ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΘΗΝΑ 15-4-2009.

Διάχυτη κυριαρχεί ανάμεσα στον λαό μας η στερεή πεποίθηση ότι η Ελλάς δεν έχει να συναντήσει τον μεγαλύτερο φόβο της σε κανένα εξωτερικό εχθρό περισσότερο όσο στην ίδια την υποτιθέμενη «υπεύθυνη» πολιτική της ηγεσία. Μια ηγεσία που εμφανίζεται εξόχως ανεύθυνη όταν κομπορρημονεί για τα επιτεύγματα που πετυχαίνουν τα παιδιά της Πατρίδος εντελώς μόνα από εθνική αγάπη και προσήλωση άνευ αστικών αστείων εντολών, ενώ λίγο πριν έχει για μια ακόμη φορά σκύψει υποτελώς τον αυχένα στον παγκόσμιο «αφέντη». Την ίδια στιγμή οι χαμογελαστοί πολιτικοί ταγοί που λίγο πριν έχουν συγκρουσθεί με βλέμμα δήθεν βλοσυρό μπρος στις κάμερες και τα κοινοβουλευτικά έδρανα για τις υποκριτικές ανάγκες που περιλαμβάνει το σενάριο ενός κάκιστου πολιτικάντικου θιάσου, μεταθέτουν αλλήλως τις ευθύνες και καλύπτουν την συνολική υποχωρητικότητά τους ρημάζοντας τις ελευθερίες Έθνους και λαού.

Πραγματικά, δεν έχουμε ανάγκη την παρουσία βαρβάρων και εχθρών όταν ο λάκκος μας σκάβεται από μέσα. Αλλά και από τα χρηματικά δανεικά χειρότερο είναι να ζεις με δανεικές πράξεις που δεν μπορείς να νιώσεις, αλλά τις έχει απόλυτη ανάγκη όπως το έδαφος χρειάζεται την ευεργετική παρουσία του νερού. Κάτι τέτοιο συνέβη όταν ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής συνοδευόμενος από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης επισκέφτηκε στον ναύσταθμο Σαλαμίνας το πλήρωμα της Φρεγάτας Ψαρά προκειμένου να πέμψει τις ευχαριστίες και να συγχαρεί τους ναύτες μας για την επιτυχή περαίωση της αποστολής τους στον κόλπο του Άντεν και τις ακτές της Σομαλίας υπέρ της ασφαλούς ναυσιπλοΐας. Σε μια ένδειξη σεβασμού και τιμής που απηχεί τα αισθήματα ολοκλήρου του λαού. Όμως κ. Πρωθυπουργέ οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν πάντοτε το καθήκον τους αιώνες τώρα όταν η πολιτική ηγεσία ανέχεται τις προσβολές και τις επιθετικές ενέργειες των «συμμάχων» Τούρκων, όπως την στιγμή που ενώ εσείς βρισκόσασταν στον Ναύσταθμο, οι Τούρκοι την ίδια ακριβώς ώρα προέβαιναν σε αλλεπάλληλες επιθετικές ενέργειες και παραβιάσεις από αέρος που απέκρουαν οι ηρωικοί μας πιλότοι.

Αλλά και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως στην απαντητική επιστολή προς την ηγεσία του ΚΚΕ για την διαμάχη του με τον Θ. Πάγκαλο στιγματίζει τις ίσες αποστάσεις που κρατάει το κομμουνιστικό κόμμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ ως ένδειξη έμμεσης κυβερνητικής στήριξης. Παράλληλα ο κ. Παπανδρέου αναφέρεται στο καθολικό δικαίωμα της ερμηνείας των ιστορικών γεγονότων και μέμφεται στην ουσία τον ρόλο του ΚΚΕ. Όμως την ίδια στιγμή επιδιώκει τον πολιτικό συνεταιρισμό του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος που αποδέχεται τις «μακεδονικές» ιδιότητες του ψευδοκράτους των Σκοπίων, καλοβλέπει την μερική τουλάχιστον απελευθέρωση των ναρκωτικών, ενώ παράλληλα συναντώνται «προοδευτικά» σε διάφορα ανθελληνικά σχέδια τύπου Ανάν. Επιλογές που καταρρακώνουν την κυριαρχία της Πατρίδος και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Μήπως η Ελληνική Κεντροαριστερά έχει αποδεχθεί την ελαστικότητα του Εθνικού Κράτους; Προφανέστατα.

Παράλληλα οι καταγγελίες που δημοσιοποιούνται για την χρήση διαφημιστικών αφισών γνωστής εταιρίας τηλεφωνίας σε διάφορα σημεία των Αθηνών αποκλειστικά στην αλβανική γλώσσα προβληματίζουν ορθά για την χρησιμότητα και την σκοπιμότητά τους. Έχουμε την εντύπωση ότι η Ελλάδα κατοικείται ακόμη από Έλληνες που επιλέγουν με εκλογικές διαδικασίες Έλληνες στο γένος για να τους κυβερνήσουν. Τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Γιατί σίγουρα ο λαός μας επιθυμεί να εξακολουθήσει η Ελλάς να ανήκει στους Έλληνες. Κι αυτό παρά την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας. Με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα των λίγων και επικράτηση των δικαιωμάτων των περισσότερων.

Ουδείς αρνείται την έννοια και την ύπαρξη της επιχειρηματικότητας. Και φυσικά δεχόμαστε την διαφορετικότητα της πολιτικής άποψης. Όμως η Ελλάς είναι μια και ενιαία με αποκλειστικό κριτήριο την ελληνικότητα και τον συναφή φυλετικό παράγοντα. Το Κράτος υφίσταται για να υπηρετεί τον λαό και να μετουσιώνει την κατίσχυση του Έθνους. Και αυτά τα στοιχεία εννοούμε να προπορεύονται εις μάτην του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και προς δόξαν του Ελληνισμού σε πλήρη εφαρμογή της Ιδεολογίας του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: