ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 25-7-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο εφιάλτης τής παγκοσμιοποίησης είναι ο αληθινός εχθρός που έχει παρεισφρήσει εντός των γραμμών τού δήθεν ελεύθερου Έθνους εντελώς απροκάλυπτα, χωρίς να τηρεί πλέον κανένα απολύτως πρόσχημα. Οι πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας λειτουργούν ως Απόγονοι τού γνωστού προδότη τής αρχαίας Ελλάδος Εφιάλτη. Η εθνική, κοινωνική και θρησκευτική μας ζωή, η εθνική και δημόσια ασφάλεια μαζί με τα ήθη και τις Παραδόσεις τού Ελληνισμού μας φλέγονται και προσβάλλονται.

 

Οι εμπρησμοί στην ηπειρωτική και την νησιωτική Ελλάδα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σαφέστατα δόλιο και ανθελληνικό σχεδιασμό. Οι πολλαπλές εστίες των πυρκαγιών και οι δεκάδες πληγείσες περιοχές που βάλλονται ημερησίως δείχνουν την ένταση ενός βιολογικού και ακήρυχτου πολέμου που έχει στραφεί εναντίον μας από τον διεθνή σιωνιστικό νεοταξισμό. Τα σχέδια για την επέλαση νέων ανεμογεννητριών και πάρκων πράσινης ενέργειας στην θέση των καμένων εδαφών διαρκώς διαρρέουν στην επικαιρότητα.

 

Η απόδοση των συγκεκριμένων μηχανισμών στην αποθήκευση και αξιοποίηση των κατάλληλων ποσοτήτων ενέργειας είναι ωστόσο μηδαμινή σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας. Ο μόνος τους σκοπός είναι η εγκατάσταση μηχανισμών που θα λαμβάνουν σήμα όπως μαθαίνουμε για τις κινήσεις των πολιτών μέσω ειδικών πομπών. Οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από τα κινητά τηλέφωνα επεκτείνονται στις επερχόμενες ηλεκτρονικές ταυτότητες τού πολίτη και κατόπιν στο χάραγμα τής ενσωμάτωσης τής τεχνολογίας στο ανθρώπινο πρόσωπο όπως θέλουν οι νεοταξίτες.

 

Στο ζήτημα των εμπρησμών έχει ήδη αποδειχθεί στο μεταξύ ο συμπληρωματικός και ενεργός ρόλος των λαθροεισβολέων που μάς στέλνουν οι Τούρκοι. Όλοι οι εμπρηστές που έχουν συλληφθεί έως σήμερα είναι ισλαμιστές λαθρομετανάστες, από αυτούς που το ψευτορωμέικο σιτίζει σε δημόσιες δομές. Είναι αυτοί οι λαθρέποικοι που λαμβάνουν εντελώς δωρεάν όλα τα δημόσια αγαθά που έχουν αφαιρεθεί από εμάς τούς Έλληνες που μειωνόμαστε δημογραφικά για να μάς αντικαταστήσουν σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

 

Την ίδια στιγμή που φλέγεται η Πατρίδα μας, οι Τούρκοι βαθαίνουν τις προκλήσεις τους σε βάρος τού ραγιαδοποιημένου δυστυχώς και ατιμωτικά εφησυχασμένου Ελληνισμού μας. Μετά λοιπόν από την εισχώρηση τους στα γαλανά νερά τού Αιγαίου μας με ζώνες κυριαρχίας και αιτήματα αποστρατιωτικοποίησης των νησιών μας, τώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν απαγόρεψε για μια ακόμη χρονιά στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να τελέσει την θεία λειτουργία τής Κοιμήσεως Τής Θεοτόκου στην Ιερή Μονή Τής Παναγίας Σουμελά.

 

Οι Τούρκοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Απόγονοι τού Εφιάλτη μαζί με τούς σιωνιστές απογόνους τής Κερκόπορτας έχουν ανοίξει τις σύγχρονες πύλες ενός κράτους που προσποιείται ότι είναι Ελληνικό. Διότι στις μέρες μας πλέον αποδείχθηκε στην πράξη πως όταν ανεχόμαστε ως Έλληνες την αρπαγή και την μείωση των ψυχών, εδαφών και οσίων τής Ιερής Γης μας από τούς μισέλληνες εχθρούς μας, τότε στο τέλος δεν μέλλει να μείνει τίποτα στα τίμια και αληθώς ελληνικά χέρια μας.

 

Ψευτορωμιοί και βάρβαροι θα μάς τα πάρουν όλα πατώντας επάνω στο Τίμιο Αίμα των Αγίων και Ηρώων Προγόνων μας. Κι αυτό δεν πρέπει με τίποτα να το επιτρέψουμε. Διότι όπως μαθαίνουμε από τα μέσα επικαιρότητας και μάλιστα με την ύπουλη μέθοδο των διαρροών, πίσω από τα μικρόφωνα, κάποιοι υπεύθυνοι ελληνόφωνοι πολιτικοί παράγοντες μεθοδεύουν την κατάργηση τού θρησκευτικού όρκου, την απόσυρση των θρησκευτικών από τα σχολεία και τον συνταγματικό χωρισμό κράτους και εκκλησίας.

 

Δυστυχώς το νεοταξικό πρόσωπο τού ψευτορωμέικου κράτους συνεργάζεται απόλυτα με το οικουμενιστικό πρόσωπο τής διοικούσας εκκλησίας, αμφότεροι συνεργάτες τής παγκοσμιοποίησης που επικοινωνούν και συνεργάζονται με τούς εισβολείς και αιρετικούς ενάντια στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας. Οι δε παγκοσμιοποιητές τύραννοι οδηγούν τα διεθνή δρομολόγια τής αλυσίδας των τροφίμων στον πλήρη αποκλεισμό διακίνησης και διάθεσης αυτών. Σκοπός τους είναι η παγκόσμια εξάπλωση τής πείνας και της φτωχοποίησης. Το χάος ανάμεσα στη Ρωσία, την Δύση και τούς συμμάχους τους βαθαίνει όχι μόνο στο πολεμικό αλλά και στο εμπορικό πεδίο.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, ο εχθρός μας, όποιο όνομα κι αν υιοθετεί, τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός μας εχθρός, λέγεται αντίχριστη, αντεθνική και μισελληνική παγκοσμιοποίηση. Εκείνοι που θέλουν να μάς μειώσουν πληθυσμιακά θέλουν να μάς μειώσουν σε όλα τα επίπεδα. Σε επίπεδο εθνολογικό, θρησκευτικό, ηθικό, εδαφικό, πολιτειακό. Θέλουν να κάνουν ολάκερη την ανθρωπότητα ένα μεγάλο και ασύνορο στρατόπεδο αιχμαλώτων πατώντας οι ιερόσυλοι νεοταξίτες πάνω σε ιερά προσκυνήματα και τίμια θυσιαστικά αίματα Αγίων και Ηρώων.

 

Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές λέμε με βροντερή φωνή, εδώ και τώρα, το Μέγα Όχι στην σατανική και απάνθρωπη παγκοσμιοποίηση. Ο Έλλην δεν συνομιλεί και δεν συναλλάσσεται μήτε με Εφιάλτες μήτε με Σταυρωτήδες Βαρβάρους. Ο Αληθινός Ελληνισμός συντάσσεται σε ένα ενιαίο Εθνικό Σώμα και Στράτευμα Θείας και Εθνικής Αληθείας ως Ανίκητος Ενωμένος και Εθνικιστής Ελληνισμός. Η Ελλάς είναι το Κάστρο αυτού και μόνον τού Ελληνισμού που έχει αποφασίσει να πολεμήσει και να συντρίψει την παγκοσμιοποίηση.

 

Οι πύλες τού Κάστρου τής Ιερής Ελλάδος μας ανοίγουν μονάχα προκειμένου να υποδεχθούν και να στεγάσουν ελληνικές ψυχές και εδάφη προσωρινά αλύτρωτα και αδέρφια μας τής αγαπημένης μας ομογένειας. Η Γη μας, η παραγωγική μας φύση, οι πλουτοπαραγωγικοί μας πόροι, οι θαλάσσιοι ορίζοντες, τα νησιά μας, τα χωριά μας, κάθε λίθος ελληνικός, η φύση που μάς σιτίζει, μάς μαθαίνει να ζούμε και να επιζούμε, είναι ο δικός μας παράδεισος και ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στα παιδιά των Ελλήνων.

 

Δεν παραχωρούμε τίποτα. Ζητούμε, κατακτούμε και λαμβάνουμε πίσω τον κόσμο που μάς κλέψανε προδότες και εχθροί. Η Ιερή Ελλάς είναι Οίκος Θεού, Αγίων και Ηρώων, είναι ο Οίκος ημών των Πιστών Απογόνων Τρανών Προγόνων που επιθυμούμε να γράψουμε όπως έχουμε ιερό χρέος και δικαίωμα την δική μας ένδοξη ιστορία. Δεν αναγνωρίζουμε καμία παγκοσμιοποίηση. Προχωρούμε στην αποκατάσταση τής ζωής μας, στην νέα ελληνοποίηση με την ανάπτυξη και την Ισχύ τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

Ολάκερος ο Ελληνισμός μας θα λάβει από κοινού τις τύχες τής Πατρίδος μας στα χέρια του. Η Ελλάς θα γίνει οπωσδήποτε Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Θέλουμε μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Βασιλεύς, Πατέρας, Θεός και Αρχηγός τής Πίστης και της ζωής μας είναι ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός. Ουδείς Έλλην νοείται σκλάβος μήτε με πολιτικά μήτε με πολεμικά δεσμά δουλείας.

 

Όλα τα έθνη δικαιούνται να βαστήξουν τα κράτη στα χέρια τους και η ζωή των λαών είναι Ιερή και απαράγραπτη. Η Ιστορία, η Θεία και Εθνική Νομοτέλεια τού Έθνους συνεχίζεται με την Νίκη των Ελεύθερων και των Πιστών κατά των άπιστων τυράννων. Ο Έλλην Εθνικισμός, η Φωνή όλων των Ελλήνων θα οδηγήσει την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας στην κορυφή τής Οικουμένης και των Ελεύθερων Εθνών για να ανατείλει επιτέλους ολόχρυση η αυγή τού Ελληνισμού.  

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: