ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ 9-12-2008.

Η τραγικότητα των στιγμών που ζούμε ξεφεύγει από κάθε ανθρώπινο όριο και η κοινή λογική με την χρηστή πολιτική διοίκηση υπέρ των πολιτών και του Εθνικού Κράτους φαίνεται ότι έχουν πάρει διαζύγιο. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις λειτουργούν σε βάρος της Εθνικής Εργατικής Τάξης, της Ελληνικής Νεολαίας και των συμφερόντων του Ελληνικού Έθνους.

Κάθε υγιές Έθνος που δομεί το Κράτος με κανόνες κοινωνικής ομαλότητας και συνοχής και όρους εθνικής ασφάλειας και υπεροχής στηρίζεται στην ενίσχυση του γηγενούς παραγωγικού ιστού και στην διαπαιδαγώγηση των νέων ανθρώπων με στόχους πρωταγωνιστικούς και σχέσεις εμπιστοσύνης. Δυστυχώς σ’ αυτούς τους κομβικούς τομείς όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις έχουν αποτύχει οικτρά.

Στο θέμα του αναπτυξιακού αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολης οι εργασίες της κατασκευής έχουν βαλτώσει για τα καλά. Στην Βουλγαρία έχουν εκδηλωθεί κινήσεις αναβολής του έργου με πρωτοβουλία ενός «ακροδεξιού» κόμματος. Στην Ελλάδα οι συνιστώσες της Εκσυγχρονιστικής και της Άκρας Αριστεράς συμπάσχουν με τους ιδεολογικούς αντιπάλους τους με ανακοινώσεις για οικολογικές «ανησυχίες», επικλήσεις για απώλειες εργασιών ( με την πλήρη όμως κάλυψή τους για την κατάληψη εργασιακών θέσεων από τους λαθρομετανάστες) και με αμφισβήτηση της ενίσχυσης της γεωπολιτικής μας επιρροής. Θέσεις που εξυπηρετούν τους νεοταξικούς σκοπούς.

Επιπλέον ο θάνατος ενός δεκαεξάχρονου ελληνόπουλου στα τελευταία επεισόδια που προκάλεσαν οι γνωστοί πασίγνωστοι της αναρχικής ψευδοεπανάστασης που λυμαίνονται την περιοχή των Εξαρχείων μόνο θλίψη και οδύνη μπορεί να προκαλέσει. Θλίψη γιατί ο αδόκητος χαμός του ολοκλήρωσε το έγκλημα που συντελέστηκε με την πνευματική του αιχμαλωσία από τους εχθρούς του Έθνους και του Λαού που καίνε σημαίες και περιουσίες. Και οδύνη γιατί οι νεαροί βλαστοί της Ελλάδος αποτελούν την ιερότερη επένδυση αυτού του τόπου. Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να τους παρέχει γνώση και εργασία και όχι παραπλάνηση και ανεργία. Αυτά είναι ύψιστα δικαιώματα του ανθρώπου.

Τα παιδιά του Ελληνικού Έθνους, είτε υπηρετούν στην αστυνομία είτε είναι μαθητές οφείλουμε να τα προστατέψουμε. Είναι σαφές ότι οι κάθε λογής εστίες αναρχικής ψυχεμπορίας πρέπει να κλείσουν και αν χρειαστεί να διερευνηθεί ο ρόλος κάποιων καθοδηγητών τού ολέθρου. Η δε αστυνομία πρέπει να απαλλαγεί από ανούσιες πολιτικές ηγεσίες και να καθοδηγείται από ένα επιτελείο ικανής φυσικής ηγεσίας. Και φυσικά η άσκηση της εθνικής επενδυτικής δραστηριότητας πρέπει να υπακούει στην αύξηση της γεωπολιτικής μας επιρροής, της εργασιακής επάρκειας και της εθνικής ασφάλειας. Με μια πολιτική Εθνικής και Κοινωνικής αντίληψης, όπως προτάσσει ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο .Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: