ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 28-7-2008.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εξαπάτηση από αυτή που μπορεί να τύχει ένας ολόκληρος λαός. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απαξίωση για ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα από την διαπίστωση της βαρύτατης παθογένειάς του που παρέχεται από τον λόγο του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα. Λόγος που παρατίθεται ανοιχτά και δημόσια τόσο ενώπιον των επικίνδυνα ανίκανων πολιτικών ταγών και διαχειριστών όσο και των εκατομμυρίων Ελλήνων που ακούν δια της τηλεοράσεως την αναγνώριση του δίκαιου χαρακτήρα της λαϊκής οργής για τα επισωρευμένα δεινά της καθημερινότητας. Ανέχεια, εργασιακή ανασφάλεια, εθνική αβεβαιότητα.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο «κυρίαρχος» πολίτης της Εθνικής Κοινότητας που συντηρεί το σημερινό Κράτος της μιζέριας αγνοείται χαρακτηριστικά και δεν ζητείται η γνώμη του για τίποτα. Και όταν λέμε ότι συντηρεί το Κράτος το εννοούμε κατά κυριολεξία και με την τυπική επαλήθευση του υπουργού Οικονομικών όταν παραδέχεται ότι το 79% των κρατικών εσόδων προέρχεται από τους φόρους και τις εισφορές των μισθωτών και των συνταξιούχων. Παρά ταύτα οι υποστηρικτές της Καθεστηκυίας Τάξεως εξακολουθούν να διατείνονται για το δημοκρατικό χαρακτήρα του ντόπιου εξουσιαστικού συστήματος που πρέπει να διασώσουμε! Για την δική τους δηλαδή βολή και για τα παράλογα προνόμιά τους.

Ας αναρωτηθούμε πότε και για ποιο μείζων ζήτημα της Πολιτείας μας ρωτηθήκαμε. Ρωτήθηκε μήπως ο ελληνικός λαός για την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη, για την διενέργεια της διαστροφικής και ραγιάδικης ελληνοτουρκικής «φιλίας», για την απεθνικοποίηση της παιδείας μας, για τα παζάρια με το όνομα της Μακεδονίας Μας, για την εγκατάλειψη των αλύτρωτων αδελφών μας στις ανθελληνικές διαθέσεις των γειτόνων μας, για την εγκατάλειψη της ελληνικής παραγωγικής μηχανής και την ασυδοσία στις τιμές της αγοράς, για το διαβόητο ευρωσύνταγμα που αλλοιώνει το αυτοδιοίκητο της Πατρίδος μας και μια σειρά κοινωνικών και εθνικών παρεπομένων; Διενεργήθηκε ποτέ υπεύθυνη ενημέρωση και δημοψήφισμα;

Πραγματικά η Δημοκρατία και κυρίως η Εθνική Λαοκρατία δεν κατοικούν σ’ αυτή την χώρα. Στην φετινή επέτειο για την αποκατάσταση της Αοράτου και Ανυπάρκτου Δημοκρατίας στους πολυτελείς κήπους του Προεδρικού Μεγάρου σημειώθηκαν ορισμένα περιστατικά που συνδεόμενα με τις τρέχουσες εθνικές συγκυρίες δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση. Κι αυτό μέσα σ’ ένα κλίμα διαρκούς εγκλήματος που συντηρείται τα τελευταία 34 χρόνια σε βάρος της Κύπρου Μας, που εγκαταλείφθηκε προδοτικά εκτός του ελληνικού εθνικού κορμού προς χάριν της νεκρανάστασης του ενδοτικού φαυλοκρατικού και πλουτοκρατικού συστήματος διοίκησης και ελέγχου. Ας τολμήσουν να ανοίξουν τον διαβόητο φάκελο της Κύπρου κι ας βοηθήσουν το Έθνος δια της εξόδου τους από τα πολιτικά πράγματα συνεπεία επικίνδυνης ανικανότητας.

Στην ίδια εκδήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε δηκτικότατα στα φαινόμενα της διαφθοράς και της γενικευμένης σαπίλας του πολιτικού μας συστήματος, μιλώντας για απόπειρα εκ μέρους κάποιων παραγόντων να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη από την πολιτική. Έκανε λόγο για δικαιολογημένη οργή και δυσπιστία του λαού, ενώ επισήμανε με τον τρόπο του τους κινδύνους που διατρέχει το σύστημα διακυβέρνησης της χώρας. Την ίδια ημέρα που συνέβαιναν αυτά στους προεδρικούς κήπους, στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος οκτώ συμπολίτες μας έχαναν την ζωή τους επειδή το ύψιστο λαϊκό δικαίωμα στην εργασία έχει καταστεί κενό γράμμα από εκείνους που αντιμετωπίζουν τον πολίτη της Εθνικής Κοινότητος ως ψηφοφόρο και κλακαδόρο ραγιά. Εν τούτοις οι κεραυνόπληκτοι υποτίθεται και συλλαμβανόμενοι να «βουτάνε» το μέλι της εξουσίας ταγοί «μας», συνέχισαν ακάθεκτοι την πορεία τους προς τους μπουφέδες!

Αλλά και στο ζήτημα των Σκοπίων η ανοχή στα νεοταξικά τερτίπια, η ανέξοδη μεγαλοστομία άνευ οφέλους της Πατρίδος μας από την πολιτική τάξη και η ανόητη εμπιστοσύνη στους διεθνείς φορείς που συντηρούν τους «μακεδονισμούς» των απογόνων των Βουλγάρων Κομιτατζήδων και τους λοιπούς ανθελληνισμούς, έχουν ήδη δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο Έθνος μας. Ο πρόεδρος της ΕΕ και ευνοούμενος του Διεθνούς Συστήματος Μπαρόζο, ακυρώνοντας την όποια τάχα μου κοινοτική αλληλεγγύη, δήλωσε αναρμόδιος να επιληφθεί του θέματος της υποτιθέμενης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα. Μέσα σ’ αυτό το νοσηρό και αντεθνικό περιβάλλον γίνεται εξόχως κατανοητή και εθνικά ωφέλιμη η κίνηση των Πατριωτών Εθνικιστών και Ελληνόψυχων της Χρυσής Αυγής και του Στόχου που έφραξαν το δρόμο προς την Ελληνική Μακεδονία, την Φλώρινα και την Μελίτη ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία στα σκοπιανά ενεργούμενα του μισελληνικού πανσλαβισμού που ήθελαν να διαλαλήσουν την φτιαχτή «μακεδονική» τους πραμάτεια και προπαγάνδα και να ανασύρουν μνήμες από την ψευτοεπανάσταση του Ίλλιντεν που γνώρισαν την ήττα οι προγονοί τους.

Είναι πέρα για πέρα αναμφισβήτητη η μεγάλη επιτυχία της Εθνικοκοινωνικής Παράταξης. Ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής και του Στόχου είναι θρίαμβος που επετεύχθη στο όνομα της Αιωνίου Ελλάδος και των Ελλήνων. Κόντρα σε στοχευμένα τρομοκρατικά χτυπήματα. Οι νοσηρές δυνάμεις του Διεθνισμού έχουν κηρύξει έκπτωτο τον λαό από την θέση του καθοδηγητή του Ελληνικού Έθνους. Η πολιτικάντικη υποκρισία πρέπει να λάβει οριστικό τέλος και η Ελλάς να αναγεννηθεί. Με την αμφισβήτηση των σημερινών εξουσιαστικών δομών και την επιβράβευση των Δυνάμεων της Εθνικολαϊκής Ιδέας. Με συνεχή επαναστατική και πολιτική παρουσία. Με διαρκή ενημέρωση του ελληνικού λαού και σπάσιμο της συνομωσίας της σιωπής. Για μια Μεγάλη Ελλάδα με τους Έλληνες στην εξουσία.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: