ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


ΑΘΗΝΑ 8-7-2008.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ.

Έφθασε στα χέρια μας ένα πολύ ενδιαφέρον ηλεκτρονικό μήνυμα από Θρακιώτη φίλο και Πατριώτη που αφορά άκρως σημαντική επίσκεψη βουλευτών του τουρκικού κόμματος Εθνικιστική Δράση σε Ροδόπη και Ξάνθη για διενέργεια εκτεταμένων επαφών με κύκλους της μουσουλμανικής μειονότητας που προωθούν τους επίπλαστους τουρκισμούς της Άγκυρας, δημιουργώντας προβλήματα και στην πολιτικοκοινωνική ζωή της περιοχής και στην πλειοψηφία των Ελλήνων μουσουλμάνων. Στο μήνυμα περιλαμβάνεται δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας της Κομοτηνής Ο Χρόνος όπου δίνεται το γενικό στίγμα της επίσκεψης των Τούρκων Εθνικιστών με επισκέψεις σε Έλληνες πολιτειακούς παράγοντες για τα μάτια του κόσμου( θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι ειπώθηκε και τι απάντησαν οι τοπικοί ταγοί της Πολιτείας μας) αλλά και στις παράνομες οργανώσεις τύπου Τουρκική Ένωση Ξάνθης και στον ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ. Σ’ αυτές τις επισκέψεις όπως θα δούμε συνοδός παραστάθηκε ο γενικός πρόξενος Αχμέτ Ριζά Ντεμιρέρ. Σε μια περίοδο που οι τουρκικές προκλήσεις κορυφώνονται με τους απόβλητους της μογγολικής στέπας να κάνουν λόγο για την παρουσία ανύπαρκτης «τουρκικής» μουσουλμανικής μειονότητας στην Ελεύθερη Θράκη Μας αλλά και σε Κω και Ρόδο, με την πίεση για συγκυριαρχία στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος του Αιγαίου να προχωρά μέσω των ζωνών Έρευνας και Διάσωσης και τα πετρέλαια της περιοχής και την εκμετάλλευσή τους, η έλευση των Τούρκων βουλευτών λαμβάνει περαιτέρω κρίσιμες διαστάσεις. Διαστάσεις που έχουν να κάνουν ενδεχομένως με την ψυχολογική πίεση σε βάρος των χριστιανών και μουσουλμάνων αδελφών μας, με την επίβλεψη και την μεγαλύτερη προώθηση της τουρκικής προπαγάνδας, με τον συντονισμό των ενεργειών προβολής των υποτιθέμενων συνθηκών «προβληματικής» διαβίωσης, με τα οικονομικά ταξίματα και την επίδειξη ισχύος της Τουρκίας με την κοινοβουλευτική παρουσία. Όλα τα στοιχεία αυτό καταδεικνύουν. Εμείς από την πλευρά μας να τονίσουμε με ιδιαίτερη έμφαση την φράση Ελεύθερη Θράκη. Αυτό σημαίνει ότι δεν χαρίζουμε κανένα Έλληνα ανεξαρτήτως θρησκεύματος, γιατί πολύ απλά η Θράκη μας κατοικείται μόνο από ΈΛΛΗΝΕΣ. Αν κάποιοι ελάχιστοι, εργαζόμενοι υπέρ των συμφερόντων εχθρικής χώρας, νιώθουν Τούρκοι, υπάρχει σαφώς σε ενέργεια η Συνθήκη της Λοζάνης και μπορούν να τσακιστούν να φύγουν απέναντι και μάλιστα στα βάθη της Ανατολίας. Και τούτο για να μπορέσουν να μας αδειάσουν την γωνιά όταν με την Θεία Θέληση, τους κανόνες Δικαίου και την δύναμη των ελληνικών όπλων εκτοπιστούν απ’ όλες τις σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες: Α. Θράκη, Ίμβρο, Τένεδο, Ιωνία, Κύπρο, Πόντο. Απαράγραπτες παραδοχές του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού είναι ότι αφενός μεν όσα χρόνια και αιώνες κι αν περάσουν το έγκλημα δεν παραγράφεται και το αίμα τιμωρείται, αφετέρου και σ’ αυτήν την περιοχή, όπως και στις άλλες, δεν υπάρχουν χαμένες αλλά αλησμόνητες πατρίδες όπως είπε ο Μακαριστός και Αθάνατος Μέγας Εθνάρχης και Ιεράρχης Χριστόδουλος.

Ας δούμε τώρα το δημοσίευμα της εφημερίδας της Κομοτηνής Ο Χρόνος.


04.07.2008
ΗΡΘΑΝ ΟΙ …ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ
Νέα φουρνιά Τούρκων βουλευτών του κόμματος εθνικιστικής δράσης (ΜΗΡ) στην Κομοτηνή

Οκτώ βουλευτές του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) πραγματοποιούν από χθες επισκέψεις σε Ροδόπης και Ξάνθη με τελικό προορισμό το προσκύνημα στο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη. Οι βουλευτές που αφήσαν τα εσωτερικά αναβράζοντα ζητήματα της χώρας τους ήρθαν να δουν τι συμβαίνει στην Θράκη με την μειονότητα έκαναν κι ένα κύκλο συναντήσεων με τοπικούς πολιτειακούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, οι οποίοι κράτησαν τις επισκέψεις αυτές σε χαμηλούς τόνους.

Νέα φουρνιά Τούρκων βουλευτών του κόμματος εθνικιστικής δράσης (ΜΗΡ) στην Κομοτηνή


Στις εκλογές του 1999, το κόμμα βρέθηκε στη δεύτερη θέση με το 18,1% των ψήφων και 129 έδρες. Συμμετείχε στην κυβέρνηση συνασπισμού του Μπουλέντ Ετζεβίτ με τον Μπαχτσελί να αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου.
ΠΩΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
Όπως μαθαίνουμε οι βουλευτές αυτοί εκπροσωπούν το κυριότερο κόμμα της τουρκικής Ακροδεξιάς που ιδρύθηκε από τον ιστορικό ηγέτη των «Γκρίζων Λύκων», Αλπαρσλάν Τουρκές. Ο τελευταίος, ως συνταγματάρχης, συμμετείχε στο πραξικόπημα του 1960.Τη σημερινή του ονομασία πήρε το 1969, για να τεθεί εκτός νόμου μετά το πραξικόπημα του 1980. Είναι ο κύριος φορέας πολιτικής έκφρασης της παντουρκικής-παντουρανικής ιδεολογίας που έχει οργανωθεί στις Εστίες Ιδεών (Ulku Ocaklari). Ιδρύθηκε εκ νέου το 1993 και μετά τον θάνατο του Τουρκές, το 1997, τα ηνία του κόμματος ανέλαβε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο τελευταίος διατήρησε τον αντιευρωπαϊκό χαρακτήρα του κόμματος, αλλά εμφανίστηκε διαλλακτικότερος και έδωσε νέα πνοή στο ιδεολογικό υπόβαθρο του κόμματος αποκόπτοντας τους δεσμούς με τη Μαφία.
ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ
Στην Ροδόπη είχαν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Δημήτριο Σταμάτη, με το νομάρχη Αρη Γιαννακίδη, με τον δήμαρχο Κομοτηνής Δημήτριο Κοτσάκη. Στην Ξάνθη οι βουλευτές συνοδευόμενοι σε όλες τις επισκέψεις από τον γενικό πρόξενο Αχμέτ Ριζά Ντεμιρέρ επισκέφθηκαν την ΤΕΞ τον ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ κι επέστρεψαν να διανυκτερεύσουν στην Κομοτηνή ενώ το μεσημέρι ταβερνάκι της πόλης μας και το βράδυ έφαγαν σε ταβερνάκι στο Φανάρι.
Μελαχροινή Μαρτίδου

Υστερόγραφο. Σύμφωνα με φωτογραφίες που υπάρχουν στα χέρια μας επισκέψεις έγιναν στην Ένωση «Τούρκων» Διδασκάλων Δυτικής Θράκης, στα γραφεία της παράνομης μουφτείας και στην «Τουρκική» Ένωση Ξάνθης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: