ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΑΘΗΝΑ 29-4-2009.


Μέσα σ’ ένα περιβάλλον πλήρους εσωστρέφειας και διάλυσης των πολιτικών δομών του Κράτους που θυμίζει έντονα την πτώση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ή το ξεπούλημα ενός ημιθανούς καταστήματος, η κυβέρνηση μοιάζει να προσπαθεί να σηκωθεί από έναν λήθαργο στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης την στιγμή που η εξωτερική πολιτική παραμένει πιστή στην δουλικότητα και την υπονόμευση του μέλλοντος της Ελλάδος. Βέβαια εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια αυτοκρατορία, αλλά με την πλέον επιθετική εξαχρείωση των ηθών και φυσικά η Ελλάς δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίζεται σαν το κατάστημα κανενός.

Μέσα στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για μια σειρά υπόγειων συναλλαγών που χαρακτηρίζουν πλέον την ουσιαστική πλευρά του σημερινού πολιτικού συστήματος σε σχέση με το χρήμα, διαφαίνεται μια σαφής τάση να οδηγηθεί η χώρα σε μια πρόωρη εθνική εκλογική αναμέτρηση. Εν τούτοις δύο ακόμη παράγοντες που μέλλουν να οδηγήσουν τα πράγματα προς την αναμενόμενη πολιτική αλλαγή είναι η μεθοδευμένη αποτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής και η εμβάθυνση της απειλής της κοινωνικής μας συνοχής από την καθοδηγούμενη λαθρομετανάστευση. Δύο παράγοντες που κατά το συστημικό δοκούν είτε αποκρύπτονται από τον λαό είτε «ανακαλύπτονται» αίφνης.

Υποτίθεται ότι ο επίπλαστος δεξιός χαρακτήρας της κυβερνήσεως Καραμανλή επιτάσσει την προάσπιση της ταυτότητας και των παραδόσεων του ελληνικού λαού. Όμως ακόμα και η παραμικρή επίκληση στο όνομα της Ελληνικής Δεξιάς φαίνεται ότι έχει αποκλειστεί με ρητή κομματική εντολή. Έλα όμως που ο ελληνικός λαός είναι βαθιά δεμένος με την εθνική ψυχή και ενσυνείδητα πιστός στην καθαρότητα της Πατρίδος του. Ιδού ο λόγος που το υπουργείο εσωτερικών του Πάκη Παυλόπουλου βγάζει στην δημοσιότητα μια έκθεση που αφορά την έκρηξη της λαθρομετανάστευσης κατά το έτος 2008.

Στην προαναφερόμενη έκθεση δεν γίνεται βέβαια λόγος για τις σαφείς αποδείξεις του δόλου που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο φαινόμενο ούτε στα υπαρκτά στατιστικά δεδομένα που αναφέρονται στην συντριπτική αριθμητική υπεροχή των παρανόμων μεταναστών έναντι των ελάχιστων νόμιμων. Δεν διακρίνουμε επιπλέον την περιγραφή των τόπων προέλευσης των λαθρομεταναστών που είναι κυρίως χώρες με ισλαμική θρησκευτική παράδοση ή παραδοσιακή έχθρα έναντι του Ελληνισμού. Ωστόσο γνωστοποιείται ότι πέρυσι συνελήφθησαν περισσότεροι από 146000 παράνομοι μετανάστες και 2211 δουλέμποροι από τις ελληνικές αρχές.

Στην ίδια έκθεση γίνεται λόγος ότι η Τουρκία, από την οποία περνάνε στην χώρα μας οι περισσότεροι λαθρομετανάστες, παρότι έχει υπογράψει συμφωνία για την επανεισδοχή τους στις χώρες προέλευσης, τα τελευταία επτά χρόνια δεν δείχνει καμία διάθεση συνεργασίας. Τα σκάφη του τουρκικού λιμενικού που έχουν μεταφέρει λαθρομετανάστες, τα κυκλώματα των Τούρκων δουλεμπόρων και η παλιά ρήση του μακαρίτη Οζάλ να σταλούν περισσότεροι εξαθλιωμένοι ξένοι στην Ελλάδα για να μας τελειώσουν ολοκληρώνουν την προαναφερθείσα εικόνα. Και όμως τα κατεστημένα κόμματα μιλάνε ακόμη για μια «ευρωπαϊκή» Τουρκία.

Η διαρκής αναποτελεσματικότητα πάντως της πολιτικής ηγεσίας καταγράφεται από τις περίεργες καταγγελίες για τον ξυλοδαρμό ενός λαθρομετανάστη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού και τις έρευνες για τον εντοπισμό δύο αλλοδαπών δουλεμπόρων που ξέφυγαν από το κρατητήριο του λιμεναρχείου της Ηγουμενίτσας. Επιπλέον οι γνωστές συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών με ολόκληρα οπλοστάσια για τον έλεγχο των εγκληματικών κυκλωμάτων έχουν ήδη μεταφερθεί ακόμη και στα Ιωάννινα. Η συνεχιζόμενη εστίαση στον ελληνικό βορρά δημιουργεί μια πρόσθετη επισφάλεια για την εθνική μας κυριαρχία.

Η διαρκής υποχωρητικότητα και η διενέργεια αλλοπρόσαλλων και εθνικά ασύμφορων κινήσεων στις εξωτερικές μας σχέσεις υπονομεύουν περισσότερο τα εθνικά μας συμφέροντα και την ασφάλεια. Η απόφαση για την συμμετοχή μας στην στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ στην Γεωργία με την παρουσία σ’ αυτήν των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» και η ελληνική παρουσία στην Βουλγαρία για τα ενεργειακά ζητήματα σε μια κατεύθυνση που έχει προδιαγράψει ο Νεοταξικός παράγοντας υπέρ του αμερικανικών συμφερόντων αγωγού Ναμπούκο έχει δημιουργήσει έναν λογικό εκνευρισμό σε βάρος μας στην ρωσική πλευρά. Πρόκειται για μια σειρά ενεργειών που προσδίδουν επιχειρήματα υπέρ των εχθρών μας, ακόμη κι αυτών των Σκοπιανών.

Επιπλέον η ανθελληνική φιέστα που διοργανώθηκε στην Ξάνθη από τουρκικούς και σκοπιανούς κύκλους για δήθεν θρησκευτικούς λόγους, όχι βέβαια για τον εορτασμό της γέννησης του Μωάμεθ αλλά για την γιγάντωση των ανθελληνικών ορέξεων, δυσκολεύει εκ των έσω την εξυπηρέτηση των εθνικών μας συμφερόντων. Αλλά και στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού μας στην Αλβανία τα ελληνικά δώρα δεν συνοδεύτηκαν από αντίδωρα υπέρ του σεβασμού των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών και την δικαίωση του διωχθέντος Δημάρχου Χειμάρρας Β. Μπολάνου.

Η εκλογική διαδικασία που κάποιοι φέρνουν πιο κοντά πρέπει να αξιοποιηθεί ως μέσο καθάρσεως της ύβρεως και της προσβολής σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. Αυτές οι εκλογές πρέπει να οδηγήσουν σε μια Εθνική και Κοινωνική Ελλάδα που θα ανήκει μονάχα στους Έλληνες, ενωμένους και δυνατούς στον δρόμο για μια Μεγάλη και Αληθινά Ελεύθερη Πατρίδα. Όποτε κι αν αυτές προκύψουν, με πρώτες τις κρίσιμες για το μέλλον μας Ευρωεκλογές με τον έλεγχο των κέντρων λήψεως αποφάσεων με μπροστάρη τον ΛΑ. Ο. Σ και τον Αρχηγό Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: