ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ 11-3-2009.

Πολύ μελάνι έχει χυθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από την δημιουργία κλίματος συνεργασιών των πολιτικών δυνάμεων του τόπου. Συζητήσεις ατέρμονες και παραφιλολογίες που συναντούν προσχώματα στην διόγκωση των κοινωνικών αδιεξόδων και της λαϊκής δυσαρέσκειας. Δεν σκοπεύουμε βέβαια να προσπεράσουμε την ανάγκη της εθνικής συνεννόησης. Οι συνεχείς πιέσεις που δέχεται η Πατρίδα μας στα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά ζητήματα είναι πρωτόγνωρες σε ένταση και πυκνές σε εμφάνιση. Οι δε κίνδυνοι αφορούν ολόκληρο τον ελληνικό λαό αδιακρίτως.

Είναι τελείως διαφορετική διαδικασία πάντως η σύγκλιση σε επίπεδο εκλογικής αναμέτρησης από την κοινή εργασία επάνω στην αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων σε βάρος του Έθνους. Εδώ ακριβώς έγκειται η σκόπιμη παρεξήγηση που αποσκοπεί στην ανάσχεση της ανακάμψεως του Εθνικού Κράτους από την αρνητική δράση της αλαζονικής εγχώριας εξουσίας. Μέσα στην αβάσιμη και υποκριτική αυτοπεποίθηση των κομμάτων της Καθεστηκυίας Τάξεως για την αυτοδύναμη υπερίσχυσή τους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, κυρίως για λόγους ψυχολογικού επηρεασμού και αποπροσανατολισμού των μαζών, έχει ξεκινήσει μια επιλεκτική διαρροή για τις λεγόμενες συμβατές συμμαχίες και την απόρριψη των λεγομένων άκρων.

Η πρόταση για την άρση των αδιεξόδων και την απόκρουση της επερχόμενης οικονομικής κρίσης από τον Αρχηγό του ΛΑ. Ο. Σ Γ. Καρατζαφέρη συναντά απίστευτο εύρος ερμηνειών. Έτσι λοιπόν έχουμε ένα σενάριο που μιλάει για την επίτευξη παρασκηνιακής συμφωνίας για ευρεία μετεκλογική συνεργασία στο διάστημα που θα ακολουθήσει τις εθνικές εκλογές. Έχουμε μερίδα στελεχών της ΝΔ να επικροτούν την στάση του ΛΑ. Ο. Σ στην ανάγκη για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και κάποιους άλλους να ζητούν περισσότερα πράγματα, διενεργώντας χρέη προξενητή. Έχουμε επιπλέον τους κριτές των πάντων και της ανελεύθερης ιδεολογικής έκφρασης να μιλούν για την ύπαρξη ακραίων φωνών.

Πρέπει να καταστεί σαφές προς τον ελληνικό λαό ότι οι πραγματικοί ακραίοι είναι εκείνοι που δεν σέβονται την Εθνική Εργατική Τάξη και Επιχειρηματικότητα, που μισούν τους εθνοφυλετικούς δεσμούς του λαού μας, που ξεπουλάνε τα εθνικά δίκαια και την ιστορία μας, που θέλουν την Ελλάδα παγκόσμιο αφοδευτήριο δυστυχίας, που διαλύουν την κοινωνική συνοχή και ανέχονται την δολοφονία των παιδιών της Ελλάδος, που θέλουν ανοιχτά σύνορα και εργασιακά δικαιώματα για πάντες πλην Ελλήνων. Οι πραγματικοί ακραίοι, οι αληθινά επικίνδυνοι είναι οι υποστηρικτές της Παγκοσμιοποίησης και του Διεθνιστικού Νεοταξισμού σε κομματικό και προσωπικό επίπεδο.

Και είναι από την άλλη πλευρά οι πολιτικές δυνάμεις της Εθνικής Πίστης και της Κοινωνικής Συμμαχίας που αγωνίζονται για την ευημερία του λαού και την θωράκιση Έθνους και Κοινωνίας. Και βέβαια αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο με την χρηματική άνεση ούτε αποτελεί η κατάσταση της οικονομίας μας τον μοναδικό προβληματισμό. Είναι και η πρωτοφανής και παντοειδής έξαρση της εγκληματικότητας που έχει τινάξει τα σχετικά στατιστικά δεδομένα στα ύψη. Κάτω από το βάρος της σκόπιμης επαναδραστηριοποίησης των παραβατικών στοιχείων της κοινωνικής ανωμαλίας που συμπίπτει στοχευμένα με το σχέδιο της διεθνούς οικονομικής λεηλασίας, η κυβέρνηση αποφάσισε να ζητήσει την εφαρμογή διακομματικού σχεδίου δράσης. Με την διαφορά ότι ενώ η ίδια στηρίζεται στο εισπρακτικό μέρος της υπόθεσης και τους ασφυκτικούς κοινοτικούς δημοσιονομικούς όρους, ο Πρόεδρος του ΛΑ. Ο. Σ Γ. Καρατζαφέρης καταθέτει ουσιαστικές προτάσεις για την κίνηση της ρευστότητας και της παραγωγικότητας.

Και ξάφνου ένα δραματικό γεγονός ήρθε να αφυπνίσει την κουρασμένη κοινωνία μας. Ένα τριανταεξάχρονο παλικάρι που είχε λίγες ημέρες που είχε γίνει πατέρας και που ευρισκόμενο εκτός υπηρεσίας σε φιλικό του πρόσωπο αντελήφθη την διάπραξη μιας ληστείας. Δίχως την παραμικρή δεύτερη σκέψη και άνευ δισταγμού ο σπουδαίος αυτός Έλληνας κυνήγησε τον δράστη, τον πρόλαβε και προσπάθησε να τον συλλάβει, όταν το μίασμα πυροβόλησε τον αστυνομικό και του στέρησε την ζωή. Για να έρθουν με δραματικό τρόπο τα προβλήματα της αστυνομίας μας στην επικαιρότητα. Περιορισμός της χρήσης του όπλου, ακατανόητες εντολές για παθητική άμυνα, ελλιπής εξοπλισμός, επικίνδυνες προτάσεις για την πρόσληψη αλλοδαπών αστυνομικών! Από την μια πλευρά γίνεται λόγος για την αλλοδαπή εγκληματικότητα και από την άλλη οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς κάνουν λόγο για αλλοδαπούς αστυνομικούς.

Εμείς σεβόμενοι τον ηρωικό θάνατο του παλικαριού και κοιτώντας στα μάτια τής ψυχής την οικογένειά του οφείλουμε να αποδώσουμε τις οφειλόμενες τιμές στον άφθαστο σθένος του και το δικαίωμα των δικών του ανθρώπων στη ζωή. Οφείλουμε να αποδώσουμε στα Ελληνόπουλα την Πατρίδα και τα ευεργετήματά της, γιατί πολύ απλά η Ελλάς ανήκει μόνον στους Έλληνες. Είμαστε διατεθειμένοι να προασπίσουμε τα θεμελιώδη αγαθά της ανθρώπινης ζωής, της εργασιακής επάρκειας, της οικονομικής αυτοτέλειας και της εθνικής θωράκισης μέσα από την όρθωση ενός πολιτικού πατριωτικού τείχους. Ο ΛΑ. Ο. Σ είναι ένα εθνικό και κοινωνικό κόμμα που ενδιαφέρεται σαφέστατα για την ανάπτυξη και την ισχυροποίηση της Πατρίδος μέσα από την αυτόνομη ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών, ενώ δύναται να συνεργαστεί με όποιες φωνές επιθυμούν την αποφυγή των μεγάλων εμποδίων του καιρού μας. Σε καμία περίπτωση δεν πίπτει η σημαία της Εθνικής Κοινωνικής Παράταξης, γιατί αυτό επιβάλλει η θυσιαστική ιστορία μας και τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους και Λαού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: