ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

ΑΘΗΝΑ 14-7-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η εθελούσια υποταγή τού Ελληνισμού στα δεσμά τού Τούρκου χωροφύλακα τού σιωνιστικού νεοταξισμού μετατρέπει την σκλαβιά εν καιρώ ειρήνης σε συνειδητό τρόπο ζωής του ελληνικού λαού. Ο ραγιαδοποιημένος ελληνικός λαός μετά από τις τελευταίες ελληνοτουρκικές συνομιλίες αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά συνυπεύθυνος τής εγκατάλειψης τής εθνικής του ζωής και κυριαρχίας, με τούς ταγούς του να δίδουν στον εχθρό γη και ύδωρ εν γνώσει του.

 

Ο Αληθινός Έλλην είναι Ελεύθερος να ορίζει ο ίδιος κατά τρόπο απόλυτο την Εθνική του Συνείδηση και την λαϊκή του βούληση. Και Ελεύθερος Έλλην είναι ο Ισχυρός Έλλην, ο Έλλην που δίδει Εθνικό Αγώνα ασυμβίβαστο για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία, τής Πατρίδος την Ελευθερία και τής Ελληνικής Φυλής την Ισχύ. Ο Αληθινός Έλλην αγωνίζεται για την αγάπη του στον Θεό, την Ελλάδα και την Ελληνική Οικογένεια, για να μείνουν ασύλητα τα ιερά προσκυνήματα και το Κάστρο τού Ελληνισμού, η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας στα χέρια των παιδιών του.

 

Σήμερα ο Ελληνισμός μας έχει προσκυνήσει και έχει δώσει την ανοχή του στους πολιτικούς και θεσμικούς του άρχοντες και εκφραστές που επέτρεψαν την είσοδο τού εχθρού μέσα στο ερειπωμένο και συντετριμμένο Κάστρο τής Φυλής μας. Κι αυτό συνέβη διότι ο συγκαιρινός Ελληνισμός μας εγκατέλειψε την μία, ενιαία και αδιαίρετη φύση τής Πίστεως και τής Πατρίδος μας για να ζήσει ως δήθεν ελεύθερος κοσμοπολίτης με τα επιδόματα και την άδεια των ελληνόφωνων και βαρβαρόφωνων κατακτητών μας.

 

Έχουμε απομείνει λίγοι δυστυχώς Μαχητές τού Ελληνισμού να δίδουμε τον αγώνα τής Εθνικής Αφύπνισης όταν η ενότητα ολάκερου τού Ελληνισμού μας είναι είδος εν ανεπαρκεία, μην τυχόν ματώσουμε ή προσβάλλουμε τα ήθη και τις παραδόσεις τής ήσυχης και εφήμερης ζωής όπως κάποιοι ονομάζουν την μαζική δειλία και ηττοπάθεια. Κι έτσι λοιπόν έγινε η συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν με την ελληνόφωνη και ουχί ελληνική πλευρά να χαμογελά όπως είδαμε μέχρι τα αυτιά της.

 

Μέσα στα πλαίσια των κοινών αποφάσεων γραικύλων και Τούρκων αποφασίστηκε η συγκρότηση ενιαίου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος και Τουρκίας. Ορίστηκε μάλιστα η τέλεση τής επόμενης συνάντησης να γίνει τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη με την ευθύνη ρυθμίσεως των λεπτομερειών τής συνάντησης στους υπουργούς εξωτερικών των δύο χωρών. Διόλου τυχαία δεν μοιάζει η επιλογή τής Θεσσαλονίκης δεδομένου ότι οι θρασείς Τούρκοι θεωρούν την παλαιά συμβασιλεύουσα τής Αυτοκρατορικής Αγίας Ρωμανίας μας ως πόλη γεννήσεως τού σφαγέα των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ.

 

Οι ελληνόφωνοι και οι Τούρκοι συνομιλητές όρισαν, όπως μαθαίνουμε από αντικειμενικά μέσα ενημέρωσης, ένα ιδιότυπο και άτυπο κοινό υπουργικό συμβούλιο στην κατεύθυνση μίας εξίσου ιδιότυπης και άτυπης προς ώρας ομοσπονδοποίησης Ελλάδος και Τουρκίας. Ως σκοπός ενεργοποίησης αυτής τής επίσημης ραγιαδοποίησης τού Ελληνισμού μας χωρίς την λήψη άδειας των ραγιάδων εμφανίζεται η υποτιθέμενη επίλυση των διμερών διαφορών και των κοινών ζητημάτων. Οι Τούρκοι, όπως ακριβώς σχεδιαζόταν και αναμενόταν από τούς εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς μας, έλαβαν την στοχευμένη αποστρατιωτικοποίηση τού Αιγαίου μας και την ανάληψη συγκεκριμένων ζωνών έρευνας και διάσωσης ανατολικά τού 25ου μεσημβρινού.

 

Επιπλέον οι Τούρκοι εξασφάλισαν τον στρατιωτικό τους εξοπλισμό από χώρες εντός και εκτός τού ΝΑΤΟ, τον διορισμό Τούρκου εκπροσώπου στο ΝΑΤΟ για την αντιμετώπιση τής δυτικώς αποκαλουμένης κουρδοσυριακής τρομοκρατίας, στρατιωτικό εξοπλισμό από ΗΠΑ και Καναδά, την ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων πολιτών εντός των χωρών τής συνθήκης Σέγκεν και γενικά απέκτησαν τον χαρακτήρα γεωπολιτικής δύναμης ως και τυπικά χωροφύλακας του σιωνιστικού νεοταξισμού στην περιοχή μας. Οι Τούρκοι μπορούν να σχεδιάζουν την ανασύσταση τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους όταν εμείς οι Έλληνες έχουμε εγκαταλείψει σκλαβωμένες ψυχές και πατρίδες ελληνικές τής Αγίας Ρωμανίας μας, ξεπουλώντας ωστόσο και τα τελευταία εδάφη τής έως σήμερα ελεύθερης Πατρίδος μας με την εγκατάλειψη πάσης μορφής ελευθερίας, θρησκευτικής, εθνικής, κοινωνικής και πολιτικής.

 

Την ίδια ακριβώς στιγμή προωθείται η υποχρεωτική εφαρμογή τής ηλεκτρονικής ταυτότητας τού πολίτη με το μικροτσίπ για όλους τούς Έλληνες και τις Ελληνίδες. Είναι η θρασύτατη επέλαση τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, τού μέγιστου εχθρού των δήθεν ελεύθερων εθνών, στην άλλοτε Πατρίδα τής Ελευθερίας Ελλάδα μας που ο εχθρός Θεού και Ανθρώπου ωστόσο πάντα φοβάται. Τα πρώτα βήματα αυτής τής υποχρεωτικότητας θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Με τις συγκεκριμένες ηλεκτρονικές ταυτότητες που θα έχουν το σχήμα πιστωτικής κάρτας θα υπάρξει σύμπτυξη προσωπικών, οικονομικών και υγειονομικών στοιχείων τού πολίτη. Όποιος μάλιστα δεν λάβει την νέα ταυτότητα δεν θα μπορεί να κάνει καμία συναλλαγή ενώ όλοι όσοι την παραλάβουν θα παρακολουθούνται και θα ελέγχονται από τις ελληνόφωνες νεοταξικές αρχές επί 24ωρου βάσεως.

 

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι όποιος παραχωρεί μέρος των ελευθεριών του και των εδαφών του είναι καταδικασμένος να χάσει πλήρως την Ελευθερία του και την Εθνική του υπόσταση με την πλήρη ευθύνη των υποχωρητικών πράξεων και παραλείψεων του. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, η αλήθεια είναι πάντα σκληρή μα και απαραίτητη προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη μας και να λάβουμε με τις σωστές αποφάσεις πίσω τη ζωή μας. Η σημερινή Ελλάς δεν ανήκει σε καμία περίπτωση σε εμάς τούς Αληθινούς πλην πεπλανημένους Έλληνες. Έχει καταληφθεί από τον παγκοσμιοποιητή τύραννο με τούς ελληνόφωνους πολιτικούς τής αστικής κατοχική δημοκρατίας.

 

Τα δεσμά τής τυραννίας είμαστε προορισμένοι εμείς οι Έλληνες να τα σπάμε κι όχι να τα αφήνουμε να μάς εξουσιάζουν. Η τυραννία εξοντώνει το ελεύθερο Έθνος. Εμείς όμως οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον ιερό Εθνικό και Εθνικιστικό μας Αγώνα σιμά στον Πιστό Ελληνισμό για να παραμείνει η Ιερή Ελλάς Ζωντανό Έθνος. Το Ελληνικό Έθνος δεν πρόκειται να σβήσει. Αυτή που θα σβήσει για να ζήσει ο Ελληνισμός μας είναι η κατοχική νεοταξική τυραννία. Προδότες και βάρβαροι δεν δικαιούνται κανένα βήμα στην Χώρα Γενναίων και Τρανών Αγίων και Ηρώων Ελλήνων.

 

Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ο Γνήσιος Έλλην και η Γνήσια Ελληνίδα εργάζονται και αγωνίζονται για την Πίστη, την Πατρίδα και την Οικογένεια. Η αιματοβαμμένη Ελληνική Γη ανήκει μονάχα στα παιδιά των Ελλήνων, είναι το κληροδότημα ημών των Άξιων Ελλήνων στα παιδιά μας με την Ευλογία τού Πατρός Θεού μας και Τής Μάνας μας Παναγίας. Κι αυτοί οι Άξιοι Έλληνες αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ είμαστε άπαντες Εθνικιστές. Εμπρός λοιπόν αδέρφια μου, ας λευτερώσουμε την Πατρίδα μας. Να ενεργήσουμε με γνήσια Ελληνική Εθνική Συνείδηση και Λαϊκή Ευθύνη. Ας ορθώσουμε Χρυσή την Αυγή τού Ελληνισμού σε μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: