ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 26-4-2009.

Όλοι σήμερα συμφωνούν ότι η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων, εσωτερικού και εξωτερικού ενδιαφέροντος, που χρήζουν άμεσης πολιτικής αντιμετώπισης και επίλυσης προς όφελος του Έθνους και του λαού μας. Το πρόβλημα είναι ότι ενδέχεται να μην βρεθούν αριθμητικά και ποιοτικά επαρκείς πολιτικοί να δώσουν λύσεις και διέξοδα στα σημερινά αδιέξοδα, αφού το κυνήγι της διαφθοράς, των κρυφών συναλλαγών, των υπό διερεύνηση χρηματοδοτήσεων, των ευνοιοκρατικών αντιμετωπίσεων και των εκβιασμών θα συμπαρασύρει κάμποσους κάλπικους σωτήρες.

Στις μέρες μας βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο με διεθνείς στοχεύσεις που αποσκοπεί στην άμβλυνση των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και την πτώση του Εθνικού Κράτους για την εκχώρηση των εξουσιών κάθε μορφής επάνω στην ανθρωπότητα σε μια αντεθνική και αντιλαϊκή παγκόσμια εξουσία. Το μεγάλο όνειρο του Διεθνιστικού Νεοταξισμού γίνεται μέρα με την μέρα ο εφιάλτης των λαών. Δεν συνιστά καθόλου υπερβολή να πούμε ότι και στην Πατρίδα μας το Κράτος κινείται ενάντια στα συμφέροντα του Έθνους, ενάντια στα δίκαια των Ελλήνων.

Στην Ελλάδα έχουμε ζήσει όλες τις μεθοδευμένες αποσταθεροποιήσεις. Έχουμε βιώσει τον εσωτερικό πόλεμο με εξωτερικές οδηγίες σε βάρος της Εκκλησίας Μας για τον περιορισμό της ορθοδόξου συνειδήσεως έως και την πρόσφατη επίδειξη τρομοκρατικών διαθέσεων σε βάρος ναών μας, τις όμοιες επιθέσεις επί δικαίων και αδίκων τόσο σε βάρος της αστυνομίας όσο και της δικαιοσύνης, αλλά και τις προκλήσεις σε βάρος της ιστορίας, της εθνικής μας ακεραιότητας και των δικαίων που μάς αμφισβητούνται από την ηττοπάθεια και τον ενδοτισμό των ταγών μας και τον μισελληνισμό των «συμμάχων».

Όταν το Κράτος μας ανέχεται και επαυξάνει την παρουσία πλήθους λαθρομεταναστών την στιγμή που οι πράξεις πολλών εξ αυτών εξυπηρετούν τα σχέδια εκείνων που θέλουν την συρρίκνωσή μας ή εκφράζουν ένα μίσος σε βάρος της Ελλάδος, ο υπουργός εσωτερικών Παυλόπουλος τολμά να μιλάει για την αντικατάσταση τού κριτηρίου του αίματος και τού εθνικού εδάφους από τον ψυχισμό της επιθυμίας για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. Και ενώ βάζουμε τον εχθρό από την νέα κερκόπορτα που ανοίγουν οι δικοί μας ολετήρες, αρνούμαστε να ορθώσουμε ανάστημα στους εκφραστές της άθλιας Παγκοσμιοποίησης.

Ο ετεροχρονισμένος δήθεν εορτασμός της γεννήσεως του Μωάμεθ σ’ ένα μεγάλο κλειστό γυμναστήριο της Ξάνθης με εκφώνηση ανθελληνικών λόγων για την τουρκοποίηση της μουσουλμανικής κοινότητας της Θράκης μας την ώρα που δεν παρέχονται χώροι για πολιτισμικές εκδηλώσεις στους αδελφούς μας Πομάκους εκφράζει ένα δειλό και επικίνδυνο Κράτος. Ένα Κράτος που σίγουρα δεν είναι Κραταιό, που δεν ασκεί ίχνος δυνάμεως υπέρ των Ελλήνων. Είναι άξιο απορίας τι φοβάται ακριβώς η πολιτική μας τάξη από την Τουρκία την στιγμή που η Γαλλία της δείχνει για μια ακόμα φορά την έξοδο από την Ευρώπη με την πλήρη υποβάθμιση της τελευταίας συνόδου ΕΕ – Τουρκίας ως μιας ασήμαντης συνάντησης και την υπόμνηση της αρνητικής άποψης περί εισδοχής του Προέδρου Σαρκοζί.

Η καθοδηγούμενη τουρκολαγνεία πάντως φάνηκε και στην επίσκεψη τού Πρωθυπουργού Καραμανλή στην Κύπρο και τον Πρόεδρο Χριστόφια μετά την επικράτηση στις ψευτοεκλογές των Κατεχομένων τού Γκρίζου Λύκου Ερόγλου. Παρά την παραδοχή τού τουρκικού καπελώματος των δήθεν προσπαθειών επίλυσης τού κυπριακού ζητήματος και το αίτημα τού κυπριακού τύπου και λαού για αλλαγή στρατηγικής προς όφελος τού Ελληνισμού, οι διζωνικές δικοινοτικές παγίδες και ο εξευρωπαϊσμός της Τουρκίας ακουστήκαν εκ νέου από τους δύο ηγετίσκους. Αλλά και στην Β. Ήπειρο ο αποκλεισμός από τα πολιτικά δρώμενα και το κυνήγι τού Δημάρχου Χειμάρρας Β. Μπολάνου από τους «φίλους» μας Αλβανούς αποσκοπεί στο περαιτέρω κλείσιμο της τανάλιας σε βάρος ολοκλήρου τού Ελληνικού Έθνους.

Όμως οι γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται, αλλά κόβονται από προσωπικότητες που έχουν ψυχή και υπηρετούν τους λαούς τους. Γενναία παρέμβαση έκανε για μια ακόμη φορά ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή την προκλητική σύνοδο της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ που θα λάβει χώρα στην Πατρίδα μας από τις 14 έως τις 16 Μαΐου στο ξενοδοχείο «Αστέρας Βουλιαγμένης». Στο ανακοινωθέν που εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ως εγκληματική οργάνωση τού Διεθνούς Σιωνισμού, μια «υπερστοά», ένα αίσχιστο διευθυντήριο παγκοσμιοποιήσεως που απεργάζεται την διάλυση του Έθνους – Κράτους και την προώθηση στις μάζες της ιδέας της αναγκαιότητας μιας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης. Πραγματικά, κανείς δεν γνωρίζει τις ακριβείς συζητήσεις αυτής της Λέσχης και το πέρας αυτών ακολουθείται πάντοτε από δυσάρεστα και ανθελληνικά πολιτικά δρώμενα.

Χρειαζόμαστε επειγόντως μια αλλαγή καθεστώτος που θα ανακτήσει την Εθνική μας Αξιοπρέπεια και θα ξανακάνει αυτή την Πατρίδα Γη των Ελλήνων. Που δεν θα επιβραβεύει τους κλεπταποδόχους, όπως μαθαίνουμε για την πρόσκληση στα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακροπόλεως που πρόκειται να γίνουν στις 20 Ιουνίου προς τους βρετανικούς κύκλους που κρατούν τα γλυπτά του Παρθενώνος που είχε βουτήξει ο Έλγιν. Χρειαζόμαστε μια Ελληνική Εθνική και Κοινωνική Διακυβέρνηση που θα συσπειρώσει τον Ελληνικό Λαό σε μια διαδικασία πλατέματος του Έθνους μας μέσα από αδέσμευτες συμμαχίες ενάντια στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό με την πλήρη εξόντωσή του. Χρειαζόμαστε μια Εθνικοκοινωνική Ελλάδα που θα ανακτά εθνικά δίκαια, εδάφη και περιουσιακά στοιχεία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: