής παγκόσμιας σιωνιστικής συμμορίας. Από τις πανδημίες στις ανηθικότητες και τις βρεφοκτονίες. Κι όλα αυτά όταν η γερμανική κυβέρνηση καλεί τον λαό της να μαζέψει και να αποθηκεύσει τρόφιμα με ψυχραιμία!!! Γιατί πολύ απλά με την καλλιέργεια προπολεμικού κλίματος οι νεοταξίτες φέρνουν παγκόσμια φτωχοποίηση με την επισιτιστική και την ενεργειακή κρίση να οδηγούν τούς λαούς στην πείνα.

 

Το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας και η ανήθικη παγκόσμια νεοταξική συμμορία που το ελέγχει απέδειξαν ξεκάθαρα τον χαρακτήρα και τις προθέσεις τους. Είναι η εγκατάσταση τού πεμπτοφαλαγγίτη διεθνισμού στα σπλάχνα τού Έθνους και η προσχεδιασμένη διάλυση των Παραδόσεων και των δομών τού Εθνικού Κράτους. Από την απώλεια τής εθνικής κυριαρχίας και την πληθυσμιακή νόθευση διά τής λαθροεισβολής στον φόβο τής επιβίωσης με τελευταίο τυπικό βήμα έναν παγκόσμιο πόλεμο. Απέναντι στην ανηθικότητα τού νεοταξισμού υπάρχει ως το μόνο βήμα κατοχύρωσης τής ελευθερίας και τής εθνικής μας επιβίωσης το Ανίκητο Ήθος τού Ελληνισμού και τού Ελληνικού Εθνικισμού. Είναι η Ελλάς των Πιστών σε Θεό και Ελληνική Φυλή Ελλήνων που πάντα όρθωνε το ανάστημά της στην κάθοδο των βαρβάρων και τη συνεργασία τους με τούς εφιάλτες. Και τούτη τη φορά η αλλοτρίωση τής προδοσίας θα συντριφτεί δια παντός. Διότι η κρίση των αξιών φανέρωσε πλέον την πραγματική αλήθεια που πρέπει να συνειδητοποιήσει ο Ελληνισμός μας.

 

Ο μεγαλύτερος φόβος αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ ακόμη και από τον πλέον θεωρητικά δυνατό εξωτερικό εχθρό είναι ο εσωτερικός εχθρός. Ωστόσο η πλέον αποτελεσματική ασπίδα είναι η ενότητα, η σύμπνοια, η τήρηση των εθνικών μας παραδόσεων, η εθνοφυλετική ορμή για την υπεροχή τού Ελληνισμού με την υπερίσχυση των ιδανικών του. Είναι η πλήρης ταύτιση των προθέσεων και των σκοπών ανάμεσα στην πολιτεία και τον πολίτη. Κι αυτό επιτυγχάνεται όταν το Ελληνικό Έθνος διοικεί και ελέγχει απόλυτα κράτος και κοινωνία. Αυτό ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι πρέπει το Έθνος να πάρει την Πατρίδα στα χέρια του.

 

Να δημιουργήσουμε έναν νέο Ελληνικό Πολιτισμό, να λάβουμε τις αποφάσεις και τις πράξεις ολότελα στα χέρια μας δίχως την παραμικρή ξένη εξάρτηση. Να φτιάξουμε οικογένειες, κοινωνία, παιδεία, με την αξία και το εθνικό όραμα τού Έλληνα και τής Ελληνίδας. Να διασφαλίσουμε την ελευθερία έστω και ενός Έλληνα, έστω και μιας ελληνικής κοινότητας ως υπόθεση ολόκληρου τού Ενωμένου και Ανίκητου Ελληνισμού μας. Ιδού λοιπόν ο καθάριος Ελληνικός Εθνικισμός μας. Συντρίβουμε τα ατιμωτικά δεσμά τού ελληνόφωνου πολιτικού νεοταξισμού. Και η απάντησή μας στην παγκοσμιοποίηση είναι η πλήρης, απόλυτη και ολοκληρωτική ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς ανήκει. Η Πατρίδα μας είναι εργαστήριο αυτάρκειας και κάστρο ελευθερίας. Τίποτα δεν μάς λείπει. Εμείς οι ίδιοι οι Πιστοί Έλληνες είμαστε οι αναγεννητές τής πλάσης που ευλόγησε ο Θεός. Για μια Αγία και Μεγάλη Ελλάδα σ’ έναν κόσμο αληθινά λεύτερο από τα αντίχριστα δεσμά τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Για μια ολόχρυση αυγή ενός πλέριου ελληνικού κόσμου.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: