ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 2-2-2010 .

Η σύγχρονη Ελλάς του εικοστού πρώτου αιώνος που ονειρεύονται οι βαρύτατα εξαρτημένοι ταγοί τούτης της χώρας φαίνεται πως επιδιώκεται να χτιστεί στα ερείπια της γνήσια ένδοξης Ελλάδος και της ελευθερίας της. Κι αν φυσικά το απειλούμενο οικοδόμημα είναι ο Φάρος της Ανθρωπότητος που καλείται Ελληνικό Έθνος, τότε οι χτίστες του απειλητικού παγκοσμιοποιημένου τερατουργήματος δεν μπορεί παρά να είναι ετερόφωτοι ηγετίσκοι και ντόπια φερέφωνα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Οι πολιτικάντηδες αυτού του τόπου, τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια και οι οικονομικοί τους χορηγοί επιδιώκουν να γκρεμίσουν το βάθρο που κρατάει την Ελλάδα υψηλότερα και ανέγγιχτη από τις κραυγές και τις απειλές των σύγχρονων βαρβάρων και διαλυτών των λαϊκών κοινοτήτων. Εννοούμε φυσικά την Εθνική μας Καταγωγή, την Ορθοδοξία και την Αδάμαστη Ελευθερία που κρατούν όρθια την Αιώνια Ελλάδα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Θέλουν τον περιορισμό και την φυλάκιση του αισθήματος της Ελευθερίας των Ελλήνων σε κάθε επίπεδο. Στο πνεύμα και τον νου, στην πολιτική εκδήλωση για την προάσπιση της ελληνικότητας και την ανασταλτική διαδικασία ενός επίπλαστου ενοχικού συνδρόμου. Θέλουν να σπείρουν τον φόβο στην καρδιά των Ελεύθερων Ελλήνων.

Διαβάσαμε, μέσα σ’ ένα πνεύμα γενικευμένου ορυμαγδού που διέπει το σύνολο του κεντροαριστερού και νεοφιλελεύθερου τύπου, τον διαβόητο Ιό της Ελευθεροτυπίας να συγκρίνει τους λαθρομετανάστες με τους Αρβανίτες και τους καταδιωκόμενους Έλληνες των σκλαβωμένων Πατρίδων μας . Τολμούν να αμφισβητούν την ελληνικότητα των απογόνων του γιου του Κάδμου Ιλλυριού και του αντιτούρκου Βυζαντινού Άρχοντα Γεωργίου Καστριώτη, αποκαλώντας τους πρώτο κύμα ελληνοποιήσεων. Με δεύτερο κύμα τους διασωθέντες από το τουρκικό μαχαίρι.

Είναι η κλασική τακτική δηλητηριάσεως του πνεύματος που επιδιώκει να εξαφανίσει από το μυαλό του σύγχρονου Έλληνα την ύπαρξη και την διαχρονικότητα της εθνοφυλετικής ταυτότητας. Το λένε ξεκάθαρα. «Η Ελληνική Πολιτεία δείχνει πια αποφασισμένη ν’ απαγκιστρωθεί από την ψευδοφυλετική λογική του «Έλληνα εξ αίματος» ενώ γίνεται λόγος για «την όσο το δυνατόν πιο ομαλή, ισότιμη και ολοκληρωμένη ένταξη στην ελληνική κοινωνία (και προοπτικά το ελληνικό έθνος ) εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων».

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυναμική και λεβέντικη απάντηση σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις έδωσε ο Πατριώτης Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ Σεραφείμ με δελτίο τύπου που εξέδωσε. «Η πολιτογράφησις ή η παροχή ηπηκοότητος κατά την παγκόσμιαν νομικήν επιστήμην δεν αποτελεί ανθρώπινον δικαίωμα». «Η γεωγραφική θέσις της χώρας μας, μεταξύ τριών ηπείρων, την μεταβάλλει αυτοδικαίως σε πύλη εισόδου στον φερόμενο ευρωπαϊκό «παράδεισο» των όντως εμπεριστάτων και δυστυχούντων πληθυσμών της Ασίας και της Αφρικής». Ο Σεβασμιότατος αναφέρεται στον ρόλο των Τούρκων δουλεμπόρων και υπερασπίζεται το Γένος των Ελλήνων.

ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟΣ ΨΟΓΟΣ
Άλλο ένα σημείο που επιχειρήθηκε να μετατραπεί σε εστία αποσταθεροποιήσεως και ψευτοενοχής της ελληνικής κοινωνίας ήταν ο διπλός εμπρησμός της Εβραϊκής Συναγωγής των Χανίων που επιχειρήθηκε να αποδοθεί σε ανύπαρκτους ακραίους ελληνικούς κύκλους. Κι όταν αποκαλύφτηκε ο ρόλος Βρετανών, Αμερικανών και ενός Έλληνα που συνδέονται με τη βάση των ΗΠΑ και τις νατοϊκές δομές στην περιοχή, ο υπουργός προστασίας του πολίτη Χρυσοχοίδης σε απάντηση προς την Wall Street Journal συντήρησε τον μεθοδευμένο ψόγο.

Κι όταν σε μια ανοιχτή εκδήλωση στους Αμπελοκήπους μια ομάδα Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών αντιπαρέβαλλε μια άλλη, καθαρά ελληνοκεντρική άποψη σε σχέση με εκείνη των «αντιρατσιστικών» δυνάμεων, διενεργήθηκαν συλλήψεις μόνο από την πλευρά των πατριωτών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο δημοσιογράφος Δ. Παπαγεωργίου που επιπλέον τραυματίστηκε από τους «καλούς αντιρατσιστές» και στην συνέχεια φυλακίστηκε, γιατί όπως και οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν υπηρετούν την έννοια του πολυεθνικού κράτους.

Η Ελευθερία της Ελλάδος έχει ποτιστεί με το Αίμα των Προγόνων μας και το δέντρο του Ελληνισμού θα εξακολουθήσει να απλώνεται λεύτερο σε βάρος των εχθρών του Ανθρώπου. Ο ΛΑ.Ο.Σ, ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης και ο ελληνικός λαός συνεχίζουμε να συλλογιόμαστε και να πράττουμε ελεύθερα και ελληνικά στο πλευρό κάθε αγωνιστή αυτού του Έθνους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: