ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 26-12-2007.

Μας λένε συχνά για ένα Πολιτικό Καθεστώς που έχει επιβληθεί Παγκοσμίως. Για ένα Καθεστώς που είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούμε και το ονομάζουνε Νέα Τάξη Πραγμάτων. Έτσι απλά, έτσι αφηρημένα. Μας αποκρύβουνε όμως την αληθινή ταυτότητα του Παγκόσμιου Δικτάτορα, του διχαστή λαών και διασπαστή εθνικών κρατών και κυριαρχιών. Το κατά κόσμον όνομα του Ανόμου Ταραχοποιού είναι Νέα Σιωνιστική Τάξη Πραγμάτων. Είναι αυτός ο ίδιος ο Διεθνής Σιωνισμός, η δε «Τάξη» του είναι πανάρχαια και καθόλου Νέα. Ένα αόρατο και συνάμα υπαρκτό Κέντρο Παγκόσμιας Εξουσίας που οι πάντες γνωρίζουν. Φταίει όμως ο εγνωσμένος αντίπαλός μας ή εμείς που αδυνατούμε να δώσουμε στον Ελληνισμό αντάξια ηγεσία; Ο αντίπαλος δεν πρόκειται να μας αγαπήσει κι εμείς ευθυνόμαστε για τα του οίκου μας.

Μας λένε ότι η Ελλάς διαθέτει Δημοκρατικό Πολίτευμα και Ισχυρή Εθνική Κυριαρχία. Να με συγχωρούν, αλλά εγώ δεν διακρίνω τίποτα απ’ αυτά. Πρώτον, για να ασκήσεις απρόσκοπτη πολιτική λειτουργία πρέπει να διαθέτεις υψηλές διασυνδέσεις, πολύ χρήμα για πολλές δουλειές, πατέρα, παππού ή θείο πολιτικό και να είσαι καταδεκτικός στις «τούμπες», δηλαδή να λες το πολιτικό ποίημα που ο Νεοταξισμός σού υπαγορεύει. Ψιλοπράγματα! Δεύτερον, αν είμαστε τόσο ισχυροί, τότε ας μας εξηγήσουν πως γίνεται ένα κρατίδιο της πλάκας σαν τα Σκόπια να μας στριμώχνουν διεθνώς και για ποιο λόγο χάνονται τόσοι πιλότοι μας, ενώ οι Τούρκοι αλωνίζουν σε Αιγαίο και Θράκη.

Προσφάτως σε δελτίο τύπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι ( Ε.Π.Σ.Ε) ο υπογράφων συμπεριλήφθηκα αναφερόμενος ως Ναζιστής. Όπως αναφέρει το ανωτέρω δελτίο τύπου:

Στην «Α1» της 20/10/2007, ο Σπυρίδων Καραχάλιος (κουμπάρος του Γιώργου Καρατζαφέρη, πρώην ηγέτης της νεολαίας του ΛΑΟΣ ΝΕΟΣ, υποψήφιος βουλευτής το 2004 και 2007 και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος το 2002 και 2006) αναφέρεται και αυτός στις εξελίξεις στα Βαλκάνια που καθορίζει η «αληθινή υπερδύναμη του καιρού μας, ο Διεθνής Σιωνιστικός Νεοταξισμός … η Νέα Σιών» και αυτοπροσδιορίζεται ως «γνήσιος Εθνικοκοινωνιστής» (η ελληνική απόδοση της λέξης ναζί). Σ. Καραχάλιος και Α. Γρυπαίος έχουν συγγράψει σειρά άλλων παρόμοιων αντισημιτικών κειμένων.

Σε απάντησή μου στην ιστοσελίδα μου ανέφερα μεταξύ άλλων τα εξής:

Ο αντισιωνισμός κύριοι αντιτίθεται στον Νεοταξικό Ολοκληρωτισμό, στον οποίο μπορεί να μετέχουν είτε Εβραϊκής καταγωγής πολίτες είτε αλλογενείς. Υπ’ αυτή την έννοια σαφώς και είμαι Αντισιωνιστής. Αντιθέτως, ο αντισημιτισμός αντιτίθεται συλλήβδην εναντίον των Εβραίων, πράγμα που ούτε με εκφράζει ούτε το προσυπογράφω. ( Περισσότερα στο ηλεκτρονικό μου ενημερωτικό δελτίο «Πολιτική Άποψις» Σπυρίδωνος Καραχάλιου, ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΣΧΟΛΙΟ, 6-12-2007). Εκτός κι αν διαφωνούν με τον Εβραίο διανοούμενο και Αντισιωνιστή Νόαμ Τσόμσκι.

Τέλος σ’ ότι αφορά τον Εθνικοκοινωνισμό που ενστερνίζομαι και προβάλλω, έχω πολλαπλώς ξεκαθαρίσει ότι αποτελεί την ιδεολογία που κινείται με γνώμονα τα συμφέροντα του Έθνους και της Κοινωνίας των Ελλήνων και την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση των δύο αυτών Δομικών Οντοτήτων του Ελληνισμού. Υποστηρίζω με πάθος το κριτήριο της Κοινής Καταγωγής και της Φυλετικής Καθαρότητας( όμαιμον και ομόφυλον) για τους Έλληνες Πολίτες, την ανάγκη σύνδεσης του Έλληνα με τη Γη που ορίζει για οικολογικούς και γεωπολιτικούς λόγους και την υποχρέωση της αποδόσεως Τιμής προς τους προγόνους και τους απογόνους που προηγήθηκαν και θα εξελίξουν το Γένος των Ελλήνων αντιστοίχως. Αυτή είναι η ιδεολογία μου και δεν θα απολογηθώ σε κανέναν γι’ αυτήν. Άλλοι θα μου απολογηθούν. Το Κοινό Αίμα που ρέει στις φλέβες μας, η Λευκή Ευρωπαϊκή Φυλή που έχει για Γενάρχες τούς Έλληνες, η Ιερότητα τής Ελληνικής Γης( ελεύθερης ή αλύτρωτης) και ο Κώδικας τής Ελληνικής Τιμής είναι Αξίες Ακατάλυτες. Καμία Δημοκρατία δεν ανταποκρίνεται στο χρέος της αν δεν λαμβάνει υπόψη της την θέληση του Ελληνικού Έθνους και Λαού, αν δεν είναι Εθνική και Λαϊκή.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο σχηματισμός μιας Ενιαίας Εθνικοκοινωνικής Παράταξης εδώ, σ’ αυτόν τον Τόπο που γεννήθηκε η ιδεολογία του Εθνικοκοινωνισμού είναι πράξη Εθνικής Ευθύνης και Αναγκαιότητας. Αρκεί να δώσουμε σε κάποιους να καταλάβουν ότι ο βλαπτικός Σοσιαλισμός δεν μπορεί να εξομοιωθεί με τον Ελληνοφόρο Κοινωνισμό, όπως ακριβώς δεν έχει καμία σχέση ο Διεθνισμός με τον Πατριωτισμό. Όλα αυτά βέβαια χωρίς ίχνος ιδεολογικής έκπτωσης και με όσους φορείς διαθέτουν το σθένος να το πράξουν. Ας καθίσουν όλοι οι Πατριωτικοί Φορείς σ’ ένα τραπέζι για τελευταία φορά και όσοι ζωντανοί ας πράξουν το χρέος τους στο όνομα της Ελλάδος και των Ελλήνων.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: