ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ, ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

ΑΘΗΝΑ 18-7-2023.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ιστορία είναι μέγας διδάσκαλος και ασφαλής πάροχος συμπερασμάτων που βιώνουμε ως Ελληνικό Έθνος από τις απαρχές τού κόσμου και έως τις μέρες μας. Όταν οι Γενναίοι και οι Ήρωες τού Ελληνισμού διοικούν, αποφασίζουν και μάχονται για τα δίκαια τής Φυλής μας πρέπει να είναι σίγουροι ότι έχουν εκκαθαρίσει τις εστίες τής προδοσίας. Διότι εάν οι εστίες τής προδοσίας επιβιώσουν, τότε θα καταστούν εξουσία που θα φερθεί με αχαριστία και θα πληγώσει θανάσιμα το Έθνος.

 

Η Ελλάς βρίσκεται στο σταυροδρόμι των εξελίξεων τής ιστορίας των εθνών διαχρονικά. Η Πατρίδα μας έχει κτίσει τον τελειότερο πολιτισμό που βασίζεται στο Ηρωικό Ήθος, την Ελευθερία, την Πίστη και το Δίκαιο Εθνικού Εδάφους και Φυλής. Έχουμε βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των επίδοξων δυνατών που γυρεύουν να σβήσουν από τον χάρτη το Έθνος μας για να λάβουν την θέση μας τόσο στρατηγικά όσο και ηθικά με την επικράτηση τού θρασύδειλου εαυτού τους κατά τού Κάστρου τής Αρετής που λέγεται Ελλάς.

 

Η γεωστρατηγική μας θέση ως κόμβος και πέρασμα γεωγραφικών προορισμών και γεωπολιτική γέφυρα σύνδεσης και ελέγχου αυτών των προορισμών και η αφθονία γεωφυσικών πόρων που διαθέτουμε σηματοδοτούν τις εκάστοτε ιστορικές εξελίξεις. Η Ελλάς προορίζεται εκ των πραγμάτων και εκ τής Εθνικής κοσμοθεωρίας και φιλοσοφίας της να πορευτεί είτε ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος με τον Γενναίο Ελληνικό Εθνικισμό στην κεφαλή είτε ως σκλαβωμένη και θνησιγενής ύπαρξη στα χέρια των προδοτών που υπηρετούν την διαχρονική σιωνιστική επιδίωξη τής παγκοσμιοποίησης με σκοπό τελικό τον πλήρη αφανισμό μας.

 

Τις ημέρες αυτές τού Ιουλίου που ζούμε ο νους μας βρίσκεται στην μαρτυρική Ελληνίδα Μεγαλόνησο και Γενέτειρα τού Αγίου Σπυρίδωνα Κύπρο μας. Ο Εθνικός Αγών των Ηρώων Εθνομαρτύρων τής ΕΟΚΑ τού Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή εδόθη για την Ελευθερία και την Ένωση τής Κύπρου μας με την Μητέρα Ελλάδα. Ουδέποτε υπήρξε η επιδίωξη μιας δήθεν ανεξάρτητης κυπριακής δημοκρατίας που θα μείνει αλυσοδεμένη στον έλεγχο των Βρετανών μήτε συνομιλήτρια των Τούρκων με κατεύθυνση την νομιμοποίηση τής κατοχής και την δημιουργία μιας ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας που θα ενταχθεί στην τουρκική επικράτεια.

 

Αυτή ακριβώς είναι η κατεύθυνση των πολιτικών πραγμάτων που ακολούθησαν και εφάρμοσαν οι δημοκράτες Αθηνών και Λευκωσίας μαζί με τούς ψευτοσυμμάχους και τούς βαρβάρους εισβολείς στα πλαίσια τής προδοτικής αστικής δημοκρατίας. Δυστυχώς ο Καραμανλής ο γηραιός και ο Μακάριος ως πολιτικοί ηγέτες τής Μάνας Ελλάδος και της Θυγατέρας Κύπρου μας μαζί με τούς συνεργάτες τους είχαν υπογράψει τις Συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου με τις οποίες αναγνώριζαν ως συνεγγυητές για την ασφάλεια τής Κύπρου μας μαζί με την Ελλάδα μας την Μεγάλη Βρετανία και την Τουρκία.

 

Στην Ελλάδα μας από την 21η Απριλίου 1967 την εξουσία ασκούσε η Εθνική Επαναστατική Κυβέρνηση τού Εθνικού Στρατού μας με επικεφαλής τον Γεώργιο Παπαδόπουλο. Όμως δυστυχώς οι ψευτοαγωνιστές τού πολυτεχνείου ρίξανε τον Παπαδόπουλο και φέρανε στην εξουσία τον Ιωαννίδη που δυστυχώς είχε στην αρχηγία των ενόπλων δυνάμεων προδότες αρχηγούς στους οποίους κανείς δεν αναζήτησε ευθύνες για την εισβολή τού Αττίλα στην Κύπρο μας.

 

Ο Μακάριος διαφώνησε κάποια στιγμή με την κυβέρνηση Ιωαννίδη και απαίτησε την έξοδο τού Ελληνικού Στρατού από την Κύπρο. Ο Κυπριακός Στρατός διαφώνησε με την θέση τού Μακαρίου και στην συνέχεια σχηματίστηκε στις 15 Ιουλίου 1974 η εθνική στρατιωτική κυβέρνηση τού Σαμψών μετά από διαβουλεύσεις προσώπων που είχαν προηγηθεί. Ο Σαμψών ήταν γνωστός ήρωας τής ΕΟΚΑ που είχε πολλαπλώς βασανιστεί κατά τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.

 

Ο Μακάριος κατόπιν, αφού εξήλθε τής Κύπρου μας αλώβητος, προσέφυγε στον ΟΗΕ και ζήτησε από τούς ψευτοσυμμάχους την απελευθέρωση τής Κύπρου από τούς δήθεν κακούς Έλληνες εισβολείς. Κι έτσι οι Τούρκοι εφαρμόζοντας την συμφωνία των συμμαχικών τάχα μου εγγυήσεων προχώρησαν στις 20 Ιουλίου 1974 στην στρατιωτική εισβολή με την ονομασία Αττίλας 1 καταλαμβάνοντας ένα μικρό τμήμα τής Κύπρου μας και εν συνεχεία επί Καραμανλή κατέλαβαν τον Αύγουστο τού 1974 το 40% τού κυπριακού εδάφους.

 

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των προδοτών τής αστικής κυβερνήσεως σε Ελλάδα και Κύπρο. Και από το δεν μπορούμε να επέμβουμε γιατί η Κύπρος κείται μακράν τού γηραιού Καραμανλή φτάσαμε στις εξίσου προδοτικές συνομιλίες και εκκολαπτόμενες συνομοσπονδίες. Δυστυχώς τα εθνικά καθεστώτα των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών δεν κατόρθωσαν να υπερνικήσουν την προδοσία δεχόμενα και τα ίδια πλήγματα προδοτικά από επίορκους έως τις μέρες μας.

 

Αλλά και τώρα στις μέρες μας το καθεστώς τής αστικής δημοκρατικής προδοτοκρατίας συνεχίζει τα ολέθρια και θανάσιμα πολιτικά χτυπήματα σε βάρος τού έως σήμερα ελεύθερου Ελληνικού Έθνους. Τούτο ακριβώς συμβαίνει με τις συνομιλίες των ελληνόφωνων νεοταξιτών γραικύλων τής παρούσης κυβερνήσεως με τούς Τούρκους που ζητούν εν πρώτοις αποστρατιωτικοποίηση τού Αιγαίου και χωρικά ύδατα έρευνας και διάσωσης ανατολικά τού 25ου μεσημβρινού με επιτυχία από ένα σκοπίμως άφωνο ψευτορωμέικο.

 

Η Ελλάς των ψευτορωμιών δημοκρατών πολιτικών και με την σύμφωνη γνώμη και σκόπιμη αφωνία όλου τού κατοχικού καθεστώτος οδεύει προκαταβολικά ηττημένη διότι δεν διεκδικεί τίποτα όταν η Τουρκία ζητάει τα πάντα στο ανατολικό Αιγαίο αλλά και την Θράκη ονομάζοντας τούς Έλληνες μουσουλμάνους Τούρκους. Ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων έχει ήδη μιλήσει για υποχωρήσεις στα τεχνικά ζητήματα για να βρεθούν λύσεις που όμως βολεύουν τούς Τούρκους. Και επιπλέον η Ελλάς των ψευτορωμιών δεν έχει θέσει καμία κόκκινη ανυποχώρητη γραμμή σε κανένα ζήτημα ορίζοντας ως τελική διαδρομή το διεθνές δικαστήριο τής Χάγης όπου κερδίζει μόνον αυτός που απαιτεί και υπερασπίζεται τις διεκδικήσεις του.

 

 Όλα αυτά συμβαίνουν όταν ο παγκοσμιοποιητής τύραννος τού αμερικανοσιωνισμού και η Ρωσία οδεύουν προς τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Οι δυτικοί προχωρούν στην στρατοπέδευση χιλιάδων στρατευμάτων πέριξ τής Ρωσίας και πλησίον των εδαφών που έχει απελευθερώσει η Ρωσία στα ανατολικά τής Ουκρανίας. Οι Ουκρανοί πιέζουν στρατιωτικά για λογαριασμό των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στην Κριμαία. Η δε ηγεσία των ΗΠΑ στο επίπεδο τής κλιματικής κρίσης προτείνει ως λύση την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού και τις σύγχρονες μορφές ενέργειας, όπως μάς είπε η Αμερικανίδα αντιπρόεδρος.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, πρέπει να προβούμε στις πράξεις που αποδεικνύουν ότι θέλουμε όντως ως Ελληνικό Έθνος να ζήσουμε. Η Ιστορία μίλησε. Καιρός τώρα να γράψουμε την δική μας Ιστορία εμείς οι Αληθινοί Έλληνες, Απόγονοι Τρανών Προγόνων, Πιστοί πάντα στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Η Αληθινή Εθνικιστική Ελλάς μας δεν συνομιλεί με τούς εχθρούς της. Η Αληθινή Εθνικιστική Ελλάς μας δεν δίδει Γη και ύδωρ στους βαρβάρους και εξουσία στους προδότες. Η Ελλάς είναι προορισμένη να γίνει η ίδια Μεγάλη Δύναμη πρακτικής Ισχύος και Αληθινού Δικαίου. Όποιος επιθυμεί να είναι σύμμαχός μας αποδέχεται πλήρως τα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα.

 

Η διοίκηση τής Ελλάδος από τις Δυνάμεις τού Έθνους και η υπεράσπιση πάσης γης και ψυχής ελληνικής τόσο στην ελεύθερη Ελλάδα όσο και στις προσωρινά αλύτρωτες πατρίδες μας είναι ιερό χρέος και δικαίωμα που κάνεις δεν μπορεί να μάς στερήσει. Η γεωπολιτική αυλή τής Πατρίδος μας είναι Ελλάδα και οι γεωφυσικοί μας πόροι είναι περιουσία των Ελλήνων απόλυτα και ολοκληρωτικά. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες θέλουμε μια μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Ουδείς Έλλην σκλάβος. Λευτεριά σε πάσα Γη Ελληνική, από την Μεγάλη Ελλάδα στα Αδριατικά Νερά έως τον Πόντο και την Ελληνίδα Ανατολή.

 

Οι άρπαγες και εμπρηστές ελληνικών ψυχών και εδαφών, εκφραστές τού αντίχριστου χαράγματος τής ψηφιοποίησης προσώπου και συναλλαγών τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και των συμμάχων της που μάς κουβαλούν λαθροεισβολείς θα ηττηθούν οπωσδήποτε. Η Ελευθερία έχει Εθνική προέλευση Ελληνική και την δικαιούμαστε στον απόλυτο βαθμό. Αυτή είναι η Αληθινή Ελλάς. Και Αληθινή Ελλάς σημαίνει Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός. Καλή ολόχρυση αυγή στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: