ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 16-7-2009.

Η δυσωδία της παγκόσμιας πολιτικής διεργασίας μεταλλάσσεται και διεισδύει πλέον εντός των τειχών των Εθνών με την υποδαύλιση τεχνητών λαϊκών δυσαρεσκειών και την πρόσδωση ενός κίβδηλου κινηματικού χαρακτήρα. Η συντονισμένη εκκίνηση των πράξεων λαϊκής δυσαρέσκειας δεν συναντά καμία ουσιαστική δυσκολία στην εφαρμογή της. Η φτώχια, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, η αμφισβήτηση των συνόρων και της εθνικής κυριαρχίας απασφαλίζουν την λαϊκή οργή. Με την διαφορά ότι η υπεξαίρεση του λαϊκού πλούτου και της εθνικής ελευθερίας κατευθύνεται σκοπίμως με θεσμικούς και συμμαχικούς κανόνες.

Σίγουρα έχει προκληθεί πολλές φορές το ενδιαφέρον και η απορία πως είναι δυνατόν να υπάρχουν δικτατορικές κυβερνήσεις και πυρηνικά οπλοστάσια που συναντούν την θετική ή την αρνητική γνώμη της υποτιθέμενης κοινής γνώμης, όπως αυτή ποδηγετείται από τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, τις κυβερνήσεις και τις οικονομικές ελίτ του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που διοχετεύουν τους εξαρτημένους ανθρώπινους δορυφόρους τους με τα δικά τους θελήματα. Πως είναι δυνατόν να αξιολογούνται αυθαίρετα πολιτειακά συστήματα και να καταργούνται οι λαϊκές επιθυμίες; Ποιος έχει το δικαίωμα να επιλέγει τον τρόπο που θα κυβερνηθεί ένα Έθνος;

Υπάρχουν βέβαια και τα μορφώματα ειδικών αποστολών, όπως τα Σκόπια με τις μεγάλες εθνοφυλετικές διαφορετικότητες και τα αντικρουόμενα συμφέροντα που εμφανίζονται με βίαιο τρόπο και τάχα μου τυχαία τιθασεύονται, γιατί αυτό επιθυμούν οι πρεσβείες και οι μυστικές υπηρεσίες, αλλά και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις των «Μεγάλων» Δυνάμεων. Ειδική αποστολή εκτελεί και το «Κράτος» του Κοσσυφοπεδίου που αίφνης προέκυψε ως μεγάλος χώρος υποδοχής και στρατοπεδεύσεως στρατιωτικών δυνάμεων του Νεοταξισμού που επιτηρούν τις ισορροπίες τρόμου στα Βαλκάνια. Κανείς δεν ξεχνά την εισβολή στο Ιράκ και την άνοδο του ενδιαφέροντος πέριξ των Κούρδων που έθεσε σε εκκίνηση τον διαμελισμό της Τουρκίας, παρά τους συστημικούς λεονταρισμούς αυτής και την ενδοτική αδράνεια της Ελλάδος.

Η σύμπτυξη ενός καθαρού αντινεοταξικού άξονα κάποιων φιλόδοξων και ελεύθερων Εθνών και η πρόταξη των εθνικών συμφερόντων λαών που αναπτύσσονται τάχιστα, δημιουργούν εστίες ουσιαστικής αντίστασης και εναλλακτικών πολιτισμών και ισορροπιών. Γεγονός που ωθεί την Νεοταξική Συμμαχία στην ανάπτυξη ανέντιμων πρακτικών σε βάρος των προγραμμένων αντιπάλων που «αποθρασύνονται», αιτούμενοι δικαίωμα ενδυνάμωσης και προόδου. Στην χωρία των ανερχομένων δυνάμεων έχουμε την δυναμικά επανεμφανιζόμενη Ρωσία, την Βραζιλία, την Ινδία, Κίνα, το Ιράν και μια σειρά ακόμα χωρών που προστρέχουν.

Το τελευταίο χτύπημα εναντίον του Κινέζικου Δράκου ενορχηστρώθηκε με τον πρόδηλα μεθοδευμένο ξεσηκωμό της τουρκόφωνης κοινότητας των Ουιγούρων της Κινεζικής Επαρχίας Σιντζιάνγκ που βρίσκεται στην βορειοδυτική Κίνα. Η αιτίαση του συγκεκριμένου «ξεσηκωμού» είναι η συνήθης σ’ αυτές τις περιπτώσεις περί καταπάτησης των ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σκοπός η απόσπαση αυτής της επαρχίας από την Κίνα, ως σημείο τιμωρίας του Κινεζικού θράσους να σηκώσει κεφάλι και να ζητήσει αυξημένα πολιτικά και οικονομικά δικαιώματα. Απόδειξη αποτελεί η παρότρυνση των Ουιγούρων του εξωτερικού, η πασίγνωστη ανησυχία ΗΠΑ και συμμάχων, η σφοδρή αντιπαράθεση του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης και της Τουρκίας με την Κίνα υπέρ της τουρκόφωνης κοινότητας και φυσικά η ορθή στήριξη της Ρωσίας προς την Κίνα, η οποία επανειλημμένα έχει εισηγηθεί την αντικατάσταση του δολαρίου από ένα ανεξάρτητο συναλλακτικό νόμισμα.

Η δημόσια παρέμβαση και η διεθνής πολιτική παρουσία του ρωσικού παράγοντα καθορίζει την διαδρομή και τον ρόλο που θα διαδραματίσει η Νέα Συμμαχία. Αυτό το έχουν αντιληφθεί οι ΗΠΑ και ο πρόεδρος Ομπάμα, ο οποίος στην πρόσφατη επίσκεψη στην Ρωσία εκθείασε αρκετά υποκριτικά τον ρόλο της ως μεγάλη δύναμη με μακριά πολιτική και πολιτισμική σημασία. Στην ίδια επίσκεψη ο Αμερικανός πρόεδρος προκάλεσε αρνητικά συναισθήματα και ειρωνική διάθεση όταν ανέφερε ότι «η Αμερική δεν επιδιώκει να επιβάλλει σ’ άλλες χώρες τρόπο διακυβέρνησης, πολύ περισσότερο να υποδείξει ποιο κόμμα ή ηγέτης πρέπει να βρίσκεται στην εξουσία»! Με τα ξενοκίνητα ανατρεπτικά κινήματα να σαρώνουν κρατικές υποδομές.

Ανάλογη στόχευση έχουν και οι «επαναστατικές» μεθοδεύσεις του ολέθρου που εφαρμόζουν στην Πατρίδα μας οι κύκλοι της Άκρας Αριστεράς που επιδιώκουν να διατηρήσουν σε βάρος του λαού μας τα συνεχώς αυξημένα κύματα των λαθρομεταναστών που ρημάζουν την κοινωνική ασφάλεια και συνοχή. Και τούτο την στιγμή που οι διεθνείς «ανθρωπιστικοί» οργανισμοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων καταγράφουν στις εκθέσεις τους στα πρόσωπα των λαθρομεταναστών ευφάνταστες και τεχνητές μειονότητες. Οι διεθνιστές της Άκρας Αριστεράς σπάνε, καίνε και απαιτούνε όχι σε βάρος τής προσκυνημένης πολιτικής τάξης, αλλά σε βάρος του ελληνικού λαού.

Η συνομωσία του Διεθνιστικού Νεοταξισμού αντιμετωπίζεται με μια ισχυρή συμπαράταξη των Εθνών που στηρίζονται στη δύναμη της Λαϊκής Κοινότητας και την βούληση για ισχυρή και αυτόνομη κρατική παρουσία. Η Ελλάς δεν δικαιούται και δεν νοείται να απουσιάζει από την Συμπαράταξη των Εθνών και των Λαών. Οι παλαιές συμμαχίες της Νεοταξικής Δύσης δοκιμάστηκαν και απέτυχαν με το να μας αμφισβητούν Εθνική Ιστορία και Γη. Το ίδιο απέτυχαν και το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της Καθεστηκυίας Τάξεως, γιατί απέτυχαν να υπηρετήσουν τους Έλληνες. Η θέση της Ελλάδος είναι στην κεφαλή της Συμμαχίας των Ελευθέρων Λαών, με ισότιμη συμμετοχή και με επικεφαλής τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: