ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ

ΑΘΗΝΑ 21-7-2009.

Θερμές διαδικασίες φαίνεται να δρομολογούνται εν μέσω της θερινής ραστώνης με την Ελληνική Κυβέρνηση να τελεί σε ρυθμούς πολιτικής υποθερμίας που εντείνεται από την έλλειψη ενότητας και ενιαίας στρατηγικής στόχευσης. Η ψυχρότητα και η ιδιοτέλεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών ακολουθείται από τις αντίστοιχες κομματικές ιδιοτέλειες της Καθεστηκυίας Τάξεως την ώρα που οι ανθελληνικοί σχεδιασμοί της Νέας Τάξης στα εθνικά μας θέματα λαμβάνουν επιθετική διάσταση τόσο στο επίπεδο της πολιτικής διαπραγμάτευσης όσο και στο αντίστοιχο της προκλητικής διεκδίκησης.

Η παράλληλη επιτάχυνση στα ζητήματα της Κύπρου, της Μακεδονίας και του Αιγαίου με τις σκοπιανές και τουρκικές προκλήσεις και η «συμμαχική» παρότρυνση για ανθελληνικές και επιζήμιες «λύσεις» δεν είναι ασφαλώς τυχαία. Είναι πρόδηλη επιλογή του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Κι όμως, ακόμη και τούτες τις ιστορικές στιγμές οι συσχετισμοί πολιτικών δυνάμεων και οι κινήσεις εξουσιαστικού καιροσκοπισμού εμπλέκουν στο πολιτικό παιχνίδι και τον βωμό της νεοταξικής ανοησίας την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ( ΕΥΠ ) .

Μια κομβική για την πορεία του Ελληνικού Έθνους υπηρεσία που θα έπρεπε να ασχολείται αποκλειστικά με την παρακολούθηση, το ξετρύπωμα και την εξουδετέρωση των αφανών κινδύνων σε βάρος του λαού μας, εισάγεται στο κέντρο κομματικών καβγάδων και υπόκειται στην υποβάθμιση του ρόλου της με βάση την αιφνίδια αλλαγή ηγεσίας. Αν σκεφτούμε ότι εξετάζεται σοβαρά από τους αρμόδιους φορείς που ερευνούν το ζήτημα το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο συνδικάτο να σχετίζεται με την τρομοκρατία, τότε η απορία γεννιέται αυτομάτως. Ή αυτός ο κίνδυνος είναι υπαρκτός δεδομένου και του ανθελληνικού ρόλου μιας ξενοκίνητης τρομοκρατίας ή η ΕΥΠ απομακρύνεται από τα σκοτεινά παράκεντρα και τα εδώ παρακλάδια τους που υπηρετούν αλλότριους σκοπούς και διαρρέουν τα εθνικά σχέδια. Αν πράγματι υφίστανται τέτοια.

Τούτες τις μέρες στην κυπριακή εφημερίδα Σημερινή έγινε αναφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδος Έθνος της Κυριακής για τον αποχαρακτηρισμό δύο εγγράφων και την ύπαρξη αποκαλυπτικού χάρτη που καταδεικνύουν ότι οι Αμερικανοί όχι απλά διευκόλυναν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αλλά επιπλέον γνώριζαν και το ακριβές έδαφος που θα κατακτούσαν οι Τούρκοι με την προέλασή τους. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα και τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, στις 13 Αυγούστου του 1974, στα γραφεία της CIA, σχεδιάστηκε ο χάρτης που έδειχνε την Κύπρο διχοτομημένη. Στις 14 Αυγούστου οι Τούρκοι ξεκίνησαν την δεύτερη φάση της εισβολής και μέσα σε 48 ώρες χάραξαν διά των όπλων τα σύνορα που είχαν χαραχθεί με το μελάνι. Σε απόλυτη γνώση και έλεγχο του γνωστού ανθέλληνα Κίσσινγκερ.

Σήμερα η ΕΕ, υπό την καθοδήγηση της προεδρεύουσας Σουηδίας, κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, συμπλέει με τους εντεταλμένους δήθεν διαμεσολαβητικούς οργανισμούς στην απαίτηση έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας να συμφωνήσει σ’ ένα κείμενο «επίλυσης» που ουσιαστικά θα καταργεί την σημερινή Κύπρο και την ελληνικότητά της. Ένα νέο σχέδιο Ανάν που θα δημιουργεί ένα μόρφωμα στο οποίο θα συγκυβερνά μέσω του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους η Άγκυρα σε μια εκ περιτροπής προεδρία που θα αγνοεί την κυπριακή ετυμηγορία και ψήφο, ενώ οι κατακτητικές «εγγυήσεις» του τουρκικού στρατού και των βρετανικών βάσεων θα παραμείνουν. Αυτά ακριβώς επαληθεύτηκαν σε συνέντευξη τύπου στην Άγκυρα μεταξύ Γκιουλ και Ταλάτ όταν αναφέρθηκαν επιπλέον σ’ ένα «συνεταιρικό κράτος».

Παρά όλα αυτά οι δυνάμεις της Καθεστηκυίας Τάξεως, άβουλες και υποταγμένες, έχουν αφεθεί στον ιό του επιθανάτιου νεοταξικού βρόγχου. Στην αγκαλιά των χοίρων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Οι Έλληνες όμως θέλουν μια επανάσταση συνειδήσεων και μια Ελλάδα διεκδικήσεων. Μια Ελλάδα που δεν διαπραγματεύεται την συρρίκνωσή της, αλλά το άπλωμα της παρουσίας και επιρροής της, όπως επιθυμεί ο λαός μας, ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: